Нефтохимик (Бургас) - Черноморец (Бургас) FT. 1-0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Re: Нефтохимик (Бургас) - Черноморец (Бургас) 03.11 от 14:30

Мнениеот Devian » 01 ное 2013 18:51

ivan56 написа:
mazut написа:
ivan56 написа:
petkan написа:
Der Führer написа:
petkan написа:Както и да свърши този мач, вече е твърде късно и за двата отбора :(

То още в края на юли беше късно :mrgreen:

Еми явно някои от нас са непоправими оптимисти и мечтатели :(

И аз съм от тези непоправими оптимисти и мечтатели :)
Ето я схемата,до нова година вземаме 13 точки,което си е напълно възможно и реално,ако не се дъним с преките конкуренти за оставане.На паузата се вземат няколко класни играчи и ВРАТАР и работата става :lol: Доста оптимистично но не и нереално.

Относно точки и за нас и за вас има шансове,може даже и 2та отбора да се спасим,ако се вземат добри футболисти зимата и се намерят средства,но не виждам кой ще ни го позволи.Над нас са Славия,Локо София,които така и не са изпадали,миналия сезон зорлем добутаха Ботев Враца да изпадне и държавния Берое.Като добавим и идеите на нашите общинари и футболни хора никой няма да се мръдне да ни спаси,дори ще са щастливи как двата отбора догодина си ритаме я в А окръжна,я във В група.

Ей тва мен най много ме претиснява.Всички видяхме какъв цирк стана само и само да спасят Локомотив.Славия е отбор който има да взема доста версии и ако се наложи ще си ги вземе,Берое що годе имат добър отбор и очаквам да не са в долната част,мисля си че Морето ще ни правят компания а там знаем кой държи отбора и те няма да са.И оставаме ние и вие.Отбори без лоби,без финанси напълно нормално да изпаднем.Но специално аз няма да се премиря до последно.

Берое доста лесно може да се озове в Б група и по надолу,спира се държавната издръжка и бързо ще тръгнат надолу,даже се учудвам как все още продължава това нещо при това без никаква реакция от наблюдателите на ЕС,а също така и защо няма сигнал до комисията за защита на конкуренцията от страна на останалите отбори,защото отборите освен спортни дружества са и икономически субекти и в случая се получава нелоялна конкуренция.Относно Черно море,феновете си го казаха,че Митеви и Иво Георгиев нямат нищо с отбора и той е собственост на хора гравитиращи около групировката в случая Ерджан Шабан и Марин Маринов,затова и при Морето сезоните са на приливи и отливи,но не виждам как ще ги стигнем,че и задминем дори :roll: Другите два отбора трябваше отдавна да са пътници,но докато БФС е в този си вид няма как да станат тези неща :x
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 02 ное 2013 16:48

Прогнозирам успех за Черноморец с 3:1!

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 02 ное 2013 23:49

Бием ! Няма прошка за мазните този път ! Жалко , че няма да съм в Сливен да подкрепя момчетата , но вярвам , че вие Акули ще го направите !

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 03 ное 2013 10:34

Не съм оптимист за този мач и точно за това си мисля, че ще... бием. :geek:
Мислех да не ходя до Сливен. Обидно е дербито да се играе там, но явно "нещото" отвътре
ме човръкна и разби гордостта ми. И този път ще бъдем пешки в ръцете на 3-4 -ма, които се базикат
с футболната страст на бургазлии, па независимо - зелени или сини са те.
За спортно-техническат част от двубоя: Прочетох, че отново излизаме с Дашев :o :o :o ...Не знам, какво да мисля хора, ако това се окаже
истина...но знам, че след последния мач с Лудогорец нетърпимостта ми към подобен избор на вратар е огромна и го чувствам ( избора )меко казано, като подигравка с такива, като нас, които все още са/сме наивни на тема Черноморец.
[offtopic]Тази заран бях 70/30 да не ходя до Сливен, сетне станах 50/50 и сега към 10.30 часа вече съм... 99-1 да ходя. :oops: Тошко и Иван ме навиха, като пружинка на китайска играчка, а аз ако бях една жена - все с вдигната пола щях да съм :mrgreen: ...Иначе форумното ни присъствие за този мач ще бъде скромно и семпло, както разбирам. :oops:[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 03 ное 2013 11:12

Ако това за Дашев е истина....изпарява и минималните надежди за този двубой :( Това твърдоглавие при налагането на този момък излиза извън пределите на слабоумието :shock:
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 03 ное 2013 12:01

Както вече писах, какъвто и да е изхода от срещата, двата отбора отдавна си подписаха смъртните присъди. Все пак имам предчувствие, че късметът ще е за Черноморец и ще бие минимално в грозен, груб мач, без футболни достойнства. Предвид наличният потенциал на двата отбора, те няма и откъде да дойдат :(
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 03 ное 2013 12:39

Тъкмо написах горното и ми се обадиха сумати хора, констатирали отсъствието ми от групата за мача... Ами, какво да ви кажа момчета. Вярно е, че отбора трябва да се подкрепя и то най-вече в трудни моменти, но прозрението, че аз съм балъка, а разни Събевци, Николовци, Дражевци, Йоановци се подиграваха и продължават да се подиграват със слабостта ми да съм футболен фен... ме оставя вкъщи :(
Единственият мач, на който нашият многоуважаван собственик се е появявал на СОБСТВЕНИЯТ си стадион е този на Ботев Пд. за евротурнирите!!! Другият съсобственик пък Общината, в лицето на Д. Николов не е имала представител на стадиона от..... Балъково време! Та, за какво говорим... Когато видя някой от тях на стадиона, с истинска заинтригуваност в очите, може би и аз ще се променя отново.
За разлика от повечето от вас момчета, това „дерби”, за мен лично не носи абсолютно никакъв заряд. Двете крайни агитки могат да си се мразят колкото си искат, но целокупният бургаски фен, според мен иска да вижда силни бургаски отбори, мачкащи всичко наред, а не тези две самоизяждащи се, жалки подобия на футболни отбори, единият – отдавна труп, а другият – в будна кома. Два отбора, хванали се за гушите, с ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ, да повлекат и другия в гроба :(
Осъзнах също и, че хората в семейството ми заслужават повече. Отначало приемаха с насмешка футболната ми слабост, сега ме гледат с нескрито съжаление.... И мисля, че имат право.
Хахах. Току що ми звънна и Събин. И той със същото питане :)

Не се отказвам да посещавам мачове на отбора, но обещавам на себе си, оттук нататък да ходя на стадиона само за забавление, без да влагам емоции, както беше досега. Ще се отрази благотворно на здравето ми :)

Успех и приятни емоции на тези, които ще присъстват на "дербито"! :)

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 03 ное 2013 14:51

Почна са пак рано-рано. :evil:
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 03 ное 2013 15:09

При това развитие на първенството,по-добре да махат чужденците и да доиграваме с юноши. И без това по-голямата част от отбора няма да играе в Б група.
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 03 ное 2013 15:57

Изпадането изглежда неизбежно за Черноморец
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Върни се в “Черноморец”