ivan56 написа:mazut написа:ivan56 написа:petkan написа:Der Führer написа:petkan написа:Както и да свърши този мач, вече е твърде късно и за двата отбора
То още в края на юли беше късно
Еми явно някои от нас са непоправими оптимисти и мечтатели
И аз съм от тези непоправими оптимисти и мечтатели![]()
Ето я схемата,до нова година вземаме 13 точки,което си е напълно възможно и реално,ако не се дъним с преките конкуренти за оставане.На паузата се вземат няколко класни играчи и ВРАТАР и работата ставаДоста оптимистично но не и нереално.
Относно точки и за нас и за вас има шансове,може даже и 2та отбора да се спасим,ако се вземат добри футболисти зимата и се намерят средства,но не виждам кой ще ни го позволи.Над нас са Славия,Локо София,които така и не са изпадали,миналия сезон зорлем добутаха Ботев Враца да изпадне и държавния Берое.Като добавим и идеите на нашите общинари и футболни хора никой няма да се мръдне да ни спаси,дори ще са щастливи как двата отбора догодина си ритаме я в А окръжна,я във В група.
Ей тва мен най много ме претиснява.Всички видяхме какъв цирк стана само и само да спасят Локомотив.Славия е отбор който има да взема доста версии и ако се наложи ще си ги вземе,Берое що годе имат добър отбор и очаквам да не са в долната част,мисля си че Морето ще ни правят компания а там знаем кой държи отбора и те няма да са.И оставаме ние и вие.Отбори без лоби,без финанси напълно нормално да изпаднем.Но специално аз няма да се премиря до последно.
Берое доста лесно може да се озове в Б група и по надолу,спира се държавната издръжка и бързо ще тръгнат надолу,даже се учудвам как все още продължава това нещо при това без никаква реакция от наблюдателите на ЕС,а също така и защо няма сигнал до комисията за защита на конкуренцията от страна на останалите отбори,защото отборите освен спортни дружества са и икономически субекти и в случая се получава нелоялна конкуренция.Относно Черно море,феновете си го казаха,че Митеви и Иво Георгиев нямат нищо с отбора и той е собственост на хора гравитиращи около групировката в случая Ерджан Шабан и Марин Маринов,затова и при Морето сезоните са на приливи и отливи,но не виждам как ще ги стигнем,че и задминем дори