kme7a написа:Тука имаме един върл фен на Преслав Йордановкойто май се е скрил някъде...Яник Боли беше слаб за него а Преслав...
Предполагам имаш предвид мен

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
kme7a написа:Тука имаме един върл фен на Преслав Йордановкойто май се е скрил някъде...Яник Боли беше слаб за него а Преслав...
Der Führer написа:kme7a написа:Тука имаме един върл фен на Преслав Йордановкойто май се е скрил някъде...Яник Боли беше слаб за него а Преслав...
Предполагам имаш предвид мен... ама си в грешка малко . Не съм фен на Преслав , фен съм на Венци Христов
... но фактите говорят че Преслав е най-резултатния нападател на Черноморец този сезон . При това без да е провел подготовка с отбора . Боли ... той си има известен чичо . Това му е най-силното качество
Parmalat написа:Der Führer написа:kme7a написа:Тука имаме един върл фен на Преслав Йордановкойто май се е скрил някъде...Яник Боли беше слаб за него а Преслав...
Предполагам имаш предвид мен... ама си в грешка малко . Не съм фен на Преслав , фен съм на Венци Христов
... но фактите говорят че Преслав е най-резултатния нападател на Черноморец този сезон . При това без да е провел подготовка с отбора . Боли ... той си има известен чичо . Това му е най-силното качество
Боли снощи с 2 гола в Украйна,а срядата също вкара 1 гол на Черноморец(Одеса) за купата.До момента има 5 гола в Украйна от началото на сезона.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта