ntodorov написа:Ако Лудогорец е средна балканска класа, "Devian" е висша форма на вселенска злоба.
Аз (не знам какво СТЕ вие) говоря от първо лице единствено число, което е и нормалното поведение за човек бил свидетел на събитията от този период.
Ти ли, Вие ли СТЕ (които сте отстранявали актуални европейски шампиони) е време да се отървеш от този комплекс, който те кара да се изживяваш, като елемент от нещо значимо, дори и като зрител заради факта, че нямахТЕ цветен телевизор - Уви!
Волф. Странен си ми. Много. Кои сме ние, кои сте "вие".
Ти днес си от Лудогорец, утре ще си от следващия...
Най-вероятно си изпитвал "интерес" и към още една дузина отбори за последните 10-15 години.
Няма лошо, изборът си е твой и аз нямам право да ти бъда "пътеводител", но тогава, когато не си преживявал
падения и унижения с твоя и ЕДИНСТВЕН любим отбор - няма как да съдиш нас...Ти си полигамен фен. Явно такава ти е природата,
но разбери и останалата част от нас ( феновете ), които си обичат отбора и, за които временните състояния ( пари, тренЕри, президенти) са
нещо незначително. Та аз си обичам Черноморец от, когато се помня. За кЪв Лудогорец ми пишеш, какви успехи ми теглиш на тезгяха.
По-горе писа за ония години и при все, че има вариант и да си ги приживял не вярвам да сравняваш тазгодишната делиорманска разходка из
Европа с постиженията ( колкото и условно да звучи)на соц. отборите ни. Ти въобще четеш ли се...Та, като едно малко и незначително примерче бих дал представянето един клуб,като ЦСКА ( без нито един чужденец в състава си), когато стигна до полуфинал за КННК през далечната, но ясно помнена от мен 1989 година. Да те връщам ли назад, когато Левски детронираше две последователни години Щутгарт, ами гаргарата, която дори Ботев Пд, Марек и ЦСКА си правеха с Байерн Мх, Когато Лудогорец елиминира Ливърпул, Нотингам, Реал Сосиедат, Монако, като Шампиони на страните си - тогава сравнявай лъскавата хартийка делиорманска със сега и с преди...Превъзбудил си се на тема Лудогорец ми се чини и угодно си замъглил зрение и съзнание.
Бъди си фен, на който отбор искаш. Такъв ти е избора. Но там, където ние любим - не пипай. Нивга не можеш да ни разбереш. Природата ти е различна от нашата - създаден си да се влюбваш там, където лъха на безпрепятственост, където има помпозност, изнасилено дръзновение и безоблачно бъдеще. При първия по-остър камък - ще извърнеш глава в търсене на нов "гъдел". Ние тук пишещите - нямаме нищо общо с подобна избирателност. Ако ли беше така - още след ерата Балъков трябваше да си "запалим" моторите. Изборът ни не се изказва със слова. Той е някъде в нас - я в душата, я в сърцето. Твоят е в очите.
На въпроса оцветен със синьо помоли за отговор своя съфорумник Devian, който говори за себе си в множествено число и твърди, че СТЕ отстраняваЛИ актуални Европейски шампиони?
И аз мразя в себе си, че не мога да остана безразличен към към това, което чувствам, виждам или се опитват да ми възложат и понякога това оспамва положението.
С пари и ли без в Лудогорец работят хора с разбиране и уважение към футбола и това се вижда на терена.
Футбола, г-син Тодоров все пак не е замеряне със пачки.
За оцветеното в зелено:
"Аз, като чувах, хората да назовават едни и същи неща и предмети по един и същи начин, се научих послушно да се изразявам, като тях"- Витгенщайн из "Произхода на думите".
Да! Краткият път към съзнанието и душата ми минава през очите и ушите. Така по естествен път осъзнах приоритетите на своя избор.
Колега... Вие как избрахте своята спътница в живота - погледнахте ли я в очите или започнахте на сляпо с опипване?!