Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот subzero » 04 фев 2014 20:09

Неска отрано....
Има лЕ утре мач и къдЯ ???
И кога ??? :roll:
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 04 фев 2014 20:24

subzero написа:Неска отрано....
Има лЕ утре мач и къдЯ ???
И кога ??? :roll:

В 2 на гнездото.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 04 фев 2014 22:57

Изображение

b.s.crew
Контакти:

Мнениеот b.s.crew » 05 фев 2014 02:39

http://fanface.bg/news/item/9294-%D1%84 ... D0%B8.html
Няма ни го името отдолу ,никой ли няма да се впусне.Трябва да се окаже присъствие,ако сега не стане обединение -няма кога.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 05 фев 2014 10:24

b.s.crew написа:http://fanface.bg/news/item/9294-%D1%84%D1%83%D1%82%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D1%84%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B5-%D1%81%D0%B5-%D1%81%D1%82%D1%8F%D0%B3%D0%B0%D1%82-%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%B5%D1%81%D1%82-%D0%B2%D1%81%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%B8-%D0%B2-%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%BE-%D0%B4%D0%B0-%D0%B1%D1%8A%D0%B4%D0%B5%D0%BC-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8.html
Няма ни го името отдолу ,никой ли няма да се впусне.Трябва да се окаже присъствие,ако сега не стане обединение -няма кога.

Правят се на тарикати, подали сме документи, ама и аз не ги знам какво правят и им теглихме майните на тоя съюз.

Потребителски аватар
grud
Контакти:

Мнениеот grud » 05 фев 2014 13:30

На вниманието на Акаунта!
Борусия Мьонхенгладбах е най-обичаният клуб в Германия

05 февруари 2014 16:19

Автор: don balon

Байерн Мюнхен е едва на осмо място в таблицата

Борусия Мьонхенгладбах е най-обичаният клуб в Германия. Шампионът Байерн Мюнхен пък е едва на осмо място в таблицата, направена от "Билд".

Борусия Дортмунд е трети в подреждането, а топ 5 се допълва още от Шалке 04, Вердер Бремен и Хамбург. Следват Щутгарт, Кьолн, Байерн и Айнтрахт Франкфурт.
ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС - ЗАВИНАГИ В СЪРЦЕТО МИ!
Писането на български с латиница е като писането на стена с лайно - чете се, ама не е приятно.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 05 фев 2014 16:46

grud написа:На вниманието на Акаунта!

Борусия Мьонхенгладбах е най-обичаният клуб в Германия. Шампионът Байерн Мюнхен пък е едва на осмо място в таблицата, направена от "Билд".

Борусия Дортмунд е трети в подреждането, а топ 5 се допълва още от Шалке 04, Вердер Бремен и Хамбург. Следват Щутгарт, Кьолн, Байерн и Айнтрахт Франкфурт.

Аз си знам, от дете ми е любимият немски клуб.

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 05 фев 2014 21:33

grud написа:На вниманието на Акаунта!

По-важното е , че Байерн е най- мразения ( или поне беше доскоро ) ... ;) Мразят се силните , слабаците са симпатични . Такива като националния отбор на Гибралтар . 8-)
Както е казал Калигула - "Нека ме мразят толкова дълго , колкото се страхуват от мен" ;)
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 06 фев 2014 10:24

Aз симпатизирам на Байерн Мюнхен от времето, когато през 1982 година ги гледах на живо в София. Тогава играха с ЦСКА и загубиха с 3-4, т.е ЦСКА победи с 4-3. :P
[offtopic]Още ми е пред очите този мач. Закараха ме баща ми и свако ми. Бях дете, седяхме на неудобно място, сгъчени един в друг.
Невъобразим шум и паника. Германците изглеждаха объркани в началото. Въпреки, че падаха с 3-0 до 18-тата мин. успяха да върнат две попадения до края на полувремето. На излизане за почивката помня Брайтнер и никога няма да го забравя. Публиката дюдюкаше по него, а той вървеше с високо вдигната глава - беше с брада и изглеждаше диво. Имаше обаче една малка част от публиката ( около нас), която се беше изправила на крака и го аплодираше ( сега си давам сметка, че не е било здравословно за онова време). Брайтнер видя явно тези хора - сложи ръката си до челото все едно отдава чест, спря се за малко и им помаха. Виждах го. Не вярвах, че "див капиталист" може да бъде хем добър човек, хем добър футболист. :P В интерес на истината в края на мача аплодиращите бяха много повече от дюдюкащите по адрес на баварците. Помня и Румениге. Имаше невероятна физика и мускулатура на краката или поне в детския ми мозък така е изглеждал...А до този момент Байерн Мюнхен не значеха нищо за мен. За мен по-силни отбори от Аякс, Астън Вила, Ливърпул и Интер Милано - нямаше. Именно тези отбори признавах, защото само тях имах, като цветни изрезки от вестник Старт и то - залепени върху тапета в детската ми стая. От Германските отбори тогава се шумеше покрай Хамбургер ШФ ( финалист за УЕФА предния сезон), а любимия ми играч беше Манфред Калц. Калц ми беше и първия играч залепен на тапета в детската. В цял ръст, сниман, като води топката, чорапите му свалени ( позволяваше се тогава), фланелката му изпотена и зацапана от тучна трева. Пред очите ми е още и пари давам да си го изнамеря пак. Получих този плакат ( формат А3 ) в замяна на няколко снимки на коли от дъвки Турбо... :) Та от този и горео-описаните незначителни "детайли" изпитах първото си любопитство по немския футбол. Някак си увеличих влечението си по германския футбол и след световното първенство през 1982 ( когато италианците биха на финала Германия с 3-1) тогава правих и невъзможното за да получавам инфо от първенството им. Трудно беше. Никой не пишеше за ГФР, а евентуален шанс да видя някакъв откъс от мач на западно-германски отбор беше рубриката " Гол след гол" или " Всяка неделя", където в началото на предаването пускаха видео "абзаци" на мачове от Англия и, ако се "объркат" можеше да се види и нЯщо немско от "капиталистическата" Германия. В края на 80-те, малко преди да вляза в казармата се снабдявахме със списание Спорт билд. Цветно, гланцирано, лъскаво. Спях с него. Имах "право" да го притежавам за 2-3 дни и го връщах на притежателя му, мой съученик и приятел тогава ( сега - банкер):P В началото на 90-те - вече си го купувах от РЕП-овете. Продаваше се, като оказионна вещ. Стар брой - за много пари, но пък...снимките, снииииимките в него бяха уникални, несравними, като качество тогава. Цветни, красиви...Виждаха се отскубнатите тревички, пръските пот хвърчащи от лицата на футбалерите, зеленото по тревата и светло-сенките бяха райско красиво...Абе - чудо невиждано за ограничените ни още откъм възприятия футболни сетива. Впечатлявах се от всичко, което днес вече ми е безразлично. Сега се наситих, но винаги си спомням миговете и моментите на "влюбването" във футбола и, като ,че ли...всичко тръгна от ФРГ - то
Сега ми е много лесно, достъпно и на една ръка разстояние, но пък тръпката не е, като гореописаната.
http://www.bundesliga.de/de/
...Въпреки, че няма нищо общо с първите ми възприятия от Спорт билд. :([/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 06 фев 2014 10:47

Шефът на Бербатов с интерес към Черноморец

Собственикът на френския гранд Монако Дмитрий Риболовльов е проявил интерес към закупуването на контролния пакет акции на ПСФК Черноморец. Руският милиардер е имал срещ в Москва с новия мажоритарен акционер в Петрол Холдинг Кирсан Илюмжинов. Там са били обсъждани съвместни бизнес-проекти, като Илюмжинов е споделил и идеята за изграждане на огромния комплекс”Черноморец-Арина” в Бургас.

Риболовльов е проявил сериозен интерес и е поискал подробна информация за проекта и за състоянието на футболния клуб. Неговото внимание е било насочено най-вече към 140-те декара на спортен комплекс Черноморец. Теренът е идеален за всякакви инвестиции. Той е с отлична локация с добре изградена инфраструктура. Собственикът на Монако е изразил готовност да изкупи акциите на Петрол Холдинг в дружеството, коио се равняват на 50 процента. Другите 50 процента са собственост на Община Бургас Илюмжинов и Риболовльов са се разбрали да се срещнат след месец, съобщават руските медии.

Не е ясно как ще се развият процесите в клуба , ако босът на Монако вземе половината от акциите. Както вече стана ясно, преди броени дни договор с френския клуб сключи най-скъпия български футблолист Димитър Бербатов.

Всеки ден ново 20 ...

Върни се в “Черноморец”