Conan написа:За това , че Балъков методично разчиства всички играчи доведени от Херо съм писал в един друг форум . Там ме набедиха веднага за антифен . Най-вероятно същото ще се случи и тук . Марсио просто е поредния в списъка , а Платини далеч не беше първия . Ще спомена само имената на Веско Пенев , Атанас Фиданин и Мартин Ковачев . Плюс натирения в Поморие Божинов . Няма лошо ... стига на тяхно место да дойдат други качествени играчи. Уви нищо подобно . С продажбата на Божилов и Дуду в атака ще останат само пенсионерите Чиликов и Крумов , абсолютното недоразумение Тошев ( единствения играч за който Митко Събев е дал пари ... поне на книга ) и изгонения от Черно Море за наднормено тегло Фернандес . Единствения светъл лъч тук е Матиас Мориц който обаче търка пейката за сметка на гореспоменатите . При халфовете положението е същото . Единствения читав халф Марсио 1 година е принуждаван да играе на всеки пост с изключение на дясното крило , където е най-силен . За да може доведените от Балъков ,Карбони и Гонсалес да има къде да играят . За ръгбиста Кардосо е безпредметно да се говори . Остават Цонков , Дяков и Стоимирович които за повече от резерви нямат качества . Нищо , че последните 2 "възхитиха" Магат с качествата си. Защитата ... там е пълна трагедия . Изгонването на Пенев , Ковачев и Фиданин не беше компенсирано по никакъв начин . Допълнително меко казано неадекватните решения на Балъков допълнииха следната картинка . Офанзивните халфове Старокин и Зайц заиграха като бекове , десния бек Дянков стана централен защитник , "немския арабин" Хаири изгра точно един мач ... като халф . Единствения който си беше на мястото е Кръстев , но той пък стана причина (заедно със Зайц ) да се загубят поне 7-8 точки . А най-добрите защитници в отбора - Бонев и Терзиев обикновено бяха резерви . И накрая нещо което удобно се премълчава - през лятото имаше 2 конкретни оферти за Платини 400 000 евро от Кьолн и 300 000 от Леверкузен . С която и да било от тях съвсем спокойно купувахме Иво Иванов , Румен Трифонов и Даниел Пеев . Имена които бяха цитирани като трансферни цели . Аз обаче съм абсолютно убеден ( а и думите на Балъков на пресконференцията го потвърждават ) , че Митко Събев няма никакво намерение да купува футболисти . Нито сега , нито близките години . Ако отбора въобще го има след някоя и друга година . Справка - почти 13 милиона дългове за 2008 г.
Не мога да не се съглася с теб и според мен само Матиас Мориц и Хектор Гонзалес,останалите докарани определено нямат качества за отбор с претенции за тройката като Черноморец