Ивайло Дражев отвръща на удара!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Re: Ивайло Дражев отвръща на удара!

Мнениеот maldin1 » 27 яну 2010 00:23

Conan написа: Не си прав - Черноморец 919 си е самостоятелен клуб . Вихър Айтос просто си продадоха лиценза за участие във "В" група и продължиха да си играят в "А" окръжна . Нещо подобно стана с Нефтохимик . Взеха лиценза на Атлетик за "В" група , а Атлетик прекратиха дейност . Разликата е , че Нефтохимик откупиха от Събев нематериалните активи ( лого , купи , медали и т.н ) и дефакто само слязоха една дивизия надолу . Тоест отбора не е прекратил съществуването си . А този Черноморец се явява наследник на Черноморец 919 който е основан през 2005 г.
Който отбор на Черноморец няма нищо общо с онзи отбор с 90-годишната история ,която се опитват да заграбят,нали ?
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
nore
Контакти:

Мнениеот nore » 27 яну 2010 12:17

maldin1 написа:Който отбор на Черноморец няма нищо общо с онзи отбор с 90-годишната история ,която се опитват да заграбят,нали ?

Разбира се, че няма нищо общо!
Според мен докато Дражев е жив няма и да има - този човек затри истинския Черноморец, но продължава да му държи правата (емблема, име, история...) и сега от проклетия няма да ги продаде на никой (най-малко пък на Събев).

Conan
Контакти:

Мнениеот Conan » 27 яну 2010 19:52

По никакъв начин тоаи Черноморец не може да е наследник на съсипания от Дражев клуб . Най-малкото защото Дражевия не е закрит официално , а просто не развива дейност . В интерес на истината в началото имаше някакви опити за преговори с Дражев от страна на Порточанов . Самия Събев също обяви , че ще откупи нематериалните активи . Но той на обещания е много силен . Като това с 5 годишния план и качествената селекция обещани на пресконференцията при представянето на Балъков преди година и един месец . Селекцията я видяхме . Куцо , дърто и сакато ...важното е да е без пари . Една малка вметка за най-запалените фенове - от трансфера на Платини Черноморец ще вземе 600 000 евро . Декември ЦСКА е превел 120 000 евро . Очаква се да бъде продаден и Дуду - поне за 200 000 евро . Сега , следете ми мисълта . Даниел Пеев - 100 000 лева в Славия , Румен Трифонов - 100 000 лева + 20% от следващ трансфер в ЦСКА , Иво Иванов - обявена цена 250 000 лева . Общо 450 000 . За тези пари можеше да вземем 3 класни играча на по 24-25 години , и то на постове където нямаме по-добри изпълнители . Всичко това при положение , че са постъпили 240 000 лева по трансфера на Платини . Същевременно ако се вярва на Балъков е имало приготвени 150 000 евро за Даксон . Разберете най-после ... Събев няма никакво намерение да влага пари в играчи . Самия Балъков ви го каза - следващите 3 години ще привлича най-вече чужденци ... тук там и някой Паланков за цвят . Задължително условие е обаче те да са свободни агенти . След това щял да налага играчи от школата ... Има ли някой трезво мислещ фен на футбола който да е чувал някъде , кудето и да било по света да е създаден отбор от никому не нужни играчи и собствени юноши . И този отбор да е фактор в първенството ??? А при нас се говори и за групи на Шампионска лига .

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 27 яну 2010 21:29

Conan написа:По никакъв начин тоаи Черноморец не може да е наследник на съсипания от Дражев клуб . Най-малкото защото Дражевия не е закрит официално , а просто не развива дейност . В интерес на истината в началото имаше някакви опити за преговори с Дражев от страна на Порточанов . Самия Събев също обяви , че ще откупи нематериалните активи . Но той на обещания е много силен . Като това с 5 годишния план и качествената селекция обещани на пресконференцията при представянето на Балъков преди година и един месец . Селекцията я видяхме . Куцо , дърто и сакато ...важното е да е без пари . Една малка вметка за най-запалените фенове - от трансфера на Платини Черноморец ще вземе 600 000 евро . Декември ЦСКА е превел 120 000 евро . Очаква се да бъде продаден и Дуду - поне за 200 000 евро . Сега , следете ми мисълта . Даниел Пеев - 100 000 лева в Славия , Румен Трифонов - 100 000 лева + 20% от следващ трансфер в ЦСКА , Иво Иванов - обявена цена 250 000 лева . Общо 450 000 . За тези пари можеше да вземем 3 класни играча на по 24-25 години , и то на постове където нямаме по-добри изпълнители . Всичко това при положение , че са постъпили 240 000 лева по трансфера на Платини . Същевременно ако се вярва на Балъков е имало приготвени 150 000 евро за Даксон . Разберете най-после ... Събев няма никакво намерение да влага пари в играчи . Самия Балъков ви го каза - следващите 3 години ще привлича най-вече чужденци ... тук там и някой Паланков за цвят . Задължително условие е обаче те да са свободни агенти . След това щял да налага играчи от школата ... Има ли някой трезво мислещ фен на футбола който да е чувал някъде , кудето и да било по света да е създаден отбор от никому не нужни играчи и собствени юноши . И този отбор да е фактор в първенството ??? А при нас се говори и за групи на Шампионска лига .

Ми като не вярваш и като не искаш да гледаш куцо и сакато, ако си решил отивай към Езерото, никой не те кара насила да бъдеш фен ..
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
nore
Контакти:

Мнениеот nore » 28 яну 2010 00:25

Ето в това мнение са основните опасения за съдбата на Черноморец и всеки, който поне малко има ум в главата ще види, че изобщо не е лишено от смисъл:
Der Fuhrer написа:Ачка - аз съм най-обикновен озлобен анти фен . Поне така ме определят "истинските" фенове на Черноморец ... повечето станали такива след идването на Балъков . Бедата ми е , че ме боли , защото съм юноша на Черноморец .. още преди да се появят така наречените президенти . Тогава се играеше заради самата игра , другото беше на заден план . А напоследък започнаха да ми минават едни мисли ... че Дражев и Събев са си просто комбина . И безкрайните дела на Дражев само осигуряват на Събев необходимото време да "фалира" клуба . Всеки който има желание може да провери - одита на Черноморец за 2008 г. показва загуба от 12,8 млн. лева . Това е публично достъпна информация . Ще поясня - това е за 2008 г. , преди да дойдат Балъков и Бобич . Само заплатите на Балъков , Бобич , Трендафил Терзийски и останалите от спортно техническия щаб за 2009 г. е около 1,5 милиона лева . Като добавим 2 млн. вложени в стадион "Нефтохимик" , смяната да тревата с изкуствено покритие ( което тази година го сменят с трева ) строителните работи за кампуса , заплатите на пенсионерите чужденци и др. картинката става ужасяваща . Събев говори за още година и половина евентуални дела . което означава , че за 2008, 2009, 2010 и 2011 г. клуба може да акумулира 50 млн загуби ( повечето умишлено ) колкото е уставния капитал на АД-то . Разбира се Петрол АД ще покрива тези загуби чрез заеми към клуба . И в един момент ще си ги поиска . А единственото което клуба може да предложи , ще са трансферните права върху 33-35 годишни играчи и земите около стадион Черноморец . както пише по-горе става въпрос за 400 000 кв метра . Същата схема беше приложена и върху Нефтохимик .

линк

Върни се в “Черноморец”