Най-после Бранимир Костадинов в първия отбор

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Parmalat

Re: Най-после Бранимир Костадинов в първия отбор

Мнениеот Parmalat » 26 фев 2010 15:49

ultra_shark написа:С такъв бюджет, като нашия е малко тъпо да чакаме толкова много време. Виж Рубин, Твенте, Манчестър Сити, Сиваспор(втори в турция) и тн колко бързо се опълчиха на "големите". А и бюджета ни е доста голям, странно, защо разчитаме само на свободни агенти.

Защото Черноморец влага доста пари в базата "Гнездо на Акули".Значи ако гледа преди около седмица РингБГ Красимир Балъков каза че базата на Черноморец е по-подобие на тази на Грасхопърс.Каза че ходили заедно с Митко Събев да я гледат.Така значи 20 000 000 милиона евро струва GC(Grashopper Campus),Балъков каза че на Черноморец дори ще превъзхожда по-много неща тази в Цюрих.Съгласи се че това не са малко разходи за отбора,а и сега се строи още на стадион Лазур.Само виждаш колко влага Събев.Иначе знам че миналата година бюджета на Черноморец беше 4 000 000 милиона евро :roll:
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
ALBION
Контакти:

Мнениеот ALBION » 26 фев 2010 16:07

Parmalat написа:
ALBION написа:Адмирирам решението на Балъков да вземе трите млади момчета от сателита Поморие, но защо го прави сега в самия край на подготовката? :roll: Не трябваше ли тези момчета да бъдат част от отбора през подготвителния период? Всичкото това което става напоследък при нас, ме кара да си мисля, че не всичко е наред, както с подготовката, така и с дисциплината. Добре ще е нашия мениджър да е напълно наясно с рокадите които извърши през последните дни, защото ако стартира с две загуби, контрата ще остане в самия него. :(

Какъв е проблема ако стартира с две загуби?Това е футбол всичко е възможно.Имаме още много хляб да изядем докато станем институции като Левски,ЦСКА и Литекс!Засега нека се изгражда отбора и става по-силен.А колкото до участие в Европа няма да е фатално ако не се класираме този сезон.Не мога да разбера защо всички в България търсят първо вината в треньора?Нека дадем време за работа на Балъков!

Как какъв е проблема? Нали афишираме амбиции за Европа.Все пак стартираме срещу тимове от които не бива да губиме позиции, независимо че Черно море са с претенции, а Локото направиха добра селекция. Аз не съм съгласен с теб по отношение разликата м/у ЦСКА, Левски, Литекс и нас. С какво повече тези отбори ни превъзхождат? Да не би да имат по добри бази, стадиони, школи или организация на управление в сравнение с нас? Не мисля! По скоро разликата е някъде под масата....където много неща се решават, но радващото е че ние не се подаваме и ако Митко Събев реши да преосмисли че отбор се прави с малко повече разумна селекция, считам че ще заемем водещо място в Българския футбол.

Conan
Контакти:

Мнениеот Conan » 27 фев 2010 17:39

Parmalat - без да се обиждаш , ама започвам да си мисля , че си на заплата при Събев . Какво толкова е направено на Кампуса , че да говорим за "огромни инвестиции" от страна на Събев . Излят е един бетон , вдигнати са метални огради , направен е дренаж на един терен върху който е поставена старата трева от стадиона в Лазур . На втория терен не е правена дренажна система защото там монтираха изкуствената настилка от Стадион Лазур . Третото игрище за момента е само един правоъгълен парцел земя . Това е ...
незнам какви строежи ти се привиждат на стадиона в Лазур . Там се прави едно помощно игрище пак със старата изкуствената настилка , преместиха сините седалки от стадион Черноморец ( между другото купени по времето на Дражев ) и се охарчиха около 10 000 лева за фен магазина . Новата трева идва безплатно ( засега ) , защото от "Онтарио" искат да изпробват някакъв нов сорт трева . И ще се тества на стадиона в Лазур . Ако излезе сполучлива , чак тогава Събев ще плаща нещо . От продажба на играчи клуба е взел над 700 000 лева - Дуду 150 00 евро , Стоимирович 100 000 евро и още 120 000 евро по трансфера на Платини . Колко от тях бяха инвестирани в нови играчи ? За какъв "отбор на бъдещето" говорим когато в титулярите ще има не повече от 3 играча под 30 години . А в целия първи състав има само 6 играча под 25 години ако броим новопривлечените и вратаря Стоянов . 7 ако вземем румънчето .

ranngell2
Контакти:

Мнениеот ranngell2 » 08 мар 2010 21:12

Просто питам ,зощо не беше в пампорово и турция (не се заяждам) ама цялата подготовка_зимна_ която за българските отбори е най важна да взимаш нови футболисти а накрая 3ма не ми прилича на германска организация!

Върни се в “Черноморец”