ntodorov написа:Converse написа:El greco написа:Ами дай боже да стане!!!!!А относно дали сме с най-малко фенове в БГ.,вземете си свалете зелените очила и си прочетете статистиката за посещаемостта и класирането и след това пишете!При нас няма как да се излъже за бройката защото има електронни четци,а онези недораслите от Дарик радио и сайта 24 Бургас спорт първо да научат основното правило в журналистиката ,че събитията се отразяват безпритрастно!
Шампионската титла не е цел за тази година,не мисля,че ще можем да се преборим с тази селекция.Трябват ни 1-2 класни попълнения,които да знаят как се става шампион.Нали виждате ,че нямат още манталитет.Вместо да изкъртят Ботев от бой,те спряха да играят 2-то полувреме.Ами то трябва да се игра и за публиката ,за красотата от играта ,само така ще се върнат хората по трибуните на стадиона.
Истинските мачове сега започват и тепърва ще стане ясно до къде сме я докарали и за какво ще се борим.Но за мен по-важната битка от тази за шампионската титла е битката за сърцата на Бургазлии,битката за напълването на трибуните,защото пълните трибуни са най-важното нещо за да има спектакъл,и в същност в България не е трудно да се стане шампион ,особенно сега ,когатао основните фаворити са толкова слаби.
Ммм..Нима капитана ни Траян Дянков не знае как се става шампион, а Чиликов, също и Нилтон Кардозо?!Да не говорим за Борел Шампион на Първа Бундеслига през 2004, носител на Купата на Германия (през същата година) и финалист за Купата на лигата (Германия).Просто се изказа неподготвен.Да, имаме потенциала да сме шампиони, желая го от сърце, успех АКУЛИ!!!
Ами Балъков, Бобич - и те са били шампиони. Първия в БГ и Португалия, втория в Германия с Борусия.
Гледах тези на терена, а мисля че и Груев е шампион с "Левски"?