НОРМАЛНО,ЧЕРНОМОРЕЦ-ВАРНА-3:О

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
popaj
Контакти:

Re: ОТ СПАРТАК -ВАРНА ЗАПОЧНАХА С ОПРАВДАНИЯТА

Мнениеот popaj » 31 окт 2008 13:58

КЪДЕ ГО ЧУКАШ,КЕДЕ СЕ ПУКА.ПЪРВОТО Е,ЧЕ ТЕЗИ ДВА КУРОРТА НЕ СТАВАТ ЗА НИЩО.САМО Е РАЗВАЛЕНА ПРИРОДАТА НАОКОЛО.СЛЪНЧЕВ БРЯГ Е ДОСТА ПО-ГОЛЯМ,АМА Е СЪЩИЯ БОКЛУК КАТО ЗЛАТНИТЕ.И НАШЕТО ЛЕТИЩЕ Е ПО-ГОЛЯМО,И ПРИСТАНИЩЕТО НИ Е ПО-ГОЛЯМО,АМА ТОВА НЕ Е ТОЛКОВА ВАЖНО.ВАЖНОТО Е ,ЧЕ ДОВЕЧЕРА ЩЕ ВИ СКЪСАМЕ ТРЪТКИТЕ.

semper_1918
Контакти:

Мнениеот semper_1918 » 31 окт 2008 14:01

takova mnenie vinagi bih uvajil bravo naistina neka dove4era da stane hubav ma4 a da pobedi tozi koito zaslujava pove4e o6te edin pat respect za shark

Потребителски аватар
popaj
Контакти:

Мнениеот popaj » 31 окт 2008 14:04

ultra_shark написа:popaj, smeshno e da govorish che varna ne e futbolen grad, sled, kato nie vuv burgas sme na mnogo po slabo nivo. burgaskata publika e s dosta po razlichen mantalitet. problemite v nashiq grad sushto sa na nivo. kolkoto do varna i burgas... smeshno e da sporim koi grad e po hubav. i dvata grada sa edni ot nai-hubavite i lqtoto si prolichava. uspeh na spartak, no vse pak dano vzemem 3-te tochki.

AБЕ ,ПИЧ,ТИ ДА НЕ СИ НА ДЕСЕТ ГОДИНКИ?ЯВНО НЕ ПОМНИШ НЯКОИ РАБОТИ.ВЗЕМИ СЕ В РЪЦЕ И ОТИВАЙ НА МАЧА.

semper_1918
Контакти:

Мнениеот semper_1918 » 31 окт 2008 14:07

xaxa i koi raboti da pomni q mi kaji 2:5 vav burgas vlizate na stadiona vav varna vav 25 min pri rezultat 4:0? aide molkqte zamal4i naistina si sme6en i jalak

Потребителски аватар
nikola28

Мнениеот nikola28 » 31 окт 2008 14:10

popaj написа:
semper_1918 написа:da ti kaja nikak ne me valnuva nikak va6iq stadion men si mi haresva i koritoto a kolkoto do tova 4e si fen na 4ernomorec a naftex sa ti simpati4ni i osnovata na sega6niq vi otbor e sas iunu6i na biv6iq kruven vrag ...... govori dokolo ste futbolen grad a ti vav koi 4ernomorec si rital tozi ili drajeviq? :roll:

ИЗОБЩО НЕ МИ СЕ СПОРИ КОЙ ГРАД,КОЛКО Е ФУТБОЛЕН.ЗНАМ САМО,ЧЕ ВИ БИЕМ И В БУРГАС ,И ВЪВ ВАРНА.И НА ЛУНАТА ДА ВИ ХВАНЕМ,И ТАМ ЩЕ ВИ БИЕМ.ДОВЕЧЕРА МОЖЕ ДА СЕ ПОЛУЧИ И РЕЗУЛТАТ ЗА ФОЛКЛОРА,ДАЖЕ.ВИЖ,РАЗБИРАМ НЯКОЯ МАЙНА ДА КАЖЕ НЕЩО.....ТЕ ИМАТ ТРАДИЦИЯ,КАКВАТО ИМАТ В СТАРА ЗАГОРА,БЛАГОЕВГРАД И НИЕ В БУРГАС.ЗА ВАРНА ВСИЧКО Е ПРИКЛЮЧИЛО ОЩЕ ПРЕДИ ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА.НИТО ИМАТЕ ДОБЪР ОТБОР,НИТО ШКОЛА...НИЩО!

Мой,ти знаеш ли историята на Спартак че се дървиш тука? Когато играете за КНК и докарате Ман Юнайтед на изкуствения терен тогава пиши такъв пост. Че сме слаби слаби сме,че ще паднем то ясно освен ако Херо не прояви солидарност :) Що се отнася за Морска столица тя винаги е била Варна- най красив град за 2007 год,най-бързо развиващ се град,пък бургас ще си остане провинция то ясно.не се обиждай ама така си е.Може да претендирате единствено в момента за добър провинциален отбор.Само не разбрах бургас каква традиция имат я раздуй че не ми стана ясно.За Левски,ЦСКА,Литекс може да имат традиции ама вие каква традиция оня ден са пръкнахте голям отбор станахте.Чакай забравих че май играхте в Интертото.Голям турнир!
САМО СПАРТАК ВАРНА

Потребителски аватар
popaj
Контакти:

Мнениеот popaj » 31 окт 2008 14:11

semper_1918 написа:xaxa i koi raboti da pomni q mi kaji 2:5 vav burgas vlizate na stadiona vav varna vav 25 min pri rezultat 4:0? aide molkqte zamal4i naistina si sme6en i jalak

ТОВА 2:5 ГО ПОМНЯ.ТРЯБВАШЕ ДА ГОНИМ ТРЕНЬОРА.ПОСЛЕ,ПРОЛЕТТА ,СИ ВИ ИЗВЪРТЯХМЕ,ЕСТЕСТВЕНО ВЪВ ВАРНА.
А,И ПИШИ НА БЪЛГАРСКИ,ЧЕ МИ ПИСНА ОТ НЕГРАМОТНИЦИ.

ultra_shark
Контакти:

Мнениеот ultra_shark » 31 окт 2008 14:15

popaj написа:
ultra_shark написа:popaj, smeshno e da govorish che varna ne e futbolen grad, sled, kato nie vuv burgas sme na mnogo po slabo nivo. burgaskata publika e s dosta po razlichen mantalitet. problemite v nashiq grad sushto sa na nivo. kolkoto do varna i burgas... smeshno e da sporim koi grad e po hubav. i dvata grada sa edni ot nai-hubavite i lqtoto si prolichava. uspeh na spartak, no vse pak dano vzemem 3-te tochki.

AБЕ ,ПИЧ,ТИ ДА НЕ СИ НА ДЕСЕТ ГОДИНКИ?ЯВНО НЕ ПОМНИШ НЯКОИ РАБОТИ.ВЗЕМИ СЕ В РЪЦЕ И ОТИВАЙ НА МАЧА.

hodq na machove ot 98-ma godina, nqmam propusnat mach vuv V grupa. a ti deto si fen na chernomorec i MANAFTEKS nqma da te komentiram. ai ne mi sa pravi.

semper_1918
Контакти:

Мнениеот semper_1918 » 31 окт 2008 14:19

xax gramotniq pone zanm na koi otbor sam fen a ti pak te pitam ot koi otbor si naftex ??? 4ernomorec? drajev??? izkam otgovor

Потребителски аватар
popaj
Контакти:

Мнениеот popaj » 31 окт 2008 14:26

semper_1918 написа:xax gramotniq pone zanm na koi otbor sam fen a ti pak te pitam ot koi otbor si naftex ??? 4ernomorec? drajev??? izkam otgovor

:":"L"K';>>?>?<>M<<M<m,,....?,/<<%^&%){)=9&^&%- ето ти отговор.

spartak1918

Мнениеот spartak1918 » 31 окт 2008 14:29

попай,първо защо не пусна тази тема във вашия си сайт?Или както казва моя син брат семпер и вие не знаете от кой отбор сте.На мен най ми харесвахте като'черноморец бургаз софия'

Върни се в “Черноморец”