Дискриминация в ЧЕРНОМОРЕЦ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Re: Дискриминация в ЧЕРНОМОРЕЦ

Мнениеот kolokolo » 24 фев 2010 14:33

ugBaM_3a_HaeMbt написа:Г-н БАЛЪКОВ УБИЕЦ НА БЪЛГАРСКИТЕ ФУТБОЛИСТИ И НА ПУБЛИКАТА С БИЛЕТИ ОТ 7 ЛВ 10 ЛВ И 200 ЛВ ЗА ЛОЖА

В тая държава бъка от невероятно прости хора. Имат стадион , тръгнали да стоят база ,школа .Вземат им силни футболисти. вместо да се радват и да пълнят стадиона , седнали да пишат гнусотии по форумите .

Балъков е спечелил десетки милиони през кариерата си , сега е дошъл в Бургас да лапа жалките процентчета от играчите си ! Отребки.

В тая кочина нищо човешко не вирее , заслужавате да си гниете в тинята ,където ви е мястото. :(
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

xWarden
Контакти:

Мнениеот xWarden » 24 фев 2010 14:52

Абе по-тъпа и дебилна трансферна политика от на Черноморец няма - или играчите ще са от школата им или ще са чужденци ! :lol: :lol: :lol: Митко събеф... първо унищожи Нефтохимик, а сега се изявява като убиец на българския футбол...

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Мнениеот Messinho » 24 фев 2010 16:04

mertezaker написа:
Това за заплатите е 100% вярно.Знам го от хора от дубала.
Баси и наглоста тия звезди опъват по 10 000-15 000 евро а нашите по 3-5 хиляди лева и ще им намалят заплатите.Ужас

Странна история

Много интересно какво става при "акулите" ?
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 24 фев 2010 16:17

Аз бих попитал къде е синдиката на футболистите да им защитава правата и защо все още не са се обърнали към него :roll:
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 24 фев 2010 16:29

Devian написа:Не можах да намеря връзка между моя и твоя коментар,но както и да е.Като си подхванал темата за прогнозите според твоята логика Черноморец трябва без проблем да вземе първите 3 мача,защото Черно море се подсилиха с резерви и направиха още по-слаби контроли и резултати в тях от Черноморец;Локо Пд привлякоха един куп изхабени и свършили с футбола играчи и също направиха по-малко стойностни и слаби контроли като последната с Брестник например;за Берое коментара е излишен,нищо против отбора,просто там се оправят според финансовите възможности,така че ако гледаме твоите критерии би трябвало да си промениш прогнозата ;)
А да извинявай трябваше да ти го обясня по-другия начин в 5 страници.Та в целият си предишен коментар защитаваше Балъков се едно си негов адвокат.След 3-тият кръг като видиш как падате заради тия "световно известни чужденци" ,които си заслужават заплатите от 15к евро друго ще ми говориш.Затова ,дали българи или чудженци свободни агенти трябва да играят в състава ви си е твоя лична преценка.За мен лично трябва да се дава път на българите ,а не както е казано в статията договорите на българите и чужденците да са коренно различни.Все едно са 2-ра ръка нашите футболисти.С клаузи за % от време титуляр и тем подобни също.Ако си спомниш бях пуснал една тема "Колко точки ще спечелят Черноморец в последните 5 кръга" .В нея бях прогнозирал м/у 8-12 точки ,тогава знаеш какво стана нали ? И да Черно Море ще ви бият ,защото играят много силно в полседните години и тези резерви ,които ги взеха са много по-добри от латино-американеца Гонзалез,швабата Зайц и ония Нилтон Кардосо ,който играе през мач ,надявам се сещаш какво имам предвид.Локо Пд взеха много играчи да ,някой от тях класни други не ,но за разлика от вас те играят пред невероятна публика ,която ги подкрепя постоянно в най-трудните моменти .И като вземем предвид фактора домакинство мисля ,че нямате особен шанс.Стигнахме до Берое ,Берое е един много силен клуб ,който през есента щеше да ви бие и то закономерно,но това не се случи ,защото късмета беше на ваша страна.Сега мисля ,че съдбата ще си върне това ,което ви даде предния път.По това което знам мачът няма да се играе на Лазур затова го пиша също като гостуване.Все пак да играеш в Сливен и Бургас са 2 много различни неща ,нали ? Като започне първенството пак ще си говорим.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 24 фев 2010 17:20

Devian написа:Аз бих попитал къде е синдиката на футболистите да им защитава правата и защо все още не са се обърнали към него :roll:

Въпросат е много точен ,и се отнася като цяло за всичките отбори :mrgreen: :!: :!:
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 24 фев 2010 18:07

Малдини,в предишния си коментар не защитавам Балъков,а казвам,че и той се държи като останалите от това поколение,а именно авторитарно и е остранил футболистите заради някакво спречкване и неизпълнение на инструкции от негова страна,както стана с навремето с Чворович и Владислав Стоянов,а ако погледнеш коментарите ми под предишни теми,ще видиш,че определено не защитавам трансферната политика на Балъков,даже на няколко споменах,че предпочитам да привлече в първия отбор Бранимир Костадинов и Живко Петков вместо Далмо,за който специално качих клипчета,за да се види що за играч е.Колкото до останалите привлечени от него,неведнъж съм споменавал,че единствено Хектор Гонзалес и Матиас Мориц имат необходимите качества.Иначе специално за мача с Черно море очаквам да го не го загубим,защото колкото и слабо да играем,имам усещането,че Черно море ще играят още по-слабо......и понеже имам свободно време ще отида да се уверя с очите си дали мачът ще се играе ;)
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

ugBaM_3a_HaeMbt
Контакти:

Мнениеот ugBaM_3a_HaeMbt » 24 фев 2010 20:22

kolokolo написа:
ugBaM_3a_HaeMbt написа:Г-н БАЛЪКОВ УБИЕЦ НА БЪЛГАРСКИТЕ ФУТБОЛИСТИ И НА ПУБЛИКАТА С БИЛЕТИ ОТ 7 ЛВ 10 ЛВ И 200 ЛВ ЗА ЛОЖА

В тая държава бъка от невероятно прости хора. Имат стадион , тръгнали да стоят база ,школа .Вземат им силни футболисти. вместо да се радват и да пълнят стадиона , седнали да пишат гнусотии по форумите .

Балъков е спечелил десетки милиони през кариерата си , сега е дошъл в Бургас да лапа жалките процентчета от играчите си ! Отребки.

В тая кочина нищо човешко не вирее , заслужавате да си гниете в тинята ,където ви е мястото. :(

абе тоя стадион е на НЕФТОХИМИК ко ми говориш с тая игра и 1лв незаслужават за вход

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 24 фев 2010 20:33

styopa написа:Нали знаете че отдавна мина времето дето имаше за всички по равно. ;)
Прав си,но жалко за двамата ни сънародници...Такава наглост не заслужават,с какво са по-малко от тези чужденци 8-) 8-) :x

Потребителски аватар
Lime
Контакти:

Мнениеот Lime » 01 мар 2010 21:10

Прочетох внимателно коментарите и прогнозите тук. Ето и моята позиция, колкото и да не Ви допада.
ПЪрво резултата от днес 2:0 колкото реален като показана игра от отборите, толкова и нереално с оглед на намесите на Пиргов и изпуснатата дузпа. Неуспорим факт е обаче, че нямате футболисти да вържат 2-3 паса подред. Да ме извинява Балъков, ама да ми говори че сте водили мача с пълна боза. Велизар го надигра с тактика и второто полувреме нашите просто играха на контра. С този отбор и тази игра Ви предричам място над изпадащите,а догодина максимум среда, с тази политика.
Митко Събев като изключим, че е от Варна и е заклет "плебей" се видя и при тях като "помагаше" до къде ги докара. С "нафтата" се повтори, а сега сте Вие наред. Просто човека с каквото се захване го разбива, а не го гради и развива. Той и Банев са един дол дренки и Ви пожелавам да се отървете ското от него, защото скоро ше сте само кръводарители на другите отбори.
Успех с Локото!
Черно море- единственият професионален футболен клуб на Варна!
http://www.footballbulgaria.com

Върни се в “Черноморец”