Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
тинтири-минтири

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот тинтири-минтири » 05 май 2014 11:03

ntodorov написа:
Ако Лудогорец е средна балканска класа, "Devian" е висша форма на вселенска злоба.
Аз (не знам какво СТЕ вие) говоря от първо лице единствено число, което е и нормалното поведение за човек бил свидетел на събитията от този период.
Ти ли, Вие ли СТЕ (които сте отстранявали актуални европейски шампиони :) ) е време да се отървеш от този комплекс, който те кара да се изживяваш, като елемент от нещо значимо, дори и като зрител заради факта, че нямахТЕ цветен телевизор - Уви!

Волф. Странен си ми. Много. Кои сме ние, кои сте "вие".
Ти днес си от Лудогорец, утре ще си от следващия...
Най-вероятно си изпитвал "интерес" и към още една дузина отбори за последните 10-15 години.
Няма лошо, изборът си е твой и аз нямам право да ти бъда "пътеводител", но тогава, когато не си преживявал
падения и унижения с твоя и ЕДИНСТВЕН любим отбор - няма как да съдиш нас...Ти си полигамен фен. Явно такава ти е природата,
но разбери и останалата част от нас ( феновете ), които си обичат отбора и, за които временните състояния ( пари, тренЕри, президенти) са
нещо незначително. Та аз си обичам Черноморец от, когато се помня. За кЪв Лудогорец ми пишеш, какви успехи ми теглиш на тезгяха.
По-горе писа за ония години и при все, че има вариант и да си ги приживял не вярвам да сравняваш тазгодишната делиорманска разходка из
Европа с постиженията ( колкото и условно да звучи)на соц. отборите ни. Ти въобще четеш ли се...Та, като едно малко и незначително примерче бих дал представянето един клуб,като ЦСКА ( без нито един чужденец в състава си), когато стигна до полуфинал за КННК през далечната, но ясно помнена от мен 1989 година. Да те връщам ли назад, когато Левски детронираше две последователни години Щутгарт, ами гаргарата, която дори Ботев Пд, Марек и ЦСКА си правеха с Байерн Мх, Когато Лудогорец елиминира Ливърпул, Нотингам, Реал Сосиедат, Монако, като Шампиони на страните си - тогава сравнявай лъскавата хартийка делиорманска със сега и с преди...Превъзбудил си се на тема Лудогорец ми се чини и угодно си замъглил зрение и съзнание.
Бъди си фен, на който отбор искаш. Такъв ти е избора. Но там, където ние любим - не пипай. Нивга не можеш да ни разбереш. Природата ти е различна от нашата - създаден си да се влюбваш там, където лъха на безпрепятственост, където има помпозност, изнасилено дръзновение и безоблачно бъдеще. При първия по-остър камък - ще извърнеш глава в търсене на нов "гъдел". Ние тук пишещите - нямаме нищо общо с подобна избирателност. Ако ли беше така - още след ерата Балъков трябваше да си "запалим" моторите. Изборът ни не се изказва със слова. Той е някъде в нас - я в душата, я в сърцето. Твоят е в очите. :P

На въпроса оцветен със синьо помоли за отговор своя съфорумник Devian, който говори за себе си в множествено число и твърди, че СТЕ отстраняваЛИ актуални Европейски шампиони?
И аз мразя в себе си, че не мога да остана безразличен към към това, което чувствам, виждам или се опитват да ми възложат и понякога това оспамва положението.
С пари и ли без в Лудогорец работят хора с разбиране и уважение към футбола и това се вижда на терена.
Футбола, г-син Тодоров все пак не е замеряне със пачки.
За оцветеното в зелено:
"Аз, като чувах, хората да назовават едни и същи неща и предмети по един и същи начин, се научих послушно да се изразявам, като тях"- Витгенщайн из "Произхода на думите".
Да! Краткият път към съзнанието и душата ми минава през очите и ушите. Така по естествен път осъзнах приоритетите на своя избор.
Колега... Вие как избрахте своята спътница в живота - погледнахте ли я в очите или започнахте на сляпо с опипване?!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 05 май 2014 13:27

Г-син Волф. Понеже ме дърпате за езика ще се опитам да разсъждавам около Вашите изречения.
И аз мразя в себе си, че не мога да остана безразличен към към това, което чувствам, виждам или се опитват да ми възложат и понякога това оспамва положението.

Това го мисли и всяка... жрица на любовта. :P
На въпроса оцветен със синьо помоли за отговор своя съфорумник Devian, който говори за себе си в множествено число и твърди, че СТЕ отстраняваЛИ актуални Европейски шампиони?

Тук определено не сте разбрал, какво имаше предвид колегата Девиан, който макар и в презокеанско странство е бил свидетел на ония години, когато БГ футболът ни не е бил Лудогорец, а е бил представян от БГ тимове съставени САМО от български играчи. Тимове, които по ония години не зачитаха отборчета, които сега се явиха "разлика в класата" спрямо възлюбения Вам - Лудогорец от град Разград.
С пари и ли без в Лудогорец работят хора с разбиране и уважение към футбола и това се вижда на терена.

Глупости на търкалета или, както сам ме подсещаш: думички тип -Тинтири минтири. НакъдЯ без парите и егото Домусчиево бе колега ?
Къде беше "любовта" на Петричев ( примерно) когато в Разград нямаше кинти, где бяха и уменията Стоев-и, гат беше в Миньор или Монтана да речем ?

Молим ??? :shock: Мисля, че не си сериозен и за това ще подмина "анализа" на това изречение. :roll:
Колега... Вие как избрахте своята спътница в живота - погледнахте ли я в очите или започнахте на сляпо с опипване?!

Колега. Моята спътница в живота съм я избрал преди 23 години, когато беше млада и твърде физически различна от сега...За нея отворих първо очите и душата си, а сетне ципът си. Двадесет и три години след този си избор не съм се оглеждал за друг. Ако се доверявах само на очите и сетивата си без да изпитвам оня трепет, уважение, любов и обвързаности, които имам към съпругата си досега да се бях превърнал в див нагон...Та и с футбола съм такъв, какъвто и в живота: Обичам с цялото си сърце и душа независимо от всички несъвършенства, беди, неволи и помпозности съпътстващи обекта на моята любов...Останалото е проституция. Такава, каквато ми се чини Вие колега практикувате със своите обязаности и временни футболни интереси и прищявки. Няма лошо. Не ви съдя и нямам право де, но няма и да допусна Вашите идеали да се преплетат с моите.

ПС 1: Още с ник неймът си, който включва основна част от моето име съм поел и моралния ангажимент да стоя зад всяка своя дума и да понасям отговорностите на всичко написано от мен. Името ми е обвързано с аватар свързан с градът или отборът на сърцето ми. Подписът ми говори за "йерархията" и давността на любовта ми. При мен липсват магарета - символ на непостоянство и инат, липсват и маймунките, нямам ник нейм, като тинтири минтири, който ако не друго показва, какъв тип полемика бих имал с творецът му...Иначе не вярвам да мислиш, че ме касаят особено чуждите, далечни и абстрактни пориви на анонимници, които категоризират в пошлост отборът на сърцето ми предимно чрез Херо, Събев, Дражев, Йоан, Киряков, Балъков...Тези изброените са поредните тленности в моя/нашия, Бургаския Черноморец.
ПС 2: Благодаря. Дано съм бил достатъчно обстоятелствен и разбран. Няма дума или изречение, което да съм изписал с цел да Ви обидя колега Волф ( повече ми харесва). Ако прозирате някакъв обиден намек бъдете убеден, че природата ми не допуска това. Най-вероятно случайността на презумпциите Ви са се вплели в думите ми.
Нямам нищо против да инициираме среща и да си кажем всичко, което мислим в очите. Виртуалния контакт може и войни да сътвори...За това и ние пишещите в този форум се познаваме, събираме, общуваме и дори да си пишем крайности, знаем всичко за отсрещния...Черноморец за мен са и всички тези момчета от този форум, което автоматично засилва и обвързването ми с ЧЕРНОМОРЕЦ от нашия БУРГАС пък независимо от абревиатурите му отзад, отпред, отдолу или от горе.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 05 май 2014 13:35

Респект, Тодоров! 8-) Не съжалявам, че надникнах точно сега в този форумен раздел. Прочетох едно от най-пълноценните мнения, ако не и най, откакто съм се регистрирал в този форум. Благодаря ти, човече, радвам се, че в България има хора като теб, които разсъждават по този начин за живота като цяло. Бъди здрав!

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 05 май 2014 14:14

от тинтири-минтири на 04 Май 2014 23:02
Считам, че внезапното ви отвръщение от нивото на нашия футбол е провукирано от личното ви неразположение като фенове на напълно несъстоятелният Черноморец и е добре за профилактика на душевната ви цялост, да свикнете да приемате успехите на другите Български отбори, като Български успехи, а не да роптаете, че видите ли нещо не било както трябва, и точнио вие сте барометъра как се прави!

Ти си тотално сбъркан човек бе
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 06 май 2014 04:49

тинтири-минтири написа:
ntodorov написа:
Ако Лудогорец е средна балканска класа, "Devian" е висша форма на вселенска злоба.
Аз (не знам какво СТЕ вие) говоря от първо лице единствено число, което е и нормалното поведение за човек бил свидетел на събитията от този период.
Ти ли, Вие ли СТЕ (които сте отстранявали актуални европейски шампиони :) ) е време да се отървеш от този комплекс, който те кара да се изживяваш, като елемент от нещо значимо, дори и като зрител заради факта, че нямахТЕ цветен телевизор - Уви!

Волф. Странен си ми. Много. Кои сме ние, кои сте "вие".
Ти днес си от Лудогорец, утре ще си от следващия...
Най-вероятно си изпитвал "интерес" и към още една дузина отбори за последните 10-15 години.
Няма лошо, изборът си е твой и аз нямам право да ти бъда "пътеводител", но тогава, когато не си преживявал
падения и унижения с твоя и ЕДИНСТВЕН любим отбор - няма как да съдиш нас...Ти си полигамен фен. Явно такава ти е природата,
но разбери и останалата част от нас ( феновете ), които си обичат отбора и, за които временните състояния ( пари, тренЕри, президенти) са
нещо незначително. Та аз си обичам Черноморец от, когато се помня. За кЪв Лудогорец ми пишеш, какви успехи ми теглиш на тезгяха.
По-горе писа за ония години и при все, че има вариант и да си ги приживял не вярвам да сравняваш тазгодишната делиорманска разходка из
Европа с постиженията ( колкото и условно да звучи)на соц. отборите ни. Ти въобще четеш ли се...Та, като едно малко и незначително примерче бих дал представянето един клуб,като ЦСКА ( без нито един чужденец в състава си), когато стигна до полуфинал за КННК през далечната, но ясно помнена от мен 1989 година. Да те връщам ли назад, когато Левски детронираше две последователни години Щутгарт, ами гаргарата, която дори Ботев Пд, Марек и ЦСКА си правеха с Байерн Мх, Когато Лудогорец елиминира Ливърпул, Нотингам, Реал Сосиедат, Монако, като Шампиони на страните си - тогава сравнявай лъскавата хартийка делиорманска със сега и с преди...Превъзбудил си се на тема Лудогорец ми се чини и угодно си замъглил зрение и съзнание.
Бъди си фен, на който отбор искаш. Такъв ти е избора. Но там, където ние любим - не пипай. Нивга не можеш да ни разбереш. Природата ти е различна от нашата - създаден си да се влюбваш там, където лъха на безпрепятственост, където има помпозност, изнасилено дръзновение и безоблачно бъдеще. При първия по-остър камък - ще извърнеш глава в търсене на нов "гъдел". Ние тук пишещите - нямаме нищо общо с подобна избирателност. Ако ли беше така - още след ерата Балъков трябваше да си "запалим" моторите. Изборът ни не се изказва със слова. Той е някъде в нас - я в душата, я в сърцето. Твоят е в очите. :P

За оцветеното в зелено:
"Аз, като чувах, хората да назовават едни и същи неща и предмети по един и същи начин, се научих послушно да се изразявам, като тях"- Витгенщайн из "Произхода на думите".
Да! Краткият път към съзнанието и душата ми минава през очите и ушите. Така по естествен път осъзнах приоритетите на своя избор.

Под ние имам предвид българските отбори.И моля ти се няма нужда да ми обясняваш за населението на Резенбург,защото жители на този град ме запознаха с исконните български имена като Несрин,Назмие,Кадрие и все такива благозвучни наименования.Отделно като ти харесват хаповете на зализания си има форум,където да си обсъждате въздействието им.Ако не ти прави впечатление тука в момента се обсъжда немския футбол и 95% от този форум ги боли онази работа за селския отборец,чийто фенове Станчо Цонев и Димчо Ненов могат да ти изброят на пръстите на едната ръка.Отделно пожелах го на друго място,но ще ти го пожелая и на теб да се паднете с турски отбор в Евротурнирите та да видим кой ще подкрепи Смехотворец или ще хвърляме работниците срещу местните жители :lol:
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
тинтири-минтири

Мнениеот тинтири-минтири » 06 май 2014 09:48

Devian написа:Къде си тръгнал въобще да намесваш Смехотворец при положение,че става въпрос за време когато сме остранявали актуалните шампиони и футболни страшилища на Европа,докато вашия медийно надут балон би с късмет и заради индивидуални грешки отбори като Черноморец Одеса и Лацио,а беше отвян на ходом от отбори от средна европейска класа като Валенсия и Базел.Когато започнете да биете отбори от първата десятка на континента тогава ни разправяйте,че сте стигнали до някъде,защото в момента не сте нищо повече от средна балканска класа :lol:

[offtopic]http://www.dnevnik.bg/sport/2014/05/05/2293606_ludogorec_popadna_v_top_20_na_nai-dobrite_otbori_v/
Българският шампион "Лудогорец" попадна сред първите 20 в класацията на най-добрите отбори в света. Клубът от Разград е на 19-ата позиция в ранглистата за април на Международната федерация по футболна история и статистика (IFFHS).

"Лудогорец" има 216.50 точки, като в основата вероятно е силното представяне на отбора в Лига Европа, придружено от добрите резултати в България.

Другият български представител в челните 100 е "Ботев". Пловдивчани са 96-и със 131.50 точки.

Начело е "Байерн" с 354 точки, следван от полуфиналистите в Шампионската лига "Реал" (Мадрид) (337) и "Атлетико" (Мадрид) (315).

В челните пет влизат "Ланус" и "Меделин" заради успехите им в Копа Либертадорес и Копа Судамерикана. От IFFHS обясняват, че в класацията за отбор на годината двата състава от Южна Америка вероятно ще загубят точки и ще останат назад.

Зад "Лудогорец" са "Борусия" (Дортмунд), "Манчестър юнайтед" и "Манчестър сити".[/offtopic]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 06 май 2014 10:02

Зад "Лудогорец" са "Борусия" (Дортмунд), "Манчестър юнайтед" и "Манчестър сити".

Изображение
Много те моля. Пиши, когато се шегуваш. Не се познаваме и не те знаем, кога, как и, с какво се шегуваш. Така рискуваш някой по - прям от мен колега да
посегне върху душевния ти мир. :|
и 95% от този форум ги боли онази работа за селския отборец

Жоре. Само, че аз не се сещам, кои са ония 5% от нашия форум, които пък ги боли хаспела за ... деветнадесетия по сила в света. :roll:
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 06 май 2014 12:35

Честит Гергьовден на всички Жоровци !!!
Бъдете живи и здрави !!!
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 06 май 2014 15:17

Честито и от мен на всички именници! Живи и здрави бъдете!
Наздраве! :P :P
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
grud
Контакти:

Мнениеот grud » 07 май 2014 08:26

Двама ВиК техници - стар и опитен и млад стажант - стигат до мястото на повредата - канализационно-отходна шахта, догоре пълна с лайна!
Старият без колебание се съблича и се гмурка вътре. След малко изплува:
- Ключ 16!
Младият подава. Онзи пак се гмурка, изплува:
- Ключ 20!
Младият подава...
- Трети ключ!
...
Минава време, старият се помотал там, изплува - фекалиите се оттичат. Аварията е ликвидирана. Излиза от шахтата, поизчиства се и с гордост произнася:
- Учи се, младежо, иначе цял живот ще подаваш гаечни ключове! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Изображение
ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС - ЗАВИНАГИ В СЪРЦЕТО МИ!
Писането на български с латиница е като писането на стена с лайно - чете се, ама не е приятно.

Върни се в “Черноморец”