Черно Море-Черноморец FT 2-0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Черно Море-Черноморец
Да, топката мина от външната страна на мрежата...
- Der Führer
- Контакти:
k.dimitrov написа:cena62 написа:Много е зле играта, дано тия двамата нови да помогнат с нещо.
Е, нали искахме Херо да налага наши момчета, сега Яни, Милчо, Милен бяха титуляри. Трябва да cме доволни.
Ми те си играха момчетата :
Дашев - този мач не може да му се търси вина за головете
Филипов - просто мястото му не е на левия бек
Кавдански - сгреши при втория гол , но мача така или иначе беше свършил вече . Като цяло стабилен .
Траянов - абсолютен безхаберник . От Нефтохимик го изгониха за некадърност ... друго няма какво да се каже .
Чико - без него , с 10 човека , Черноморец със сигурност ще стои по-добре на терена .
Пехливанов - свърши много работа в средата на терена . Сигурно има причина дедо Ванче да е титуляр вместо него - но науката още не я е открила .
Гамаков - най-добрия играч на Черноморец този мач . Много борбен , покри голям периметър ... и може би играча с най-добър пас в отбора , без разлика на каква дистанция .
Амари - много тичане , нулев КПД . в 90% от случаите спираше топката с финеса на бетонна стена .
Фонсека - един пробив за 90 минути , през останалото време наблюдаваше мача съсредоточено
Маркиньо - за разлика от Фонсека , не направи пробив и само от време навреме хвърляше по едно око на случващото се около него . Но пък беше човека на терена с най-добри финтове . Успешно заблуди цялата публика че е на терена да играе футбол ... и когато всички по трибуните бяха убедени , че по някаква причина ( религиозна или друга ) му е забранено да тича , той изумяваше всички и правеше резки спринтове на разстояние до 73 см.
Ангелов - докато беше на терена , отбора на моменти показваше че има някаква вероятност да отбележи гол . След неговатя смяна , реално Черноморец остана с двама играчи и половина по-малко на терена .
Смяната Павлов - както коментирахме помежду си ... цял живот да се учи на футбол , никога няма да доближи нивото на Преслав . Все пак не трябва да се отчайва - ще помолим Херо да организира контрола между Черноморец и децата от "Звездичка" . Така Павлов че има възможност да се похвали че е спечелил висока топка през кариерата си .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
http://www.blitz.bg/sport/article/200721
Няма по голям нагляр.....Педал селски, за Паланков да се ожениш

ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС - ЗАВИНАГИ В СЪРЦЕТО МИ!
Писането на български с латиница е като писането на стена с лайно - чете се, ама не е приятно.
Писането на български с латиница е като писането на стена с лайно - чете се, ама не е приятно.
grud написа:http://www.blitz.bg/sport/article/200721
толкова му е акъла на момчето

[offtopic]за Паланков да се ожениш

Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Der Führer написа:k.dimitrov написа:Бихте ли ми казали, защо бе отменен голът с глава на Амари, след перфектната атака на Фонсека и отскочилия от вратаря удар. От клипа в Спортал не се разбира.
Страничния вдигна засада ... ама от моето място не съм сигурен , че топката въобще влезе в мрежата
При тази ситуация бях точно до страничния, още като видя ,че Амари играе с глава извика към главния "Ники, засада".
Иначе топката влезе във вратата.
[center]Черноморец Бургас !
[/center]
[/center]
grud написа:http://www.blitz.bg/sport/article/200721
Кой беше този ...??? , това не е ли един набеден бек , който след 90 мин. среща с Жужу , ходеше половин година след това на чакръкчия

cena62 написа:Der Führer написа:k.dimitrov написа:Бихте ли ми казали, защо бе отменен голът с глава на Амари, след перфектната атака на Фонсека и отскочилия от вратаря удар. От клипа в Спортал не се разбира.
Страничния вдигна засада ... ама от моето място не съм сигурен , че топката въобще влезе в мрежата
При тази ситуация бях точно до страничния, още като видя ,че Амари играе с глава извика към главния "Ники, засада".
Иначе топката влезе във вратата.
Значи сме вкарали и гол ли Любчо ?

От нашия ъгъл се видя, че топката се отби от външната страна на страничната мрежа...
[offtopic]Знаех си, че сме моралните победители в този мач...

Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
ntodorov написа:От нашия ъгъл се видя, че топката се отби от външната страна на страничната мрежа...
[offtopic]Знаех си, че сме моралните победители в този мач...[/offtopic]
[offtopic]Което ще рече, че имаме пълното право да полеем "моралната" победа подобаващо

[center]
[/center]

petkan написа:ntodorov написа:От нашия ъгъл се видя, че топката се отби от външната страна на страничната мрежа...
[offtopic]Знаех си, че сме моралните победители в този мач...[/offtopic]
[offtopic]Което ще рече, че имаме пълното право да полеем "моралната" победа подобаващоПредлагам да е след мача с Лудогорец. Така ще можем да полеем две "морални" победи наведнъж
Място на събитието: нашето си
[/offtopic]
Там съм!
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

Re: Черно Море-Черноморец FT 2-0
За теб не се и съмнявам