Защо Балъков разкар(в)а водещи играчи на Черноморец?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Re: Защо Балъков разкар(в)а водещи играчи на Черноморец?

Мнениеот Devian » 18 яну 2010 21:15

Conan написа:За това , че Балъков методично разчиства всички играчи доведени от Херо съм писал в един друг форум . Там ме набедиха веднага за антифен . Най-вероятно същото ще се случи и тук . Марсио просто е поредния в списъка , а Платини далеч не беше първия . Ще спомена само имената на Веско Пенев , Атанас Фиданин и Мартин Ковачев . Плюс натирения в Поморие Божинов . Няма лошо ... стига на тяхно место да дойдат други качествени играчи. Уви нищо подобно . С продажбата на Божилов и Дуду в атака ще останат само пенсионерите Чиликов и Крумов , абсолютното недоразумение Тошев ( единствения играч за който Митко Събев е дал пари ... поне на книга ) и изгонения от Черно Море за наднормено тегло Фернандес . Единствения светъл лъч тук е Матиас Мориц който обаче търка пейката за сметка на гореспоменатите . При халфовете положението е същото . Единствения читав халф Марсио 1 година е принуждаван да играе на всеки пост с изключение на дясното крило , където е най-силен . За да може доведените от Балъков ,Карбони и Гонсалес да има къде да играят . За ръгбиста Кардосо е безпредметно да се говори . Остават Цонков , Дяков и Стоимирович които за повече от резерви нямат качества . Нищо , че последните 2 "възхитиха" Магат с качествата си :lol: . Защитата ... там е пълна трагедия . Изгонването на Пенев , Ковачев и Фиданин не беше компенсирано по никакъв начин . Допълнително меко казано неадекватните решения на Балъков допълнииха следната картинка . Офанзивните халфове Старокин и Зайц заиграха като бекове , десния бек Дянков стана централен защитник , "немския арабин" Хаири изгра точно един мач ... като халф . Единствения който си беше на мястото е Кръстев , но той пък стана причина (заедно със Зайц ) да се загубят поне 7-8 точки . А най-добрите защитници в отбора - Бонев и Терзиев обикновено бяха резерви . И накрая нещо което удобно се премълчава - през лятото имаше 2 конкретни оферти за Платини 400 000 евро от Кьолн и 300 000 от Леверкузен . С която и да било от тях съвсем спокойно купувахме Иво Иванов , Румен Трифонов и Даниел Пеев . Имена които бяха цитирани като трансферни цели . Аз обаче съм абсолютно убеден ( а и думите на Балъков на пресконференцията го потвърждават ) , че Митко Събев няма никакво намерение да купува футболисти . Нито сега , нито близките години . Ако отбора въобще го има след някоя и друга година . Справка - почти 13 милиона дългове за 2008 г.

Не мога да не се съглася с теб и според мен само Матиас Мориц и Хектор Гонзалес,останалите докарани определено нямат качества за отбор с претенции за тройката като Черноморец :evil:
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Conan
Контакти:

Мнениеот Conan » 18 яну 2010 21:25

Devian - За Гонзалес мога да се съглася , но той е на 32 години . Което означава , че може да поиграе година - две максимум . После ще си тръгне без пари , защото никой няма да иска да го купи . Същото се отнася в по-голяма или по-малка степени за Зайц , Борел , Чиликов , Дянков , Кръстев , Кардосо , Крумов , Симеонов , и Ремзи ... и новопривлечения Андре който лятото ще навърши 30 . За някои от тях може да се вземат пари ... евентуално . Атц може и да се окаже находка ( за родните стандарти ) с оглед на визитката му .

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 18 яну 2010 21:28

Conan написа:
Parmalat написа:
tacinho написа:Черноморец продаде на ЦСКА Платини за 500000 евро и 25 % при бъдещ трансфер.
Иначе забравих да кажа че от Марсио Нуньо се интересува отбор от Чемпиъншип(Там отбор под 30 милиона евро бюджет няма)

Така , трансфера на Платини е 600 000 евро . Ако се вярва на Балъков ЦСКА е платил 150 000 ( ДДС-то по сделката ) и ... остатъка ще бъде платен :
1. При продажба на Платини в друг отбор .
2. През лятото на 2011 ако ЦСКА не успее да го продаде дотогава .
И защо си убеден , че става въпрос за отбор от Чемпионсшип . Втородивизионен може и да означава и отбор от Втора дивизия ;)

"Португалският халф Марсио Нуньо от днес е на едноседмични тестове в английски втородивизионен тим" мисля че това е достатъчно ;)

Ето http://sport.burgas24.bg/132330.html
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Conan
Контакти:

Мнениеот Conan » 18 яну 2010 21:38

Е да - значи отбор от Втора дивизия . ;)

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 18 яну 2010 21:58

Балъков си разбира от работата,оставете го да работи на спокойствие :)

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 18 яну 2010 22:18

Време е да дойдат няколко играчи от Африка в Черноморец. Дано Балъков греда КАН и доведе някой от Буркина Фасо, Габон, Замбия или Мозамбик. Прави ли впечатление,че откакто Черноморец Поморие е на броени точки от А група, Нафтата пак се аткивизира? Добрите играчи си ги вземете на ст.ХристоПотрточанов в Долно Езерово, ще ви трябват за дербитата с Олимпик и Атлетик догодина ;)

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 18 яну 2010 22:43

unist_gp написа:Време е да дойдат няколко играчи от Африка в Черноморец. Дано Балъков греда КАН и доведе някой от Буркина Фасо, Габон, Замбия или Мозамбик. Прави ли впечатление,че откакто Черноморец Поморие е на броени точки от А група, Нафтата пак се аткивизира? Добрите играчи си ги вземете на ст.ХристоПотрточанов в Долно Езерово, ще ви трябват за дербитата с Олимпик и Атлетик догодина ;)

Те в Африка ядат бананите направо с кората и само чакат обаждане от Черноморец и хукват без пари към Бг.Явно и някакви паранои те преследват щом намесваш Поморие и Атлетик Бс,за конан не мога да гарантирам,но аз лично съм фен на Черноморец от 22 години и ме притесняват нещата,които стават в момента с този,но искрено се надявам аз и конан да грешим и да излезе,че нашите притеснения са напразни ;)
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Conan
Контакти:

Мнениеот Conan » 19 яну 2010 00:05

Девиан - бивш юноша съм на Черноморец ... на истинския . Не разбирам защо намесваш тук Атлетик Бургас . Споменаването му е толкова уместно , колкото това и на Вихър Айтос . Но дори и това не е така , защото Събев дефакто ПРОДАДЕ за 300 000 лева нематериалните активи на Нафтекс ( Нефтохимик) на новите собственици .
Относно отбора от Поморие - не напразно носи името Черноморец . Това е отбор сателит ... и като такъв той никога няма да играе в "А" група . Много пъти съм казвал , няма значение кое е името на отбора , каква му е историята и т.н . Важно е Бургас да има силен отбор ... дай боже 2 . Но самото присъствие на Митко Събев ме прави краен песимист . Единствения му "принос" за футбола в Бургас е почти успешния опит да затрие Нефтохимик . Този човек не се интересува , нито от Черноморец , нито неговите привърженици , нито от футбола в Бургас . Ако някой може да ми даде логично обяснение , защо беше необходимо да се започва от нулата да се гради "европейски отбор: при положение , че имаше и отбор и стадион и добре работеща школа съм готов да си върна думите назад . НО ... има един неуспорим факт . Всичко най-хубаво за Бургаския футбол се е случило преди да се появи Митко Събев .

Потребителски аватар
ALBION
Контакти:

Мнениеот ALBION » 26 яну 2010 17:16

Балъков се стреми да се освободи от всеки когото му е ненужен, друг е въпроса дали не е в ущърб на отбора. За Мишел Платини до някъде е разбираемо защо не го искаше, след като направиха големия сеир с Ники Кръстев на контролата със Спартак Вн. Определено отбора много загуби откакто кариоката заигра на Армията, но ако наистина е имало напрежение вътре в съблекалнята заради сприхавия му характер, напълно оправдавам подобен трансфер. Но не така мисля за талантливия Владо Стоянов, защото това момче не получи никакъв шанс за изява, а всички помним какви мачове правеше преди да дойде Борел. Не съм съгласен с Бала че германеца оправдава гласуваното му доверие да бъде първи избор на вратата. Не са една или две грешките които допуска почти във всеки един мач на отбора и това му поведение започва да се натрапва. Много ще е жалко ако мениджъра ни продължава да разчита на подобни трансфери, предимно на анонимни чужденци, които дори не са първа младост, за сметка на кадърни момчета от страната. По добре е да купиш един Иво Иванов, отколкото да докараш някои като Кардосо и Мориц за без пари и да разчиташ за евро-участие на есен.

Върни се в “Черноморец”