Черноморец (Бургас) - Нефтохимик (Бургас) FT. 4-0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Черноморец (Бургас) - Нефтохимик (Бургас) 25 март от 18:00
Проблеми преди 2006 година между феновете на Черноморец и Нефтохимик нямаше, или по-скоро бяха рядкост! След това едните са настаниха в дома на другите и 8 години не им пука, вярват на празни обещания и живеят в някакъв собствен филм. Войната между двата отбора ще приключи, когато нещата си отидат по местата. Всяка жаба да си знае гьола и няма да има напрежение. Черноморец в Акациите, Нефтохимик в Лазур, без едните да са зависими от другите. Всеки със собствен стадион, школа, база и т.н. За съжаление напълно неoсъществимо към момента и в близко бъдеще...
Последна промяна от Zelen_Burgas на 25 мар 2014 12:05, променено общо 1 път.
Нефтохимик написа:Aз се интересувам и ако може да споделиш нещо повече ще съм благодарен.Видно е ,че не си Жоро Бъклев и няма да премълчиш като него ,пък си и запознат.Имам следните няколко въпроса:
Какво се случи в началото на 21 век и по-точно през 2005г с футболът в град Бургас?Имаше ли цел да се преразпредели един общински имот,ако има подобно нещо кой е този имот?Кой бе инициатор на това?Имаше ли"подходящ" спортен физкултурник , кой беше той и каква беше неговата роля?Изгради ли се подходящ тим за тази цел и и кой беше този тим?Малко след това дойде ли една футболна месия която предложи "хляб и зрелища" за отнемане на вниманието ,кой беше той и на каква длъжност беше той?След като започна да бие на очи харченето само на пари за футболисти,сменили ли се скъпото тревното покритие за по-малко от година което умишлено бе съсипано през това време като не се подържаше с предписаните химикали?Правиха ли се скъпи пиар кампании с цел задлъжняване на АД-то и още куп безумни разходи(наем от 100 00 за стадион на месец,безумни цени за лагери в два определени хотел,а заплати от 15 000-20000 за "месията" беше отреден лъвският пай от възнагражденията срещу 50 000 слагаше всеки месец подписа си и т.н и т.н)?Има ли връзка между фирмите кредитори на АД-то и някой от акционерите,ако има кой е той?Имаше ли хора фенове на този отбор на щатна заплата към клубът,за да няма неудобни въпроси от тяхна страна?Къде отидоха всички седалки и всичко от което можеше да се изкара някой лев от единствения читав актив на АД-то,кой ги взе и какво се случи с тях след като бяха демонтирани?
Имам още някои питания но ще трябва и да се работи.Лек ден,предварително благодаря за изчерпателните отговори!
Всъщност тези течения с "генералски пагони" докараха в Черноморец "подходящ физкултурник" в лицето на и.дражев, така че те започнаха разсипването на отбора - който, както пишеш, нямаше пари за крадене но имаше недвижимост, доста апетитна ...А относно седалките - вероятно визираш тези които сега са на "Лазур" (сините) не са същите уверявам те, онези старите са различен модел - можеш да ги видиш пред блок1б в Славейков където дражев ги монтира!
Нямам намерение да отговарям на риторични въпроси, ще се плъзнем отново по добре познатата ни плоскост.... от което няма смисъл.
Просто имах за цел да осведомя някои от по-младите ни колеги от други отбори за исторически факти....
И както казваш трябва и да се работи! Лек и ползотворен ден!
П.С. И що Жоро Бъклев, аз мисля че сина му Живко ви "писа" историята!
ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС - ЗАВИНАГИ В СЪРЦЕТО МИ!
Писането на български с латиница е като писането на стена с лайно - чете се, ама не е приятно.
Писането на български с латиница е като писането на стена с лайно - чете се, ама не е приятно.
-
- Контакти:
Само да добавя, явно не следите пресата. Преди седмица излезе информацията, че след започването на рехабилитацията на стадион Черноморец, в един склад са намерени голямо количество напълно запазени седалки и с тях смятат да възстановят два сектора.
-
- Контакти:
grud написа:Нефтохимик написа:Aз се интересувам и ако може да споделиш нещо повече ще съм благодарен.Видно е ,че не си Жоро Бъклев и няма да премълчиш като него ,пък си и запознат.Имам следните няколко въпроса:
Какво се случи в началото на 21 век и по-точно през 2005г с футболът в град Бургас?Имаше ли цел да се преразпредели един общински имот,ако има подобно нещо кой е този имот?Кой бе инициатор на това?Имаше ли"подходящ" спортен физкултурник , кой беше той и каква беше неговата роля?Изгради ли се подходящ тим за тази цел и и кой беше този тим?Малко след това дойде ли една футболна месия която предложи "хляб и зрелища" за отнемане на вниманието ,кой беше той и на каква длъжност беше той?След като започна да бие на очи харченето само на пари за футболисти,сменили ли се скъпото тревното покритие за по-малко от година което умишлено бе съсипано през това време като не се подържаше с предписаните химикали?Правиха ли се скъпи пиар кампании с цел задлъжняване на АД-то и още куп безумни разходи(наем от 100 00 за стадион на месец,безумни цени за лагери в два определени хотел,а заплати от 15 000-20000 за "месията" беше отреден лъвският пай от възнагражденията срещу 50 000 слагаше всеки месец подписа си и т.н и т.н)?Има ли връзка между фирмите кредитори на АД-то и някой от акционерите,ако има кой е той?Имаше ли хора фенове на този отбор на щатна заплата към клубът,за да няма неудобни въпроси от тяхна страна?Къде отидоха всички седалки и всичко от което можеше да се изкара някой лев от единствения читав актив на АД-то,кой ги взе и какво се случи с тях след като бяха демонтирани?
Имам още някои питания но ще трябва и да се работи.Лек ден,предварително благодаря за изчерпателните отговори!
Всъщност тези течения с "генералски пагони" докараха в Черноморец "подходящ физкултурник" в лицето на и.дражев, така че те започнаха разсипването на отбора - който, както пишеш, нямаше пари за крадене но имаше недвижимост, доста апетитна ...А относно седалките - вероятно визираш тези които сега са на "Лазур" (сините) не са същите уверявам те, онези старите са различен модел - можеш да ги видиш пред блок1б в Славейков където дражев ги монтира!
Нямам намерение да отговарям на риторични въпроси, ще се плъзнем отново по добре познатата ни плоскост.... от което няма смисъл.
Просто имах за цел да осведомя някои от по-младите ни колеги от други отбори за исторически факти....
И както казваш трябва и да се работи! Лек и ползотворен ден!
П.С. И що Жоро Бъклев, аз мисля че сина му Живко ви "писа" историята!
Не визирам тези седалки пределно ми е ясно,че не са същите.Визирам,че на стадиона имаше седалки сега няма нито една.Не съм минавал до този блок скоро,имам съмнения там да могат да бъдат монтирани седалки от цял един стадион.Но може и да си прав не споря,когато имам път на там ще погледна .Колегата димитров виждам е писал отдолу,че имало намерени седалки.Да прочетох за това но там където аз прочетох новината не се сещам къде, се визираше цифра близка до 1000 броя.
След като упрекваш,че поради не знанието или поради някаква друга причина дадено лице променя история,втълпява на по-млади хора някаква негова теза и ти се явяваш като добрият самарянин(без сарказъм) и излагаш твоята гледна точка със събития и факти.С ясната цел да осведомиш всички колеги от форумът и ясно заявяваш,че би споделил още ако има желаещи.Не мислиш ли,че отговарянето в стил български политик:"Не отговарям на риторични въпроси" е малко неуважително
Ще бъдеш ли така добър да осведомиш всички по-млади колеги от форумът към които и аз приспадам. Независимо на кой отбор са привърженици с историята на Черноморец от 2005г до момента(ако желаеш естествено може и от 1919г).Може също така хронилогично както в първият ти поуст относно Нефтохимик с имена и детайли и събития.Виждам,че с Нефтохимик си запознат,да видим с Черноморец как седят нещата.
-
- Контакти:
Zelen_Burgas написа:Проблеми преди 2006 година между феновете на Черноморец и Нефтохимик нямаше, или по-скоро бяха рядкост! След това едните са настаниха в дома на другите и 8 години не им пука, вярват на празни обещания и живеят в някакъв собствен филм. Войната между двата отбора ще приключи, когато нещата си отидат по местата. Всяка жаба да си знае гьола и няма да има напрежение. Черноморец в Акациите, Нефтохимик в Лазур, без едните да са зависими от другите. Всеки със собствен стадион, школа, база и т.н. За съжаление напълно неoсъществимо към момента и в близко бъдеще...
Напълно си прав ! Докато това не стане , няма как да е удобно на Лазур - имаме си стадион и там ни е мястото
-
- Контакти:
Само не забравяйте, че стадион Лазур в момента не е собственост на Черноморец, а на Митко Събев, а скоро Черноморец може да няма нищо общо със Събев. И ако Черноморец се прехвърли на стадион Черноморец, то това не означава директно, че Нефтохимик ще се прехвърли на Лазур. Дали Събев ще ги пусне там без наем???? Много интересно бъдеще?
Хайде и аз от старите фенове на Черноморец да кажа нещичко
. Немога да разбера защо се дърлите за хора на които им е през х...я за вас. В Бургас футбол и публика има само когато има лефчета в някои от отборите. Никога няма да отида на мач на Лазур да гледам Черноморец тва е ебати подигравката .

Хахах,пълни глупости.Преди 2005 година нямало проблеми между феновете
Това го разправяй на такива като Иво

В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
И двата отбора изпадат и поемат към небитието, за съжаление... Този мач е без кой знае какво значение. Ще се играе за престиж. За момента е 2-0 за Черноморец... Моята Нафта е на път да загуби поредния си мач... Абе - не си е работа, братче 

[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
Дано поне единия бургаски отбор се спаси . Неможе да оставите този стадион без отбор ... Успех , въпреки че се съмнявам някой да позволи Славия или Локо Сф да изпадне . Ако си биете всички мачове до края имате шанс .