Между другото се сещам, че скоро имаше един мач между ЦСКА и Литекс, или ЦСКА и Левски (всъщност не съм много сигурен да си призная...някой ако се сеща да каже), където съдията даде куп жълти и няколко червени картони. Тогава всички обвиняваха съдията и имаха претенции - треньорите на ЦСКА, както и треньорите на Литекс/Левски... както и феновете на двата отбора. Видите ли, рефера не оставил момчетата да играят. Просто ми писна от тия червени, сини, оранжеви и не знам какви очила дето почти всеки си слага като гледа мач на отбора си. Мога да кажа като неутрален фен, гледал този същия мач между Литекс/Левски и ЦСКА..... че аз такива груби влизания в краката не бях виждал, честно. На мен ми идваше да скоча на терена и да набия играчите, дето сякаш влизаха да трошат краката на противника. Това беше най-грубия мач, който съм гледал... и червените картони дето даде съдията бяха малко - трябваше повече да им даде! Българските отбори в повечето случаи никакъв футбол не играят... българският футбол е нещо като американския футбол... с тази разлика, че в българския ти влизат повече с краката, докато в американския те повалят повече с ръце
Между другото сега се сетих, че след оня същия мач на ЦСКА с Литекс/Левски, съдийската комисия постави ниска оценка на съдията и го извади май за няколко мача под натиска дето се беше образувал тогава. А съдията си свири добре

[/center]