pevono написа:ЗаЛевски:-) Пирне имам цели 6 мача,при батОги и тренер Апо Карапчански
Знаех си, че тук сме се събрали само легенди

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
pevono написа:ЗаЛевски:-) Пирне имам цели 6 мача,при батОги и тренер Апо Карапчански
ntodorov написа:И накрая само да ви питам кефили ва да играете на мазутския стадион и да ви водят треньори мазути ?![]()
Сега...Дърпаш ме за езика, но щом толкова настояваш ще ти отговоря:
Кефи ни, не ни кефи - всеки мазут трябва да се използва рационално докато върши работа. Останалото са претенции без покритие.
Мазут, не мазут - човек е все пак - трябва да му се дава шанс. Какво е виновен човечецът, че е нямал късмета да бъде част от Черноморец.
Всички сме равни на този свят. Що се касае за стадиона - зелена е само тревата му. Който плаща - той ще играе там.
И мен ме е яд за дядовата къща в центъра на Бургас, но не мога да изгоня новите собственици. Въпреки това те разбирам. Когато минавам от там винаги показвам на щерка си, къде съм роден, отгледан и израсъл, но...Въздишам със спомените си и продължавам напред...
[offtopic]Туй 69, ако ти е набора - трябва да си ме разбрал, но ми се чини, че си разменил цифрите след името си, щом използваш тази тема за акане...Пускай водата поне след себе си.[/offtopic]
Zelen_Burgas написа:Кога ще сменяте отбора - сега или другия сезон? Как все към уродите ви влече...
Zelen_Burgas написа:Кога ще сменяте отбора - сега или другия сезон? Как все към уродите ви влече...
Zelen_Burgas написа:Този сезон ще има мач между ФК Бургас и ПСФК Ч-ц. Кой ще подкрепяте вие? Този, който до вчера подкрепяхте, или този, който от утре ще ви е новия любим клуб. Осъзнавате ли колко жалко е това за вас и колко смешно е в чуждите очи. Тея неща ги пиша от няколко месеца, вие само отговаряте иронизиращо и на въпроса с въпрос. Като цяло винаги си давате гъза на силните на деня и се обръщате на където духа вятъра.
И да, ФК Бургас е новият футболен урод на Бургас, както ПСФК-то беше. Общинари и футболни хора завъртат поредната схема. Отбор без фенове не е отбор. Със или минус вашата фенска маса от 20 човека, изкуственият нов отбор няма да прокопса.
ПП: Бошнаков нямаше да преименува Мастър на Нефтохимик, а просто Мастерхаус щеше да стане спонсор на клуба, както миналата година спонсорираше вас. Има разлика, нали?
Няма ли веднъж някой да тропне по масата в Бургас и да даде да се разбере, че така не става и не може да се продължава. Бахти врътките, бахти чудото. За пореден път Бургас доказва колко НЕфутболен град е.
Zelen_Burgas написа:Този сезон ще има мач между ФК Бургас и ПСФК Ч-ц. Кой ще подкрепяте вие? Този, който до вчера подкрепяхте, или този, който от утре ще ви е новия любим клуб. Осъзнавате ли колко жалко е това за вас и колко смешно е в чуждите очи. Тея неща ги пиша от няколко месеца, вие само отговаряте иронизиращо и на въпроса с въпрос. Като цяло винаги си давате гъза на силните на деня и се обръщате на където духа вятъра.
И да, ФК Бургас е новият футболен урод на Бургас, както ПСФК-то беше. Общинари и футболни хора завъртат поредната схема. Отбор без фенове не е отбор. Със или минус вашата фенска маса от 20 човека, изкуственият нов отбор няма да прокопса.
ПП: Бошнаков нямаше да преименува Мастър на Нефтохимик, а просто Мастерхаус щеше да стане спонсор на клуба, както миналата година спонсорираше вас. Има разлика, нали?
Няма ли веднъж някой да тропне по масата в Бургас и да даде да се разбере, че така не става и не може да се продължава. Бахти врътките, бахти чудото. За пореден път Бургас доказва колко НЕфутболен град е.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 37 госта