БФС гони Черноморец от Бургас до края на сезона

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Re: БФС гони Черноморец от Бургас до края на сезона

Мнениеот JimBeam » 09 ное 2009 12:09

Това не е оправдание или поне е ако сте в класирането поне 3-4 всяка година, но вие все пак водите почти всяка седмица на нас за един ден, а сега водихте една седмица и да няма никаква публика и да няма никакъв интерес към това не си го обеснявам.
Истинският фен е на стадиона винаги в добро или лошо, а не само когато отбора върви добре, защото когато не върви кретици много и всезнайковци много ;)
Именно заради това, че отбора ви до преди 2-3 години беше с други мераци и битки долу с изпадащите сега като се борите за по голямо и сте на първо място или по точно бяхте отбора трябва да се подкрепя, а не да се лежи на това, че еди си кой се очаква да срине отбора.
Ето затова Нефтохимик и сега имат повече фенове, а виж ги къде са и през какво минават или минаваха, а при вас всичко е Ок, има пари, борите се за титла едвали не и за квота за ЕКТ и пак няма фенове.
В мача ви с Литекс пак имаше горе долу публика в сравнение с другите ви мачове, но това все пак е Литекс - третитя гранд в България колкото и да ви боли от това и доста хора са отишли именно заради тях и заради мача.
Ние всъщо бяхме така когато те се появиха нарушиха ни спокойствието, но се свиква и колкото може повече такива отбори толкова по добре.Ето сега и вас ви има и първенството е интересно, а я си спомни преди години по това време на шампионата лидера с колко точки беше отпред и дали вече не се знаеше кой е шампиона на пролет. Сега знае ли се?Не ;)

Dokicha
Контакти:

Мнениеот Dokicha » 09 ное 2009 12:49

Да хубаво е да има отбори които играят хубав футбол и Литекс играят хубав футбол, само че Гришата знае че само това не е достатъчно за да станеш шампион в България.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 09 ное 2009 13:55

JimBeam написа:Това не е оправдание или поне е ако сте в класирането поне 3-4 всяка година, но вие все пак водите почти всяка седмица на нас за един ден, а сега водихте една седмица и да няма никаква публика и да няма никакъв интерес към това не си го обеснявам.
Истинският фен е на стадиона винаги в добро или лошо, а не само когато отбора върви добре, защото когато не върви кретици много и всезнайковци много ;)
Именно заради това, че отбора ви до преди 2-3 години беше с други мераци и битки долу с изпадащите сега като се борите за по голямо и сте на първо място или по точно бяхте отбора трябва да се подкрепя, а не да се лежи на това, че еди си кой се очаква да срине отбора.
Ето затова Нефтохимик и сега имат повече фенове, а виж ги къде са и през какво минават или минаваха, а при вас всичко е Ок, има пари, борите се за титла едвали не и за квота за ЕКТ и пак няма фенове.
В мача ви с Литекс пак имаше горе долу публика в сравнение с другите ви мачове, но това все пак е Литекс - третитя гранд в България колкото и да ви боли от това и доста хора са отишли именно заради тях и заради мача.
Ние всъщо бяхме така когато те се появиха нарушиха ни спокойствието, но се свиква и колкото може повече такива отбори толкова по добре.Ето сега и вас ви има и първенството е интересно, а я си спомни преди години по това време на шампионата лидера с колко точки беше отпред и дали вече не се знаеше кой е шампиона на пролет. Сега знае ли се?Не ;)

Пак казвам: Нямам нищо против Литекс. Напротив. А публиката в Бургас от началото на сезона не е била по-малко от тази на мача с Литекс. В Бургас на мач ходят само непоправимите оптимисти ( в това число и аз ). Тази година ЧЕРНОМОРЕЦ не трябва да става шампион и никой не се е надявал на това. Що се касае до мен - аз съм бургаски шовинист( както в по-горен пост някой беше писал ) и обичам двата бургаски отбора - никога не съм ги делил. От дете ходя на мачовете на Черноморец, а стадион Нефтохимик ми беше махала. Не са ми безразлични и двата отбора. Разграничавам се от противоположностите, които демонстрират феновете. С "по-старичките" :) играчи на Нефтохимик , които сега играят във В група подържам приятелски отношения по други стечения на обстоятелствата и това делене го има само между отявлените хард фенове на двата тима. Аз лично имам време да подържам и двата отбора. Мразя обаче показните неправди в, които са попадали и двата отбора. Тони Спасов и Миро Косев например играят в Нафтата, но са треньори в ДЮШ на Черноморец. Велия Парушев, Илия Груев също са в треньорския кадър на Черноморец, но ни бяха любимците в Нафтата. Така, че приказките за омраза между двата клуба ги насяват хора, които нямат идея за това, което се случи в Бургас. НЕФТОХИМИК беше поръчково унищожен от влиятелни политически кръгове още през 98-99 година. Порточанов изкара още два сезона на мускули. Два сезона през, които отбора беше на сегашното дередже на Черноморец - картони, поръчки, лишаване от домакинство и пр. Все пак естественото продължение на нещата доведе до клонинга Нафтекс, който пък няма нищо, ама нищо общо с истинския Нефтохимик 1986. Така, че отборът ни беше изнасилено УБИТ, а Черноморец има същите идеи от времето на Порточанов - истинския футболен човек на Нефтохимик. Това е...и кажи ми как да не полудее тази публика при бъзикните оня ден, като същите тези действия на хора с "особена мисия" докараха Нефтохимик в небитието. Да се радваме ли ? Впрочем, ако Черноморец не беше на тази 1 позиция надали някой щеше да обърне внимание на този мач и щяхме да си вземем своето, което си взимахме от Литекс последните 2 сезона. Ако трябва да съм честен - повече вярвам, че сме поръчани от висшите етажи на БФС отколкото Гришата да се е занимавал с това. В БГ всички се страхуват от конкуренция различна от обичайната.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 10 ное 2009 09:25

Ей ,JimBim преди да бълваш глупости за това дали имаме публика или не ,първо погледни справката в Мердиан мач относно класирането за поещаемостта,като имаш в пред бид ,че не сме играли нито с прасетата, нито с говедата в Бургас, а с буферите от Надежда най-вероятно ще сме наказани.Те фактите говорят сами .....
Защо толкова искате да искарате ,че нямаме посещаемост....,та погледни си първо вашата кочина и тогава коментирай,колко ви беше поещаемостта със Славия???
Нашите фенове създадоха една страхотна атмосфера на стадиона в събота,за което поклон!!!! А за съдиите ,какво да кажа:продажни слуги на борчето със смачканите ушучки.Аман от тези мутри в България!!!!!Но българите това заслужават,защото не сме народ ,а мърша......роби....
Бургас е син ,Бургас обича ЧЕРНОМОРЕЦ и това се видя в събота!!!!Независимо,че ще ни накажат аз съм радостен ,че бургската общественост се събуди!!!

Потребителски аватар
bs1919
Контакти:

Мнениеот bs1919 » 10 ное 2009 10:49

Още нищо не е излязло в Гонг или официалния сайт, така че може и да е само слух
Един от най - умните фенове на Мазутекс: "0 еи тап в ловеч бяхте 23 пален та*ак сте смях за Б-С а ние ж сопот 60 комици" Ако не друго, поне си признават истините мазутите :)

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 10 ное 2009 14:54

El greco написа:Бургас е син ,Бургас обича ЧЕРНОМОРЕЦ и това се видя в събота!!!!Независимо,че ще ни накажат аз съм радостен ,че бургската общественост се събуди!!!
А Бургас знае ли ? Защо си толкова краен и говориш от името на всички ? Хората както ти каза Jim Beam ,в което съм напълно съгласен е ,че отидоха да гледат "един добър мач от българското първенство".Не са отишли да гледат Черноморец.Ще видим пролетта на първото домакинство колко хора ще има.Лично аз миналия сезон ходих да ги гледам за развлечение.Това прави ли ме фен на ПСФК Черноморец ? Малко по-сериозно ако обичаш.
п.с. ЦСКА и Левски с агитка 2000 човека и 500 в останалата част на стадиона да си траят,че и те са едни жалкари......
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
lz1tmw
Контакти:

Мнениеот lz1tmw » 10 ное 2009 19:05

JimBeam написа:
Sword Coast Boys написа:
ralimavridov написа:Черноморец първо да се класира за евротурнири и тогава ще гледаме тяхното представяне!До тогава трябва да се учат от отбори като Литекс как се играе!Г.Ганчев се блъска с този футбол доста години и е видял повечко от Събев и Бала!

Голяма закана, няма що!
Вас ви гледахме как ви унижават при това на нашия стадион, защото вие и това си нямате. Наглоста и срамотията ви нямат край!

Футбол на вашият стадион поне мачове от А група не се играе от поне 2-3 години.
Лазур не е ваш сатдион пък каквото искаш си говори след моя пост то ще е само защита.
Всички знаем, че Бургас е Нефтохимик Бургас, а не това подобие на отбор с така сочният прякор акулите.

Абе смотан аз съм на 50 год. знаеш ли историята на бургаските отбори.Какво се пениш знаеш ти на кой е този стадион.Седял ли си под акациите и каде бяха те. Стига сте дрънкали глупости, каква нафта бе, чул лс си за Локо Бс , за Чакала. Спрете се

Потребителски аватар
lz1tmw
Контакти:

Мнениеот lz1tmw » 10 ное 2009 19:10

ntodorov написа:
JimBeam написа:Това не е оправдание или поне е ако сте в класирането поне 3-4 всяка година, но вие все пак водите почти всяка седмица на нас за един ден, а сега водихте една седмица и да няма никаква публика и да няма никакъв интерес към това не си го обеснявам.

Пак казвам: Нямам нищо против Литекс. Напротив. А публиката в Бургас от началото на сезона не е била по-малко от тази на мача с Литекс. В Бургас на мач ходят само непоправимите оптимисти ( в това число и аз ). Тази година ЧЕРНОМОРЕЦ не трябва да става шампион и никой не се е надявал на това. Що се касае до мен - аз съм бургаски шовинист( както в по-горен пост някой беше писал ) и обичам двата бургаски отбора - никога не съм ги делил. От дете ходя на мачовете на Черноморец, а стадион Нефтохимик ми беше махала. Не са ми безразлични и двата отбора. Разграничавам се от противоположностите, които демонстрират феновете. С "по-старичките" :) играчи на Нефтохимик , които сега играят във В група подържам приятелски отношения по други стечения на обстоятелствата и това делене го има само между отявлените хард фенове на двата тима. Аз лично имам време да подържам и двата отбора. Мразя обаче показните неправди в, които са попадали и двата отбора. Тони Спасов и Миро Косев например играят в Нафтата, но са треньори в ДЮШ на Черноморец. Велия Парушев, Илия Груев също са в треньорския кадър на Черноморец, но ни бяха любимците в Нафтата. Така, че приказките за омраза между двата клуба ги насяват хора, които нямат идея за това, което се случи в Бургас. НЕФТОХИМИК беше поръчково унищожен от влиятелни политически кръгове още през 98-99 година. Порточанов изкара още два сезона на мускули. Два сезона през, които отбора беше на сегашното дередже на Черноморец - картони, поръчки, лишаване от домакинство и пр. Все пак естественото продължение на нещата доведе до клонинга Нафтекс, който пък няма нищо, ама нищо общо с истинския Нефтохимик 1986. Така, че отборът ни беше изнасилено УБИТ, а Черноморец има същите идеи от времето на Порточанов - истинския футболен човек на Нефтохимик. Това е...и кажи ми как да не полудее тази публика при бъзикните оня ден, като същите тези действия на хора с "особена мисия" докараха Нефтохимик в небитието. Да се радваме ли ? Впрочем, ако Черноморец не беше на тази 1 позиция надали някой щеше да обърне внимание на този мач и щяхме да си вземем своето, което си взимахме от Литекс последните 2 сезона. Ако трябва да съм честен - повече вярвам, че сме поръчани от висшите етажи на БФС отколкото Гришата да се е занимавал с това. В БГ всички се страхуват от конкуренция различна от обичайната.
много си прав аз съм на 50 г и знам от къде се появи нефтохимик никой не говори за локо бс а стадиона бе на държавата на бургазлии щото НХК нас трови

Потребителски аватар
lz1tmw
Контакти:

Мнениеот lz1tmw » 10 ное 2009 19:12

Manolkata написа:Малко им е.Поне 5мача трябваше да ги накажат.
не 5 да ги изгонят и да дадат точките им на черно море нали! Пълни смешници сте.

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 10 ное 2009 21:40

lz1tmw написа:Абе смотан аз съм на 50 год. знаеш ли историята на бургаските отбори.Какво се пениш знаеш ти на кой е този стадион.Седял ли си под акациите и каде бяха те. Стига сте дрънкали глупости, каква нафта бе, чул лс си за Локо Бс , за Чакала. Спрете се

Като си на 50 я кажи каква е разликата м/у ФК и ПСФК Черноморец ? Акациите даже не са и на ПСФК .........То не знам ,кой им е стадиона всъщност.От тук стигаме до извода ,че този отбор е без никаква история.Ама то каква история да искаме от 4 годишен отбор. :roll: :roll:
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Върни се в “Черноморец”