Ivo-Chernomoretz написа:Трябва да се помисли за вратар - защо да не върнем Колев ?
Ми върни го, що да не! Ако можеш?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Ivo-Chernomoretz написа:Трябва да се помисли за вратар - защо да не върнем Колев ?
grud написа:Ivo-Chernomoretz написа:Трябва да се помисли за вратар - защо да не върнем Колев ?
grud написа:Ivo-Chernomoretz написа:Трябва да се помисли за вратар - защо да не върнем Колев ?
cena62 написа:Ще вземем вратар през зимата, не знам дали е Стоян или друг, но ще подпишем.
subzero написа:cena62 написа:Ще вземем вратар през зимата, не знам дали е Стоян или друг, но ще подпишем.
Едно е да вземем вратар,друго-качествен вратар.
Ръководството на Левски обмисля възможността да преотстъпи за пролетния полусезон Пламен Димов на Черноморец.
23-годишният защитник така и не успява да се пребори за титулярно място на „Герена". Той бе взет именно от бургаския тим в началото на тази година. През пролетта обаче взе участие само в един двубой. През този той взе участие в 11 срещи в елита, в които се разписа веднъж - при 1:0 над Нефтохимик. Черноморец има нужда от подсилване в защита и иска да си върне Димов за борбата за оставане елита през пролетта.
"Тема Спорт"
k.dimitrov написа:ЦСКА ще се опита да привлече двамата най-добри футболисти на Черноморец. Става въпрос за Наджиб Амари и Карлос Фонсека, пише в. Тема Спорт.
Амари е от алжирски произход, но с френски паспорт. Роден е на 10 април 1992 година и е голмайстор на бургазлии с 6 гола в 19 мача. Португалецът Фонсека е роден на 23 август 1987 година. Играе като ляво крило и има 1 гол от 13 срещи с екипа на бургазлии.
Очаква се до утре или до петък да има развитие по въпроса, допълва изданието. "Червените" искат да привлекат двамата футболисти за твърде минимална сума, но Черноморец да получи солиден процент при евентуалната им продажба от "Армията" в чужбина.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта