Devian написа:Не можах да намеря връзка между моя и твоя коментар,но както и да е.Като си подхванал темата за прогнозите според твоята логика Черноморец трябва без проблем да вземе първите 3 мача,защото Черно море се подсилиха с резерви и направиха още по-слаби контроли и резултати в тях от Черноморец;Локо Пд привлякоха един куп изхабени и свършили с футбола играчи и също направиха по-малко стойностни и слаби контроли като последната с Брестник например;за Берое коментара е излишен,нищо против отбора,просто там се оправят според финансовите възможности,така че ако гледаме твоите критерии би трябвало да си промениш прогнозата

А да извинявай трябваше да ти го обясня по-другия начин в 5 страници.Та в целият си предишен коментар защитаваше Балъков се едно си негов адвокат.След 3-тият кръг като видиш как падате заради тия "световно известни чужденци" ,които си заслужават заплатите от 15к евро друго ще ми говориш.Затова ,дали българи или чудженци свободни агенти трябва да играят в състава ви си е твоя лична преценка.За мен лично трябва да се дава път на българите ,а не както е казано в статията договорите на българите и чужденците да са коренно различни.Все едно са 2-ра ръка нашите футболисти.С клаузи за % от време титуляр и тем подобни също.Ако си спомниш бях пуснал една тема "Колко точки ще спечелят Черноморец в последните 5 кръга" .В нея бях прогнозирал м/у 8-12 точки ,тогава знаеш какво стана нали ? И да Черно Море ще ви бият ,защото играят много силно в полседните години и тези резерви ,които ги взеха са много по-добри от латино-американеца Гонзалез,швабата Зайц и ония Нилтон Кардосо ,който играе през мач ,надявам се сещаш какво имам предвид.Локо Пд взеха много играчи да ,някой от тях класни други не ,но за разлика от вас те играят пред невероятна публика ,която ги подкрепя постоянно в най-трудните моменти .И като вземем предвид фактора домакинство мисля ,че нямате особен шанс.Стигнахме до Берое ,Берое е един много силен клуб ,който през есента щеше да ви бие и то закономерно,но това не се случи ,защото късмета беше на ваша страна.Сега мисля ,че съдбата ще си върне това ,което ви даде предния път.По това което знам мачът няма да се играе на Лазур затова го пиша също като гостуване.Все пак да играеш в Сливен и Бургас са 2 много различни неща ,нали ? Като започне първенството пак ще си говорим.