Отделно от това би трябвало всички отбори в БГ да плащат на хората да ги гледат а не обратното

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
FCBeroe1916 написа:Платени фенове !
Дават ви шалчета,тениски,безплатни билети,безплатни гостувания,ядене,пиене,томболи...
Жалка работа,а градове като Русе,Враца,Търново нямат отбори в "А" група....
lionel_messi написа:Ех завист, завист ...
kambata написа:Защо плюете бе. Какъв ви е проблема сега. Трябва такива като вас много бой да изядат за да им дойде акъла в простите тикви
BigDick написа:Те и ТИМ до преди известно време пускаха безплатен вход на Тича и раздаваха безплатни фанелки и стадиото почти се пълнеше,но откакто направиха билета по 3-5 лева (в зависимост от мача) на Тича присъстват между 500 до 650 човека,другите вече не са толкова фенове.
Отделно от това би трябвало всички отбори в БГ да плащат на хората да ги гледат а не обратното
xmode написа:BigDick написа:Те и ТИМ до преди известно време пускаха безплатен вход на Тича и раздаваха безплатни фанелки и стадиото почти се пълнеше,но откакто направиха билета по 3-5 лева (в зависимост от мача) на Тича присъстват между 500 до 650 човека,другите вече не са толкова фенове.
Аз съм от Варна и съм фен на Черно море входа беше свободен за един полусезон преди 2 години а това с фланелките не е вярно.. никога не са раздавали каквито и да било артикули безплатно!!
Blue Varna написа:xmode написа:BigDick написа:Те и ТИМ до преди известно време пускаха безплатен вход на Тича и раздаваха безплатни фанелки и стадиото почти се пълнеше,но откакто направиха билета по 3-5 лева (в зависимост от мача) на Тича присъстват между 500 до 650 човека,другите вече не са толкова фенове.
Аз съм от Варна и съм фен на Черно море входа беше свободен за един полусезон преди 2 години а това с фланелките не е вярно.. никога не са раздавали каквито и да било артикули безплатно!!
Донякаде сте прави и двамата.Беше за 1 сезон бонуса и после ТИМ си повярваха,че техния отбор има фенове и ги направиха по 4лв билетите.Мн бързо си пролича каква им е публиката но това е отделен въпрос.Иначе тениски и други артикули не са раздавани,то това е повече от жалко.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта