ПОЛУДЯВААААААЙЙЙЙ....

...ВИЕ СЪЩОООО...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Bourgas написа:Тук сериозен обектив е играл, Нейчо, поне 2 бона струва, познах ли
nasko75 написа:написах и в раздела за школата. Опитваме се да направим една стъпка напред, която ще помогне на клуба като финансиране. Но бавно стават нещата и много документация се налага. Няма да пиша тука подробности, защото хейтъри винаги ще се намерят да кажат кое не е както трябва. Евентуално от последния месец на годината, ако стане, ако не - от януари 2014. И друго, не очаквах и хора от града с позиции да са против, просто съм потресен.
Bourgas написа:nasko75 написа:написах и в раздела за школата. Опитваме се да направим една стъпка напред, която ще помогне на клуба като финансиране. Но бавно стават нещата и много документация се налага. Няма да пиша тука подробности, защото хейтъри винаги ще се намерят да кажат кое не е както трябва. Евентуално от последния месец на годината, ако стане, ако не - от януари 2014. И друго, не очаквах и хора от града с позиции да са против, просто съм потресен.
Наско, както всички знаем, кмета на Бургас е педера*т!
nasko75 написа:написах и в раздела за школата. Опитваме се да направим една стъпка напред, която ще помогне на клуба като финансиране. Но бавно стават нещата и много документация се налага. Няма да пиша тука подробности, защото хейтъри винаги ще се намерят да кажат кое не е както трябва. Евентуално от последния месец на годината, ако стане, ако не - от януари 2014. И друго, не очаквах и хора от града с позиции да са против, просто съм потресен.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта