10 000 ще ходят на Черноморец - Славия, напливът не спира

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

BigDick
Контакти:

Re: 10 000 ще ходят на Черноморец - Славия, напливът не спира

Мнениеот BigDick » 30 апр 2010 22:51

Те и ТИМ до преди известно време пускаха безплатен вход на Тича и раздаваха безплатни фанелки и стадиото почти се пълнеше,но откакто направиха билета по 3-5 лева (в зависимост от мача) на Тича присъстват между 500 до 650 човека,другите вече не са толкова фенове.
Отделно от това би трябвало всички отбори в БГ да плащат на хората да ги гледат а не обратното :idea:

savatabs
Контакти:

Мнениеот savatabs » 30 апр 2010 22:53

FCBeroe1916 написа:Платени фенове !
Дават ви шалчета,тениски,безплатни билети,безплатни гостувания,ядене,пиене,томболи...
Жалка работа,а градове като Русе,Враца,Търново нямат отбори в "А" група....

единствено билетите са безплатни ;) и това е крайно време да го разберете, че се прави с цел повече пари от рекламите (повече зрители = повече пари от реклами спонсори и тн,,)

slai
Контакти:

Мнениеот slai » 30 апр 2010 22:56

lionel_messi написа:Ех завист, завист ... :roll:

Мен щеше да ме е срам ако това се случваше с моя любим отбор

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Мнениеот kambata » 30 апр 2010 22:59

Защо плюете бе. Какъв ви е проблема сега. Трябва такива като вас много бой да изядат за да им дойде акъла в простите тикви

slai
Контакти:

Мнениеот slai » 30 апр 2010 23:05

kambata написа:Защо плюете бе. Какъв ви е проблема сега. Трябва такива като вас много бой да изядат за да им дойде акъла в простите тикви

Това е форум, хората изразяват искреното си мнение. Моето е, че ако отбори с платени фенове като Черноморец и Литекс утре фалират, никой няма да мигне с клепач

xmode
Контакти:

Мнениеот xmode » 30 апр 2010 23:06

BigDick написа:Те и ТИМ до преди известно време пускаха безплатен вход на Тича и раздаваха безплатни фанелки и стадиото почти се пълнеше,но откакто направиха билета по 3-5 лева (в зависимост от мача) на Тича присъстват между 500 до 650 човека,другите вече не са толкова фенове.
Отделно от това би трябвало всички отбори в БГ да плащат на хората да ги гледат а не обратното :idea:

Аз съм от Варна и съм фен на Черно море входа беше свободен за един полусезон преди 2 години а това с фланелките не е вярно.. никога не са раздавали каквито и да било артикули безплатно!!

redfan
Контакти:

Мнениеот redfan » 30 апр 2010 23:09

Хубав стадион , приличен отбор поне може 2 лв за билетче . В Русе е токлкова за мач на ДУНАВ в Б група и пак има 5-6 хиляди :)

Потребителски аватар
Elland
Контакти:

Мнениеот Elland » 30 апр 2010 23:12

Изключително съм ентусиазиран и нямам търпение да отида,да седна без пари,преди и храна ми даваха ама сега вече не...ама нали колица дават,айде юруш всички на томболата.

Потребителски аватар
Blue Varna
Контакти:

Мнениеот Blue Varna » 30 апр 2010 23:25

xmode написа:
BigDick написа:Те и ТИМ до преди известно време пускаха безплатен вход на Тича и раздаваха безплатни фанелки и стадиото почти се пълнеше,но откакто направиха билета по 3-5 лева (в зависимост от мача) на Тича присъстват между 500 до 650 човека,другите вече не са толкова фенове.

Аз съм от Варна и съм фен на Черно море входа беше свободен за един полусезон преди 2 години а това с фланелките не е вярно.. никога не са раздавали каквито и да било артикули безплатно!!

Донякаде сте прави и двамата.Беше за 1 полусезон бонуса и после ТИМ си повярваха,че техния отбор има фенове и ги направиха по 4лв билетите.Мн бързо си пролича каква им е публиката но това е отделен въпрос.Иначе 0тениски и други артикули не са раздавани,това е повече от жалко.
Жените са като богомолки - докато не изядат на мъжа главата, не се спират

Потребителски аватар
Blue Varna
Контакти:

Мнениеот Blue Varna » 30 апр 2010 23:25

Blue Varna написа:
xmode написа:

Донякаде сте прави и двамата.Беше за 1 сезон бонуса и после ТИМ си повярваха,че техния отбор има фенове и ги направиха по 4лв билетите.Мн бързо си пролича каква им е публиката но това е отделен въпрос.Иначе тениски и други артикули не са раздавани,то това е повече от жалко.
Жените са като богомолки - докато не изядат на мъжа главата, не се спират

Върни се в “Черноморец”