Черноморец - Левски ( тема за мача )

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
lz1tmw
Контакти:

Re: Черноморец - Левски ( тема за мача )

Мнениеот lz1tmw » 04 апр 2010 13:40

Conan написа:Разбира се, аз не съм отнел правото на Гонзо да има мнение за мача. Въпросът е, че по телевизията не можа да го аргументира с конкретика, а играта и положенията в мача, всички ги видяхме. Да не говорим, че и двата отбора имаха такива, така че ако приемем, че всички възможности в мача бяха отбелязани, не се знае дали нямаше мача и да е равен. Само в последните минути можеше като нищо да влязат два гола за Черноморец. Така че тези, от типа "победа с разлика", можгат от Левски да лансират само, ако или мача не е бил предаван никъде, или си абсолютно заслепен, или искаш да заслепяваш другите.

Ами Гонзо е прав донякъде ... ако говорим за чисти голови положения . ние имахме 1 за цял мач пропиляно от Тошев в началото , а Левски 3 . На тях им дадоха спорна дузпа , ние вкарахме супер случаен гол . За самата дузпа ... така и не показаха добро повторение . От единия ъгъл изглежда като откровена симулация , то друг се вижда , че след отскока тялото на Йовов противно на очакваното се движи назад . Но пак казвам - не дузпата е проблема . А факта , че Черноморец вече играе еднакво зле във всички линии . До влизането на Морис реално нямахме атака . В халфовата линия един Марсио не стига , останалите са пълни фигуранти . За времето прекарано на терена Дяков направи повече отколкото Гонзалес , Педриня и Андре за цял мач . Защитата е плачевна , а специално на Хаири това е трети пореден мач в който се забърква в ситуация за дузпа .[/quote]

" ние имахме 1 за цял мач пропиляно от Тошев в началото " Кои сме ние Conan- опонентите на Черноморец ли. Що не възхваляваш повече противниците на Черноморец ? Стига плю по отбора на Черноморец. Като не ти харесва този отбор що пишеш за него. Или с нещо ти е длъжник Митко Събев. Само злоба лъха в писанията ти. Така може така играе отбора. Гледам мачове на отбора от 35 години. По добро класиране не са имали. Ако не ти харесва нещо, копувай отбора и го прави най силния в България. Другото е злоба в теб.

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 04 апр 2010 16:01

[offtopic]Левски са били "голи" .....вече 20 години ? ? ?
Не се ли усещаш.....колко си несъстоятелен ? ?
И в Европа ли ни "бутаха" реферите ? ? ?
Сигурно ....БФС ни подари четвъртфинала за УЕФА ? ? ?
Или пък ....те ни класираха в Шампионска лига ? ?[/offtopic][/quote]

еми да, те ви класираха, когато някакъв германец се скъса да ви подпира в директен мач за титлата и на следващата година, когато престъпно отнеха най-убедително спечелената титла в ситорията на Бг футбола!

alek1373
Контакти:

Мнениеот alek1373 » 04 апр 2010 19:43

Пас, незнам на колко години си,но е доста смешно това ,което става в Бургас.Тук винаги само един отбор е бил силния,не сме Пловдив или София,смешно е да има разделение на фенове.Тук обикновенно,се радваме на силните провинциални отбори-Литекс ,Пловдивските,Берое,Етър и най-вече на силния от Бургас,стига да са конкуренти на подкрепяните от БФС и съдиите софийски.На Нефтохимик беше пълно,защото нямаше вход,а и имаха уж бъдеще,както и сега Черноморец-дано не се получи същото.Вчера,заради тези билети имаше хора,които не успяха да влезнат.Сега има доста хора,които немогат да си позволят 7 лв. за вход.В Бургас футболът се обича,аз когато 80-те години ходих на Нефтохимик във В група , стадионът винаги беше почти пълен,така беше и на Черноморец и бяхме едни и същи хора.Сега пак ходя и на двата отбора на мач.Стадиона щеше да се напълни и без великите реклами за мача,а това за баби и незаинтересовани от футбол са пълни глупости и незнам защо ги говориш.Странни са ми хора като Теб.Дано в близките години наистина и двата отбора се борят в А група,но не за оставане ,а за медали,тогава ще се комфронтираме.Сега е като избиване на комплекси,на малък футболен град.Успех от сърце на НЕФТОХИМИК и честит празник на всички

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 04 апр 2010 21:53

alek1373 написа:...Вчера,заради тези билети имаше хора,които не успяха да влезнат.Сега има доста хора,които немогат да си позволят 7 лв. за вход...Стадиона щеше да се напълни и без великите реклами за мача,а това за баби и незаинтересовани от футбол са пълни глупости и незнам защо ги говориш...

Че имаше много хора - наистина беше пълно, но имаше и свободни места, така че е малко несериозно да ми твърдиш, че някой не е успял да влезе. Аз също си мисля, че стадиона щеше да се понапълни и без всички тези реклами и бонуси. В крайна сметка мач от "А" група не се беше играл от есента, съперникът е Левски, а входа свободен. Поне 10 000 бяха гарантирани. Но наистина видях (поне по телевизията) доста нетипични за мач в Бургас гледки - баби, майки с деца и т.н., а днес съвсем случайно дочух да разказват за мача и хора, които през живота си са ходили не повече от 2-3 пъти на стадион. И това не го пиша като нещо лошо. Напротив! Успех е да се привлекат и подобни неизкушени от футбола хора. На мен въпроса ми беше за похватите - дали не се минават някакви условни граници. Защото по цял свят идеята е хората да си плащат, за да се наслаждават на някакъв футболен продукт. И това е оценка за продукта. Дали ще има 120 000 като на Камп Ноу или 120 като на родните мачове, посещението отразява доколко е харесван и подкрепян даден отбор. Тук всичко се обръща - клуба си плаща, за да има повече фенове и това, което аз не мога да определя е какъв извод трябва да се направи? Ако си обърнал принципите валидни в цял свят трябва ли да правиш и обратни изводи? Защото утре като обявят цена 3 лв. и няма томбола с награди на стадиона ще има пак 1000 човека и ще се чудим защо така се получава.

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 04 апр 2010 22:04

pas написа:
alek1373 написа:...Вчера,заради тези билети имаше хора,които не успяха да влезнат.Сега има доста хора,които немогат да си позволят 7 лв. за вход...Стадиона щеше да се напълни и без великите реклами за мача,а това за баби и незаинтересовани от футбол са пълни глупости и незнам защо ги говориш...

Че имаше много хора - наистина беше пълно, но имаше и свободни места, така че е малко несериозно да ми твърдиш, че някой не е успял да влезе. Аз също си мисля, че стадиона щеше да се понапълни и без всички тези реклами и бонуси. В крайна сметка мач от "А" група не се беше играл от есента, съперникът е Левски, а входа свободен. Поне 10 000 бяха гарантирани. Но наистина видях (поне по телевизията) доста нетипични за мач в Бургас гледки - баби, майки с деца и т.н., а днес съвсем случайно дочух да разказват за мача и хора, които през живота си са ходили не повече от 2-3 пъти на стадион. И това не го пиша като нещо лошо. Напротив! Успех е да се привлекат и подобни неизкушени от футбола хора. На мен въпроса ми беше за похватите - дали не се минават някакви условни граници. Защото по цял свят идеята е хората да си плащат, за да се наслаждават на някакъв футболен продукт. И това е оценка за продукта. Дали ще има 120 000 като на Камп Ноу или 120 като на родните мачове, посещението отразява доколко е харесван и подкрепян даден отбор. Тук всичко се обръща - клуба си плаща, за да има повече фенове и това, което аз не мога да определя е какъв извод трябва да се направи? Ако си обърнал принципите валидни в цял свят трябва ли да правиш и обратни изводи? Защото утре като обявят цена 3 лв. и няма томбола с награди на стадиона ще има пак 1000 човека и ще се чудим защо така се получава.

Отговори ми тогава, защо на първия ни мач в А група със Спартак Варна имаше 6-7 000 души ? Или миналата година срещу "Левски" на цена от 5 лв 10 000 ? Имаше точно 200-300 празни седалки и буферна зона .
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 04 апр 2010 22:18

Converse написа:Отговори ми тогава, защо на първия ни мач в А група със Спартак Варна имаше 6-7 000 души ? Или миналата година срещу "Левски" на цена от 5 лв 10 000 ? Имаше точно 200-300 празни седалки и буферна зона .

Не ти разбрах въпроса. И аз ти писах, че и без тези екстри пак можеше да има 10 000 на стадиона.

Колкото до броя на зрителите - и двамата знаем какво е обичайното положение. Ако на един мач имаш 1000 зрители, а на следващия 12 000 явно си има някаква причина за тази разлика.

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 04 апр 2010 22:23

pas написа:
Converse написа:Отговори ми тогава, защо на първия ни мач в А група със Спартак Варна имаше 6-7 000 души ? Или миналата година срещу "Левски" на цена от 5 лв 10 000 ? Имаше точно 200-300 празни седалки и буферна зона .

Не ти разбрах въпроса. И аз ти писах, че и без тези екстри пак можеше да има 10 000 на стадиона.

Колкото до броя на зрителите - и двамата знаем какво е обичайното положение. Ако на един мач имаш 1000 зрители, а на следващия 12 000 явно си има някаква причина за тази разлика.

Не, ти каза, че ако сложат вход 3 лв ще има 1 000 зрители, аз ти отговорих !
Въпроса не е на тези мачове да има хора, а на мачове срещу Сливен, Миньор и Монтана . Но знаеш как е в България и как се пълни стадион. Кой отбор е пълнил стадиона в А група скоро ? Аз забелязвам, че и в Италия има тенденция за спадане на зрителите, но там е логично.

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 04 апр 2010 22:37

Converse написа:Не, ти каза, че ако сложат вход 3 лв ще има 1 000 зрители, аз ти отговорих !
Въпроса не е на тези мачове да има хора, а на мачове срещу Сливен, Миньор и Монтана . Но знаеш как е в България и как се пълни стадион. Кой отбор е пълнил стадиона в А група скоро ? Аз забелязвам, че и в Италия има тенденция за спадане на зрителите, но там е логично.

Имах предвид не следващя мач с Левски, а следващия мач в "А" група. Както и да е. Нямах никакво желание да тръгваме в тази посока. Единственото, което ме кара да размишлявам е в тези опити за привличане на зрители не се ли опорочава самата идея за спорта - футболисти и публика.

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 04 апр 2010 22:38

pas написа:
Converse написа:Не, ти каза, че ако сложат вход 3 лв ще има 1 000 зрители, аз ти отговорих !

Имах предвид не следващя мач с Левски, а следващия мач в "А" група. Както и да е. Нямах никакво желание да тръгваме в тази посока. Единственото, което ме кара да размишлявам е в тези опити за привличане на зрители не се ли опорочава самата идея за спорта - футболисти и публика.

Ами някои хора ходят редовно и с реклама и без, навсякъде !

alek1373
Контакти:

Мнениеот alek1373 » 04 апр 2010 22:49

именно за празните места говоря,просто бяха раздадени билети на хора,които не дойдоха,а други останаха без билет и не успяха да влязат.Хубаво е това с рекламата,защото хопрата трябва да знаят,че ще се борим и се борим,сега отбора не е това,което може да пробие,но има НАДЕЖДА.а с Монтана и Рилски спортист -тук имаше повече зрители от колкото на мачовете им с грандовете,въпреки скъпия билет-1500-2000 зрители не са малко с отбори от това ниво

Върни се в “Черноморец”