Черноморец Шампион ???

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Черноморец Шампион ???

Мнениеот pomiqrat » 26 окт 2009 10:48

samolitex написа:Кви са тия вицове ? Черноморец Шампион :lol: :lol: и Черноморец ще ходи в Шампионската Лига стига глупости , те нямат нито коеф. нито нищо... Дано ЛИТЕКС да е шампиона :P :P :P

Литекс какъв коефицент имат бе чадо? Почти нулев.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
samolitex
Контакти:

Мнениеот samolitex » 26 окт 2009 12:50

pomiqrat написа:
samolitex написа:Кви са тия вицове ? Черноморец Шампион :lol: :lol: и Черноморец ще ходи в Шампионската Лига стига глупости , те нямат нито коеф. нито нищо... Дано ЛИТЕКС да е шампиона :P :P :P

Литекс какъв коефицент имат бе чадо? Почти нулев.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
Sword Coast Boys
Контакти:

Мнениеот Sword Coast Boys » 26 окт 2009 13:22

niki_96 написа:1-3 Локо Сф (Крайно време e ,да са шампиони)
2-3 Литекс (Най много втори)
1-3 Черноморец (Абе първи -Аз не го вярвам)
2-4 Левски (По скоро втори)
3-5 ЦСКА (Имат играчи точно за пето място)
6-8 Миньор (Така ги виждам)
7-8 Черно море (По инерция от миналата година)
7-10 Славия ( А трябва повече)
9-10 Пирин (Може и по нагоре :lol: Ама това е)
9-10 Локо Пд (Ама ще видим :mrgreen: )
10-11 Берое (Не че немогат повече)
11-12 Сливен (Така трябва)
13-16 Локо Мз (За тях ще видим)
13-15 Монтана (Имат играчи - Ама не ме кефят :lol: )
15-16 Спортист (Нямат пари -Във Бгрупа си бяха добре)

Така ги виждам :geek:

Пич, Ботев къде а във вижданията ти, нещо си ги изтървал. :)
Всичко, което е далеч от морето, е провинция

niki_96
Контакти:

Мнениеот niki_96 » 26 окт 2009 13:46

@ Sword Goast Boys Нарочно съм ги изтървал
При Ботев има едно ,АКО ;)

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 29 окт 2009 17:40

maximalniq написа:Вярвате ли ,че отборът с най-малко фенове в А група може да стане шампион ???

П.С. За какъв чеп преместихте темата в форума на Черноморец?Аз не питам феновете на Черноморец,а феновете на българският футбол... :?:

Ха-ха!Най-малко фенове?А ти хвалиш ли се с вашите фенове от...Перник, Пловдив, Благоевград, Варна, Бургас и т.н!?Сигурно от София имате 100 фена!Ние сме малко, но поне всички сме от Бургас.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 29 окт 2009 17:48

El greco написа:Ами дай боже да стане!!!!!А относно дали сме с най-малко фенове в БГ.,вземете си свалете зелените очила и си прочетете статистиката за посещаемостта и класирането и след това пишете!При нас няма как да се излъже за бройката защото има електронни четци,а онези недораслите от Дарик радио и сайта 24 Бургас спорт първо да научат основното правило в журналистиката ,че събитията се отразяват безпритрастно!
Шампионската титла не е цел за тази година,не мисля,че ще можем да се преборим с тази селекция.Трябват ни 1-2 класни попълнения,които да знаят как се става шампион.Нали виждате ,че нямат още манталитет.Вместо да изкъртят Ботев от бой,те спряха да играят 2-то полувреме.Ами то трябва да се игра и за публиката ,за красотата от играта ,само така ще се върнат хората по трибуните на стадиона.
Истинските мачове сега започват и тепърва ще стане ясно до къде сме я докарали и за какво ще се борим.Но за мен по-важната битка от тази за шампионската титла е битката за сърцата на Бургазлии,битката за напълването на трибуните,защото пълните трибуни са най-важното нещо за да има спектакъл,и в същност в България не е трудно да се стане шампион ,особенно сега ,когатао основните фаворити са толкова слаби.

Ммм..Нима капитана ни Траян Дянков не знае как се става шампион, а Чиликов, също и Нилтон Кардозо?!Да не говорим за Борел Шампион на Първа Бундеслига през 2004, носител на Купата на Германия (през същата година) и финалист за Купата на лигата (Германия).Просто се изказа неподготвен.Да, имаме потенциала да сме шампиони, желая го от сърце, успех АКУЛИ!!!

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 29 окт 2009 18:29

Дано все така неподготве да се изказвам ,пък на пролет да финишираме 1.Приемам критиката ,не се бях замислил върху тези факти.Извинявам се и ще се видим в Перник аз съм там.
А на всички,които обичат акулите ,честито за днешната победа на малките акули 6-0 срещу Мазута.Бяха просто перфектни!!!

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 29 окт 2009 19:20

El greco написа:Дано все така неподготве да се изказвам ,пък на пролет да финишираме 1.Приемам критиката ,не се бях замислил върху тези факти.Извинявам се и ще се видим в Перник аз съм там.
А на всички,които обичат акулите ,честито за днешната победа на малките акули 6-0 срещу Мазута.Бяха просто перфектни!!!

А да знаеш дали ще има организирана екскурзия от фенклуба?

П.С:Браво малки акули!Никаква милост към мазутите!

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 29 окт 2009 20:10

Има ,подробности в кафето "При Акулите".

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 29 окт 2009 21:16

Converse написа:
El greco написа:Ами дай боже да стане!!!!!А относно дали сме с най-малко фенове в БГ.,вземете си свалете зелените очила и си прочетете статистиката за посещаемостта и класирането и след това пишете!При нас няма как да се излъже за бройката защото има електронни четци,а онези недораслите от Дарик радио и сайта 24 Бургас спорт първо да научат основното правило в журналистиката ,че събитията се отразяват безпритрастно!
Шампионската титла не е цел за тази година,не мисля,че ще можем да се преборим с тази селекция.Трябват ни 1-2 класни попълнения,които да знаят как се става шампион.Нали виждате ,че нямат още манталитет.Вместо да изкъртят Ботев от бой,те спряха да играят 2-то полувреме.Ами то трябва да се игра и за публиката ,за красотата от играта ,само така ще се върнат хората по трибуните на стадиона.
Истинските мачове сега започват и тепърва ще стане ясно до къде сме я докарали и за какво ще се борим.Но за мен по-важната битка от тази за шампионската титла е битката за сърцата на Бургазлии,битката за напълването на трибуните,защото пълните трибуни са най-важното нещо за да има спектакъл,и в същност в България не е трудно да се стане шампион ,особенно сега ,когатао основните фаворити са толкова слаби.

Ммм..Нима капитана ни Траян Дянков не знае как се става шампион, а Чиликов, също и Нилтон Кардозо?!Да не говорим за Борел Шампион на Първа Бундеслига през 2004, носител на Купата на Германия (през същата година) и финалист за Купата на лигата (Германия).Просто се изказа неподготвен.Да, имаме потенциала да сме шампиони, желая го от сърце, успех АКУЛИ!!!

Ами Балъков, Бобич - и те са били шампиони. Първия в БГ и Португалия, втория в Германия с Борусия.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Върни се в “Черноморец”