donDiego написа:anihilator написа:Мача е 2:0
Хм, мача е 0-2
Голям си шегаджия и ти между другото наясно ли си , че този сезон нямаме загуба във Варна -е точно черноморец ли ще ни бият у дома

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
donDiego написа:anihilator написа:Мача е 2:0
Хм, мача е 0-2
anihilator написа:donDiego написа:anihilator написа:Мача е 2:0
Хм, мача е 0-2
Голям си шегаджия и ти между другото наясно ли си , че този сезон нямаме загуба във Варна -е точно черноморец ли ще ни бият у дома![]()
![]()
![]()
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Vladislav написа:В три поредни мача моряците не могат да бият Черноморец във Варна. Крайно време е тази стомна да се счупи. Къде с игра, къде с късмет акулите крадяха точки на Тича. Черноморец разполагат с най- добрия тактик в Бг, но опредлено му липсват изпълнители. Ние пък трябва задължително да влезем с успех в тежката серия, която предстои. Мачовете между двата отбора доста често са зрелища. Дано и този да стане хубав. Принципно сме фаворити, но... топка е. И все пак- прогноза 2:0. И да няма скандали и контузии.
Bourgas написа:Никой не отива във Варна с мисълта за хикс.
зеления написа:Bourgas написа:Никой не отива във Варна с мисълта за хикс.
Също смятам, че в тази среща X ще е изненада. Колкото и да са ми симпатични акулите, тоя път отнасят плувката.![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта