Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

ruga4
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот ruga4 » 25 юни 2014 16:29

Да вметна че според мен автора не е пристрастен,а обективно гледа на нещата :)

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 25 юни 2014 16:57

ruga4 написа:Да вметна че според мен автора не е пристрастен,а обективно гледа на нещата :)

Къде беше автора , когато Мастер и Нефтохимик щяха да се обединяват ... преди БФС да покани Мастер в "Б" група ;)
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Нефтохимик
Контакти:

Мнениеот Нефтохимик » 25 юни 2014 18:36

Bourgas написа:
Green Fighters написа:
Bourgas написа:
Green Fighters написа:http://m.burgasinfo.com/news/view/8/46241

Това, което пиша от известно време и не получавам отговор.

Ще ме извиниш, ама не смятам да чета статия, написана от отявлен и надъхан фен на Нефтохимик. Ако искаш, може да драсна и аз една статия и всичко ще си дойде на мястото. Нещо по-обективно няма ли, че се започна с пристрастните статии?

Така си мисля, че ще станат нещата. Нещо, което трябваше да стане преди 7-8 години. Въпроса е - ако сега се завъртите към този клуб, защо толкова време подкрепяхте Урода ПСФК?!

Не ми отговори на въпроса за пристрастната статия от пристрастния "журналист". Иначе какво ще стане, не знам, наистина. Като стане, ще имаш моето мнение, обективно. Сега не мога да кажа нищо лошо против този отбор, който си е частен, казва се Бургас и това, че в него са легенди на Черноморец, без да ми се обиждаш, е нормално. Нефтохимик ако има някакви легенди, то те са още много зелени за този спорт. И наистина не знам, защо сте всичките толкова загрижени, за мнението на 20 наркомана, алкохолика и утайки?

Точно защото още са "зелени" за този спорт хората направили кариера в Нефтохимик,тази година спортно-техническото ви ръкодство е от подобни хора.Като узреят за този спорт ще си намерят работа в отбор практикуващ същият спорт като ФК БУРГАС

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 25 юни 2014 19:24

Der Führer написа:
Bourgas написа:
petkan написа:Няма да мога да присъствам, но ще чакам новини. Мисля, че присъствието на Акаунта на тази среща е силно пожелателно!

Дано види съобщението и дойде тогава :)

Видях го съобщението ... в момента обмислям , защото ми се струва , че тази среща е лишена от смисъл . Киряков няма да каже нищо ново , а много се съмнявам , че фенската маса ще постави на масата нужните ИСКАНИЯ .

Точно защото имам съмнения, че фенската маса може и да не постави правилно на масата нужните искания, смятам твоето присъствие и активност за крайно наложителни ;) Е, ако имаш някакви симпатии към Черноморец де...
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 25 юни 2014 19:33

Тоз път поне си се изакал в правилната тема.
Браво. ;)
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 25 юни 2014 21:21

Green Fighters написа:
Bourgas написа:
Green Fighters написа:
Bourgas написа:

Ще ме извиниш, ама не смятам да чета статия, написана от отявлен и надъхан фен на Нефтохимик. Ако искаш, може да драсна и аз една статия и всичко ще си дойде на мястото. Нещо по-обективно няма ли, че се започна с пристрастните статии?

Така си мисля, че ще станат нещата. Нещо, което трябваше да стане преди 7-8 години. Въпроса е - ако сега се завъртите към този клуб, защо толкова време подкрепяхте Урода ПСФК?!

Не ми отговори на въпроса за пристрастната статия от пристрастния "журналист". Иначе какво ще стане, не знам, наистина. Като стане, ще имаш моето мнение, обективно. Сега не мога да кажа нищо лошо против този отбор, който си е частен, казва се Бургас и това, че в него са легенди на Черноморец, без да ми се обиждаш, е нормално. Нефтохимик ако има някакви легенди, то те са още много зелени за този спорт. И наистина не знам, защо сте всичките толкова загрижени, за мнението на 20 наркомана, алкохолика и утайки?

И защо е пристрастен журналиста? Защото не споделя твоята гледна точка? Аз за вас няма как да съм загрижен. Просто търся отговор на въпросите си и как човек е способен да загърбва честта си в името на мизерно съществуване, предшествано от няколко добри годинки в началото и средата на класирането. Някакъв проблем ли има, че пиша?

Не, приятелю, защото е фен на Нефтохимик, за това е пристрастен. И като фен и "журналист" не може да отрази обективно и да направи неутрален анализ на случващото се.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
Green Fighters
Контакти:

Мнениеот Green Fighters » 25 юни 2014 21:38

Bourgas написа:
Green Fighters написа:
Bourgas написа:
Green Fighters написа:
Bourgas написа:

И защо е пристрастен журналиста? Защото не споделя твоята гледна точка? Аз за вас няма как да съм загрижен. Просто търся отговор на въпросите си и как човек е способен да загърбва честта си в името на мизерно съществуване, предшествано от няколко добри годинки в началото и средата на класирането. Някакъв проблем ли има, че пиша?

Не, приятелю, защото е фен на Нефтохимик, за това е пристрастен. И като фен и "журналист" не може да отрази обективно и да направи неутрален анализ на случващото се.

Всеки трезво мислещ е заклеймяван като зелен, анти-шаран.. Бах тези зелени медии. Което потвърждава думите ми в темата за ФК Бургас.

БУРГАС Е НА НЕФТОХИМИК

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 25 юни 2014 21:42

Дърпаш ме за езика: https://www.facebook.com/profile Членува в групите: Аз съм горд фен на Нефтохимик, Нефтохимик Бургас, ПФК Нефтохимик Бургас и т.н. Защо ме караш да се правя на дребнав?
П.П. Редактирах профила, за да не го злепоставям момчето. Ако някой иска да го види, ще му го дам на лични, за да се увери, че аз глупости не пиша.
Като говорим и за поръчкови медии, веднага ти давам пример: бургас24.бг - редактор от вашите, е-бургас.бг - Георги Господинов, бивш цесекар, от Ямбол, ако не се лъжа, работещ в СКАТ и т.н. Мога да продължа?

Потребителски аватар
Green Fighters
Контакти:

Мнениеот Green Fighters » 25 юни 2014 22:33

Bourgas написа:Дърпаш ме за езика: https://www.facebook.com/profile Членува в групите: Аз съм горд фен на Нефтохимик, Нефтохимик Бургас, ПФК Нефтохимик Бургас и т.н. Защо ме караш да се правя на дребнав?
П.П. Редактирах профила, за да не го злепоставям момчето. Ако някой иска да го види, ще му го дам на лични, за да се увери, че аз глупости не пиша.
Като говорим и за поръчкови медии, веднага ти давам пример: бургас24.бг - редактор от вашите, е-бургас.бг - Георги Господинов, бивш цесекар, от Ямбол, ако не се лъжа, работещ в СКАТ и т.н. Мога да продължа?
Георги Костадинов се казва. И е умерен фен. Като цяло излишно драскане в момента.

БУРГАС Е НА НЕФТОХИМИК

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 25 юни 2014 22:36

Green Fighters написа:
Bourgas написа:Дърпаш ме за езика: https://www.facebook.com/profile Членува в групите: Аз съм горд фен на Нефтохимик, Нефтохимик Бургас, ПФК Нефтохимик Бургас и т.н. Защо ме караш да се правя на дребнав?
Георги Костадинов се казва. И е умерен фен. Като цяло излишно драскане в момента.

Да, сега видях, че съм се объркал. Костадинов, аз с него колко футбол съм изритал, още като беше слаб и учител по физкултура, и само фен на ЦСКА. Мисълта ми беше за автора на статията, която ми даваш за пример.

Върни се в “Черноморец”