Черноморец изпревари ЦСКА и поведе в "А" група
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
Re: Черноморец изпревари ЦСКА и поведе в "А" група
С Черноморец ще стане така,както стана с Хофенхайм миналата година.
- lionel_messi
- Контакти:
CanariesUltrasFront написа:С Черноморец ще стане така,както стана с Хофенхайм миналата година.
Иска ти се..

Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..
CanariesUltrasFront написа:С Черноморец ще стане така,както стана с Хофенхайм миналата година.
За тази година може би да,но за в бъдеще те ще бъдат един от водещите отбори.По начина по който работят това няма как да не стане.
- Lord of memory
- Контакти:
Черноморец шампион.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.
- fabregas_949
- Контакти:
delqnski47 написа:fabregas_949 написа:Браво на тях, въпреки че няма да е за дълго... Да се развиват и да радват!
Аа не се знае според мене дълги години ще са в челната петица!
Аз говоря за след този кръг на шампионата, иначе вярвам, че и в тройката могат да са

[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
- metodito
- Контакти:
Да не отварям нова тема... Вярвате ли, че БФС ще позволи на Черноморец да станат шампиони? Аз лично не. То не бяха червени картони, голове от явна засада (с "Пирин") и т.н. И ще продължават. Балъков показа срещу "Левски" как се играе "правилен футбол" - две атаки, един гол. Макар че това което Цецо спаси беше 101 % гол. ЦСКА са зле в защита. С един Тошко Янчев и Маркиньос в средата и Делев и Платини напред не мисля, че ще удържат докрая. Разбира се ако Ратко бъде сменен през зимата и "Левски " може да се намеси за титлата, но няма да го сменят.
- ROSONERA1899
- Контакти:
fabregas_949 написа:Браво на тях, въпреки че няма да е за дълго... Да се развиват и да радват!
Защо мислиш така ЧЕРНОМОРЕЦ поне ще си остане в А група,а не като цска който ще ходи във В.Накрая на шампионата ще разбереш закакво говоря така!1-ин път вече ви изхвърлиха да не играете за Шам. Лига,сега малко ще си поиграете във В да ви дойде малко ъкъла!
athom написа:originalni.be написа:Аз серионо се замислям да ли Черноморец няма силата за титла тази година ?>?
За сили те сили имат, но няма кой да ги пусне да станат шампиони.
Какво значи, НЯМА КОЙ ДА ГИ ПУСНЕ?

ROSONERA1899 написа:fabregas_949 написа:Браво на тях, въпреки че няма да е за дълго... Да се развиват и да радват!
Защо мислиш така ЧЕРНОМОРЕЦ поне ще си остане в А група,а не като цска който ще ходи във В.Накрая на шампионата ще разбереш закакво говоря така!1-ин път вече ви изхвърлиха да не играете за Шам. Лига,сега малко ще си поиграете във В да ви дойде малко ъкъла!
Разкажи малко, да разберем какво ще се случи на ЦСКА, че да не ни дойде изневиделица после.

Що се отнася до Черноморец, и аз предполагам, че няма да издържат до края на сезона на такова темпо.
- unist_gp
- Контакти:
айде Ботев да помогне и ще снимаме класирането една седмица