"Черноморец" ще пусне собствена телевизия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
nore
Контакти:

Мнениеот nore » 11 мар 2010 16:13

dnevnik.bg

Бургаският футболен клуб "Черноморец" ще се сдобие със собствена телевизия до началото на април, разкриха за "Дневник" от клуба. Тя ще върви заедно с местната телевизия "Комнет" и всички нейни абонати ще могат да гледат канала на футболния клуб.

Първоначалният замисъл е по телевизията да вървят готови филми, които да показват работата на спортно-техническия щаб, тренировъчния процес и т.н.

В плановете влиза и да се направи отделен сървър с база данни, в които се съдържат мачовете на "Черноморец" от последните две години. Това ще става и чрез линкове от официалния сайт на клуба, които препращат към въпросната телевизия.

"Предполагам, че ще се разберем с притежателя на правата Ring.bg за старите мачове и няма да има проблем. Все още не смеем да мислим за директно излъчване на двубоите, защото това е въпрос на допълнителни и доста по-сложни преговори с притежателя на правата", сподели за "Дневник" директорът на пресслужбата на "Черноморец" Евелин Кузманов.

Той допълни, че проектът за телевизията е взаимстван от водещите английски, германски и испански клубове. В момента единственият български клуб, който разполага със собствена телевизия, е "Левски".

"Искаме да ползваме само най-положителните практики от тези клубове във всяка една насока", коментира Кузманов.

Очаква се стартът й да бъде даден на 3 април преди мача с "Левски". Тогава се очаква да стартира и клубното списание, което ще излиза всеки месец.
===========================

Ето и едно изказване на Бобич, което може би до някъде обеснява лошото представяне на отбора (освен всичко друго):
...Събев се старае да инвестира в момента именно в инфраструктурата, а не в отбора...

линк

Черноморец правят и нещо друго, за което избягват да коментират и което е доста гадно по отношение на другите клубове: от близо година насам обират всичко читаво от юношеските формации в страната (включително и от националните гарнитури). В момента ако не се лъжа, са на 1-во място в първенството на елитната „А" юношеска група.

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Re: "Черноморец" ще пусне собствена телевизия

Мнениеот vladitol » 11 мар 2010 16:25

Това е пътя !
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 11 мар 2010 16:46

Според мен впрягат каруцата пред коня.Няма лошо да се направи клубна телевизия,но налице също така трябва да има и сериозна фенска маса,за да има цялото това начинание някакъв смисъл.Отделно,ако достъпът е само за абонати на Комнет,то означава,че той ще е ограчен за голяма част от феновете на отбора... Не е лоша идеята да се качват мачове на страницата на отбора и на този етап е по-реално като цел и реализация :roll:
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 11 мар 2010 16:54

vladitol написа:Това е пътя !

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 11 мар 2010 16:56

nore написа:В плановете влиза и да се направи отделен сървър с база данни, в които се съдържат мачовете на "Черноморец" от последните две години. Това ще става и чрез линкове от официалния сайт на клуба, които препращат към въпросната телевизия.

Първо не трябва ли лицензия от СЕМ?!
Колкото до ''мачовете на "Черноморец" от последните две години" - Айтос-919 имат по-малко от 5 години история (от тях половината по долните дивизии) :lol: :lol: :lol:

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 11 мар 2010 17:15

Браво ето защо съм фен на отбора!Първо се оправя изцяло инфраструктурата,а после върху нея на идеални условия ще се подготвят футболистите ;) Така се прави в развитите страни.Дано и други наши отбори последват този на Черноморец за инвестиране в базите...
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 11 мар 2010 17:16

Devian написа:Според мен впрягат каруцата пред коня.Няма лошо да се направи клубна телевизия,но налице също така трябва да има и сериозна фенска маса,за да има цялото това начинание някакъв смисъл.

И аз мисля така.

Потребителски аватар
antonzzzz

Мнениеот antonzzzz » 11 мар 2010 17:18

Щом ще дават БГ мачове,няма да е лошо да сложат знака за забранено под 18.
Или поне да ги излъчват към 1 часа след полунощ.

Потребителски аватар
ALBION
Контакти:

Мнениеот ALBION » 11 мар 2010 17:32

Не знам дали на Събев може да се вярва? Няма нищо лошо първо да се изгражда инфраструктората, но с това трябва паралелно да се гради и отбора. Но неразбирам как ще стане това след като повечето чужденци са в напреднала за футбола възраст. :roll:

Потребителски аватар
Elland
Контакти:

Мнениеот Elland » 11 мар 2010 17:52

Не знам,но май тая телевизия има един месец излъчване...за 5 години история колко да излъчиш...

Върни се в “Черноморец”