Черноморец - Ботев (Пловдив) (коментари и прогнози)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Черноморец - Ботев (Пловдив) (коментари и прогнози)

Мнениеот ntodorov » 23 окт 2009 12:28

Spalov, може би сме връстници. Много пъти съм писал, че Бургас си има два отбора, които си помагаха и съществуваха заедно. Нещата се промениха преди 12-13 години. Парчето хляб не можаха да си разделят. Детството ми е свързано с Черноморец, но живеех до стадион Нефтохимик - сега Лазур. Нафтата ми беше любим тим, но си ги имах, като нещо свое и никога не ги вземах насериозно. Гледах си ги от В групите, през Б и в А групата, когата вече цял Бургас ги заобича. Ролите се смениха. Милея обаче за двата тима, защото няма как да пренебрегна имената на Горов, Зл. Янков, Мони Чилибонов, Д. Петков, Дражо Стоянов ( мой роднина ), Ст. Цонев, Ал. Александров и по- малдите Банев, Милен Георгев, Киселичков, Чиликов - рожби на Нафтата, но преминали и през Черноморец. Как да пренебрегна отбора с играчи като Притъргов, Пазачев, Калушков, Вл. Стоянов, Гошо Маджаров, Илчев, Тошко Райков и много много други с, които съм израствал. Та сега младите ултраси са много далеч от тези години и единственото, което е в главите им е омраза, която няма как да е истинска с оглед историите на двата отбора. Иначе с Тракия си спомням един стърахотен мач преди повече от 20 години на стадион 9-ти септември в Бургас. Ботев повежда с 1:0, Черноморец изравнява и на свой ред пък обръща мача до 2:1. В последната минута Бакалов препарира нашия Шейтанов с удар от около 25 м. по диагонала за 2:2. И най странното в мача беше, че публиката от Бургас се израдва на гола на Бакалов ( и аз като дете ), защото нямаше да бъде честно един от двата тима да беше загубил този иначе прекрасен мач. Тогава се играеше футбол - нямаше Еврофутбол, нямаше премии, нямаше комисионни, нямаше сребролюбци сред футбалерите. Играеше се със сърце и душа.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

iskam_vafla
Контакти:

Мнениеот iskam_vafla » 24 окт 2009 19:10

Браво на Черноморец :)
Къде са ми вафлите

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 24 окт 2009 21:52

Мачкайте Акулиииииииии!!!!!!!!Следва "Латекса", след това "Железата"!!!Хайде да сгазим всички отбори от "А"!
[center]Изображение[/center]

savatabs
Контакти:

Мнениеот savatabs » 24 окт 2009 23:59

невероятен мач ;) :twisted: мачкайте акули...Щом тръгнат морските вълни, събарят всякакви стени и няма прошка в този час-акулите са срещу вас :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
bs1919
Контакти:

Мнениеот bs1919 » 10 ное 2009 11:28

Надиграхме ги, бихме ги, взехме трите точки, по - добър коментар едва ли ще се намери
Един от най - умните фенове на Мазутекс: "0 еи тап в ловеч бяхте 23 пален та*ак сте смях за Б-С а ние ж сопот 60 комици" Ако не друго, поне си признават истините мазутите :)

Върни се в “Черноморец”