Черноморец Арена - бъдещето на бургаския футбол

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
SportistSVG
Контакти:

Re: Черноморец Арена - бъдещето на бургаския футбол

Мнениеот SportistSVG » 21 ное 2009 19:38

bs1919 написа:Ти ли казваш кое име е тъпо ? А и на мен ми харесва вашия стадион, а случвало ли се е топката да падне в реката ? Истинските фенове не гледат мача от Сектор "А", нито от Ложата :) А ние Черноморските фенове не искаме нов стадион, а да ни върнат стария стадион "Черноморец" !!!

Виж сега,не искам да споря,просто дадох мнение за името,според мен може да се измисли много по-добро име (например Sharks Arena или Sharks Stadium ;) ) А между другото се е случвало топката да падне в реката,ама преди 4-5 години,когато бяхме във "В" група и нямаше такъв сектор :)
http://sportist-svoge.net

Потребителски аватар
bs1919
Контакти:

Мнениеот bs1919 » 21 ное 2009 23:29

SportistSVG написа:
bs1919 написа:Ти ли казваш кое име е тъпо ? А и на мен ми харесва вашия стадион, а случвало ли се е топката да падне в реката ? Истинските фенове не гледат мача от Сектор "А", нито от Ложата :) А ние Черноморските фенове не искаме нов стадион, а да ни върнат стария стадион "Черноморец" !!!

Виж сега,не искам да споря,просто дадох мнение за името,според мен може да се измисли много по-добро име (например Sharks Arena или Sharks Stadium ;) ) А между другото се е случвало топката да падне в реката,ама преди 4-5 години,когато бяхме във "В" група и нямаше такъв сектор :)

Дали ще се използва прозвището или името ни, няма значение за нас феновете, а пък за другите хич не ни пука ;)

Топката не я ли отнесе течението :lol:
Един от най - умните фенове на Мазутекс: "0 еи тап в ловеч бяхте 23 пален та*ак сте смях за Б-С а ние ж сопот 60 комици" Ако не друго, поне си признават истините мазутите :)

Потребителски аватар
SportistSVG
Контакти:

Мнениеот SportistSVG » 22 ное 2009 21:01

bs1919 написа:
SportistSVG написа:

Дали ще се използва прозвището или името ни, няма значение за нас феновете, а пък за другите хич не ни пука ;)

Топката не я ли отнесе течението :lol:

Отнесе я разбира се ! Това не е езеро :)
http://sportist-svoge.net

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 23 ное 2009 15:48

А помните ли времето, когато топката прехвърляше оградата на Черноморец откъм Славянка. Там тя или беше спуквана от автобуси и камиони или подритвана от тях до безизвестното. Топките по ония времена бяха много скъпи и истински реликви. Като деца сме си мислели да дебнем, но не винаги се случваше...а иначе играчите си я чакаха.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
зеленобелия
Контакти:

Мнениеот зеленобелия » 24 ное 2009 22:05

Дано да стане и не се окаже в блъф като грандиозния проект на стадион Варна.Те даже го започнаха развалиха стадион Юрий Гагарин продадоха железата за скраб издълбаха една дупка и до там.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 30 ное 2009 20:40

james написа:
Yobs1912 написа:Не си заслужава...да се наливат такива космически цифри и трибуните на тоя стадион да събират прах...

като се съберете тия с милионите фенове ще им пускате всяка седмица по стотина хиляди да го пълнят

Вземи въздух и се изкажи пак, че не можем да те разберем. Внимавай как ще напишеш дуСпи и сАдии, че ми беше забавен във вашия форум... Хайде пак моето момче...
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Върни се в “Черноморец”