Bourgas написа:Нейчо, тъкмо написах едно мнение във възхвала на Хасково и ти я разкара![]()
Лично аз в сряда ще отворя тема за възхвала на Асково.

Специално за хасковски трол.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Bourgas написа:Нейчо, тъкмо написах едно мнение във възхвала на Хасково и ти я разкара![]()
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:Bourgas написа:Нейчо, тъкмо написах едно мнение във възхвала на Хасково и ти я разкара![]()
Лично аз в сряда ще отворя тема за възхвала на Асково.![]()
Специално за хасковски трол.
ntodorov написа:Bourgas написа:Нейчо, тъкмо написах едно мнение във възхвала на Хасково и ти я разкара![]()
За, какво да му четем глупостите на този. Защо му обръщате внимание ?
Чеши ви по мъдите и после пищи с доклади към колегите модератори, че го изнасилват. Дребно човече. Не му обръщайте внимание. Сам ще се спука.
Пуска си провокативните теми ( разбирай сам си навира кола у гъзУ ) и после реве, че го насилват.
В подфорума на Черноморец се опитва да обвинява в предубеденост...към самия себе си и то след, като изписва Черноморец, като Ч-ц или, като Черноморец 919.
Предупредил съм го на лични, предупреждавам го и пред всите тук. Наглостта му няма граници вече. Рие прах и се чуди що ходи мръсен.
Пък вие се питайте още защо се е променил градът ни след нашествието ИМ ????
Мечо Пух, като една истинска мечка, заспа зимен сън. Прасчо, като една истинска свиня, се възползва.
ntodorov написа:Мечо Пух, като една истинска мечка, заспа зимен сън. Прасчо, като една истинска свиня, се възползва.
ntodorov написа:Мечо Пух, като една истинска мечка, заспа зимен сън. Прасчо, като една истинска свиня, се възползва.
BRF написа:ntodorov написа:Мечо Пух, като една истинска мечка, заспа зимен сън. Прасчо, като една истинска свиня, се възползва.
Какво ли точно му е направил!?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта