БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО /за националния/

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

СинТерор
Контакти:

Re: БЕРБАТОВ-ИГРАЕЩ ТРЕНЬОР

Мнениеот СинТерор » 21 ное 2008 17:48

amanotprostaci написа:
ЧерноМореВарна написа:Пичове, разберете, че хулите трябва да са насочени предимно към БФС, не към играчите. Аз лично съм убеден, че българския футбол трябва да започне да се лекува оттам. И това, че никой не оказвал влияние на треньора кой да играе и кой не, е нагла лъжа. Нима Лечков с лостовете, с които разпоалага, не лансира неговите? Все повече се убеждавам, че ни е нужен качествен треньор от чужбина. Един независим човек, който не им играе по свирката. Те пък не щат, щото добре го разбират.

Добре де, кой да играе? С кого да заменим тези?

С обикновени хора като нас, които ще се раздаваме за родината си без пари! Ние не сме курви да играем за пари за нашата родина като тия манекенки които са сега там и правят боикоти за пари!

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 21 ное 2008 17:52

amanotprostaci написа:
ЧерноМореВарна написа:Пичове, разберете, че хулите трябва да са насочени предимно към БФС, не към играчите. Аз лично съм убеден, че българския футбол трябва да започне да се лекува оттам. И това, че никой не оказвал влияние на треньора кой да играе и кой не, е нагла лъжа. Нима Лечков с лостовете, с които разпоалага, не лансира неговите? Все повече се убеждавам, че ни е нужен качествен треньор от чужбина. Един независим човек, който не им играе по свирката. Те пък не щат, щото добре го разбират.

Добре де, кой да играе? С кого да заменим тези?

Ти да не мислиш, че в БФС най-много милеят нациоаналния да върви? За тях това е бизнес, една сергия за лансиране на играчи, за вдигане на цената им, всички са оплетени от интереси, уговорки, комисионни. Това е жалкото.. Народа псува.. ами ще му мине

СинТерор
Контакти:

Мнениеот СинТерор » 21 ное 2008 17:54

ЧерноМореВарна написа:Народа псува.. ами ще му мине

Едва ли ще ми мине на мене това което правят тия безсърдечни курви, които размятат фланелката на България!!!

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 21 ное 2008 18:00

Не съм много сигурен, че Бербатов може да се пробва за треньор, още повече играещ. Виж помощник може и да стане. Но треньор трябва да е човек, от който всички да имат респект и уважение. На този етап не виждам български такъв, за това очевидно трябва да се търси някой от чужбина.
А на левскарите ще кажа, че трябва да спат да плюят по Бербатов. Още е пресен споменът с Гонзо, как го плюехте след двете пропуснати дузпи и двете отпадания от турнирите за Европа, а след гола срещу ЦСКА стана отново най-великия ви футболист. Даже когато отпаднахте от Бате и Жилина, продължихте да подкрепяте отбора си, а сега след един контролен мач сте готови да обезглавите всички футболисти. Прав е Бербатов когато казва, че е най-лесно да изоставиш някой, който е паднал, но по-трудно е да му протегнеш ръка и да му помогнеш да стане.
Последна промяна от msm на 21 ное 2008 18:04, променено общо 1 път.

СинТерор
Контакти:

Мнениеот СинТерор » 21 ное 2008 18:03

msm написа:прав е Бербатов когато казва, че е най-лесно да изоставиш някой, който е паднал, но по-трудно е да му протегнеш ръка и да му помогнеш да стане.

Ние достатъчно го чакахме и си мълчахме! Ако иска да промени нещо тои сам трябва да го направи и сам да стане!

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 21 ное 2008 18:13

СинТерор написа:Ние достатъчно го чакахме и си мълчахме! Ако иска да промени нещо тои сам трябва да го направи и сам да стане!

Син Терор, не искам да влизам в спорове, но би ли ми припомнил кога вие ( левскарите ) сте си мълчали относно играта на Бербатов, като се започне още от оня прословут мач срещу Левски, когато изпуснахме титлата, защото не успя да ви вкара гол. Винаги сте го обиждали и сте пренебрегвали неговата игра. А сега откакто е в Ман.Юн. направо ви е трън в очите. Престанете да обвинявате избирателно, а погледнете малко по общо на играта на нац.отбор. Без един футболист, отбора може да играе, но само един не може нищо да направи, та даже той да е и най-добрия.

СинТерор
Контакти:

Мнениеот СинТерор » 21 ное 2008 18:16

msm написа:
СинТерор написа:Ние достатъчно го чакахме и си мълчахме! Ако иска да промени нещо тои сам трябва да го направи и сам да стане!

Син Терор, не искам да влизам в спорове, но би ли ми припомнил кога вие ( левскарите ) сте си мълчали относно играта на Бербатов, като се започне още от оня прословут мач срещу Левски, когато изпуснахме титлата, защото не успя да ви вкара гол. Винаги сте го обиждали и сте пренебрегвали неговата игра. А сега откакто е в Ман.Юн. направо ви е трън в очите. престанете да обвинявате избирателно, а погледнете малко по общо на играта на нац.отбор. Без един футболист отбора може да играе, но само един не може нищо да направи, та даже той да е и най-добрия.

Приятел виж Вучинич как играе за Рома и как играе за родината си Черна Гора! Искам да кажа, че тои както се раздава за Рома така го прави и за родината си! Бербатов трябва да вземе пример от този играч! Това, че играе в Манчестър няма лошо както и, че вкарва голове! Но мен ме грее какво прави за България, а не как играе в Англия...

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 21 ное 2008 18:16

amanotprostaci написа:А така, давайте, давайте, да му се не види...

БРАВО БРАТОК ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Последна промяна от plamen etov на 21 ное 2008 18:17, променено общо 1 път.
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

Потребителски аватар
popaj
Контакти:

Мнениеот popaj » 21 ное 2008 18:18

АЗ ПРЕДЛАГАМ ВСИЧКИТЕ ЛАЙНАРИ,КОИТО ОБИЖДАТ БЕРБАТОВ ДА СИ НАМЕРЯТ ПО ЕДИН ХУБАВ СЕЛСКИ КЛОЗЕТ И ДА СКОЧАТ В НЕГО С ГЛАВАТА НАПРЕД.ТАМ ЩЕ СЕ ЧУВСТВАТ КАТО У ДОМА СИ И НИКОЙ НЯМА ДА ГИ ДРАЗНИ.

amanotprostaci
Контакти:

Мнениеот amanotprostaci » 21 ное 2008 18:20

Причините за слабата игра на националния отбор са много. Не е нормално да не се чува думата на националния селекционер. Не е нормално да не може той да повиши тон на когото трябва, когато трябва. А за Бербатов - той НЕ Е мързелив, НЕ Е немотивиран. Просто това е неговата игра. Както каза САФ веднъж за него "Като повечето гениални играчи, той е икономичен спрямо тичането, но в същото време може да реши всеки един мач с едно докосване." САФ пише история с всеки изминал ден, смешно е ние тук да правим разборите. И Пенев го каза "Айде намерете ми опорен среден." По същата логика. Айде намерете за Бербатов един Рууни, един Роналдо и един Карик, и нека тогава да се чудим защо, аджаба, този човек не вземе топката от нашето наказателно поле и не отиде да вкара гол. Е, не може да се надяваме на един или двама или трима. Та другите за какво са? Защо не критикувате Живко? За Георги Петков едно голямо ЕВАЛА, друго няма! А Янков много ли беше добър? А Тунчев? А Венков защо още го боли кръста от онзи Красич? Замислете се малко. Това, че Бербатов струва 30 милиона паунда не го прави Господ. Когато бъде изолиран веднъжот играта, и той няма да успее да направи нищо. Но ще ангажира двама, трима, и ще освободи пространство за другите. Но Рангелов не е Рууни, а Велизар не е Роналдо...

Върни се в “Черноморец”