Балъков "Резултатът няма значение, стана добра тренировка”

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Parmalat

Балъков "Резултатът няма значение, стана добра тренировка”

Мнениеот Parmalat » 01 фев 2010 22:19

Играхме мобилизирано и стегнато, доволен съм. Това заяви главният мениджърът на Черноморец (Бургас) Красимир Балъков след първата контрола на тима в Анталия в ефира на RING.BG.

„Акулите” завършиха 1:1 с австрийския Рапид (Виена) като голът за бургаския тим отбеляза новото попълнение Габриел Атц.

„Доволен съм от тази контрола. Момчетата играха мобилизирано и стегнато. Резултатът няма значение, стана добра тренировка”, каза Балъков.

Относно новото попълнение Габриел Бала допълни: „Беше важно за него да вкара и да се адаптира бързо в нашия тим.”

„Засега няма да взимаме нови футболисти. Докато можем да купуваме обаче, нищо не се знае. Усилено търсим централен нападател, както и вратар”, заяви Балъков.

Балъков даде мнението си и за Тодор Паланков от Пирин, и Даксон от Локо (Пд), които бяха смятани за сигурни нови попълнения на Черноморец: „Паланков е сигурно ново попълнение от лятото. Аз съм се разбрал с Грозданов. Няма да притесняваме Пирин. Относно Даксон, той е много качествен футболист, но за съжаление трансферът пропадна. Не искам да казвам причините. Засега той е затворена страница за Черноморец. В бъдеще обаче, нищо не се знае”

Балъков сподели, че трансферът на Дуду в швейцарския Тюн е на 99% сигурен.

„Надявам се Черноморец да е по-силен през пролетта”, завърши младият специалист.

Така Балъков си знае работата.Сигурен съм че ще направи Черноморец още по-силен отколкото беше :)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
arekusanderu
Контакти:

Re: Балъков "Резултатът няма значение, стана добра тренировка”

Мнениеот arekusanderu » 01 фев 2010 22:48

като резултат е добре,колкото повече силни БГ отбори има,толкова по интересно.но никога няма да се върне публиката която пълнеше стадионите преди 20-30 год...носталгия,спомени,времена и нрави.... :lol: :lol:
FORZA CESENA !!!

Conan
Контакти:

Мнениеот Conan » 01 фев 2010 23:09

Тук съм съгласен с Балъков . Резултите нямат никакво значение . Важни са официалните мачове . Но с оглед на трансферите , лятото започнаме с по-силен състав отколкото ще започнем зимата

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 02 фев 2010 08:29

В такива проверки е важна играта на отбора и как стои той на терена...Резултат и голове остават на заден план :)

Върни се в “Черноморец”