Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот Der Führer » 07 авг 2013 00:16

За ужас на някои съфорумци , Лудогорец отстрани и Партизан :mrgreen:
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 07 авг 2013 02:15

Der Führer написа:За ужас на някои съфорумци , Лудогорец отстрани и Партизан :mrgreen:

Ами то само с лакти и физика не става,този път Лудогорец нямаше да имат никакво оправдание,ако не ги бяха отстранили.Само не успях да разбера защо Минев при всяко центриране на противников играч се дупеше :?
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 07 авг 2013 07:56

Нека се гордеем , че сме българи ! Браво на Лудогорец , успех и на Ботев ! ;)

Потребителски аватар
Elland
Контакти:

Мнениеот Elland » 07 авг 2013 15:03

Bartolomej написа:съдята и той игра на 100 %

Ти си най-големият дебил в тоя форум, честно! Като биете мълчите, като падате съдията. Това, че не си затворихте мача при 2:1, не е проблем на съдията. Като ти е проблем съдията, защо тогава той не показа картон за симулация на онзи паляк, който се метна за дузпа секунди преди първия ви гол? Стига се оплаква, че вече ставаш смешен. Нали беше много сигурен 5:0, 10:0, цифровизации, сега съдията ти е виновен. С тези ваши оплаквания и декларации ставате СМЕШНИ! Казах го и на драгият ви председател Събин онзи ден пред офиса на СКАТ. Сега ще ти кажа няколко неща и дано най-накрая приемеш ФАКТИТЕ, но не ми се вярва.

1. Това да говорите, че сме били близка бройка на мача е просто смешно. Не знам защо продължавате да отричате, това което видя цяла България, но явно вие не може да видите. Отделно ви победихме с хъс и желание, нещо което вашите португалски циганета и лилави шебеци, никога няма да покажат! Ако не ми вярваш за казаното пусни си това: http://www.sportal.bg/sportal_tv.php и гледай след 42:20 , да видиш, че не само ние "мазутите" мислим така. На клипа се вижда как след като си опъвате знамето, отстрани остават доста малко хора, при нас имаше знаме, хора със знаменца от двете страни, и пълен блок в Сектор А. Не знам как бройката продължава да ви се струва изравнена.

2. През цялото време искате да изкарате нас, че ние сме дрогирани глупаци и пияни лумпени. Вчера си говорих с една колежка на сестра ми. С приятеля ѝ ги завели на мача във вашата агитка. Знаеш ли какво ми каза тя? "Повече на мач няма да отида! Навсякъде около мен лъхаше на бира и джибри, едвам се понасяше"! Ако не ми вярваш и мислиш, че те лъжа, дай да се уговорим, ще ти я доведа, да ти го каже в очите, че да вземе да ми повярваш.

3. Чудите се защо нареждаме Херо ли? Защото е двуличник, това е точното определение. Когато е ставало въпрос за Нефтохимик пред медиите, той казва - "Имам уважение към Нефтохимик, този отбор винаги ще остане в сърцето ми"...бла бла.

Знаете ли, че преди мача, Херо в съблекалнята ви е казал със самочувствие до небето - "Излезте, смачкайте ги, вкарайте им 5-6 гола, те са слаби, ще ги разбиете!" Добре, това до един момент го разбирам, защото е начин да си надъха футболистите. Знаете ли как обаче Херо говори из целия град, че Нефтохимик си редял мачовете на точен? А той ли ще ми говори за редене на мачове, след като ако изключим този сезон при вас от 3 години се гледа едно и също. Първият полусезон играете добре и втория яко тото, най-вече със Славия и Локо Сф. Знаете ли как Херо се държи с момчетата, които не харесва? Знаете ли как се спука да нарежда Живко, Мишо, Патев, Манев миналата година? Как били куци коне, едвам ставали за Б група, камо ли за А. Гамака го пусна на 3 тренировки, надъхваше го, колкото да остане и ся пейка до живот. Спомняте ли си какво каза Георги Андонов след като напусна Черноморец? Че признава качествата на Херо като треньор, но каза, че като човек е пълен нещастник. Аз го казвам също, може да има качества като треньор, но с двуличните си постъпки спрямо нас, не очаквайте друго освен да го нареждаме. Да ви кажа ли как аз лично го чух с един негов събеседник да си говорят. Човека му вика - "Е догодина 2 отбора от Бургас в А, 2 отбора на Лазур!". Отговора на Херо беше - "Никакъв Лазур, да ходят да си играят в Д.Е". Това ли е обичта му към Нефтохимик? Дори и да няма обич, поне малко уважение към отбора, който му даде път да се издигне от просто един треньор на женския отбор.

4. Ревахте, че ние сме правили засади, чакали сме ви и т.н. След мача, в Зорница има наскачно момче от нашите, което е било само от двама ваши. Това не е ли неравно съотношение или пак аз съм малоумния? Да не говорим, че за прословутия инцидент преди време, който провокира срещата с кмета, първо ВИЕ скочихте на едно момче, Кристиян, в съотношение 1:7. Сега пак ще кажете, че си измислям и ще се оправдавате. Звъните и заплашвате от скрити номера, но когато ви звъннат за равен, не може да съберете хора, а иначе преди мача, малките ви всичките бяха големи смелачци.

Засега съм дотук. Единственото, което не разбирам е, защо продължавате така стремоглаво да ОТРИЧАТЕ всички тези ФАКТИ, това което се надявам е някой да благоволи да ми обясни, съвсем човекшки, без наредби и обиди. ;)

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 07 авг 2013 15:44

Ники. Това е твоята истина и, като такава я уважавам. Всите гледаме със собствените си очила и никой не дръзва
да ги свали. Е. Аз моите ги свалям и виждам резон в някой от нещата, за които пишеш, но свалете и вашите - поне за малко.
Има търкания, недоразумения и фалш от недоизказани неща между нас.
На всякъде има цветя, които не са за мирисане, но за да няма конфликти
и излишни напрежения аз предлагам да си гледаме и поддържаме отборите, кой както
може без да му пука за "различния". Нека да не се броим и оплюваме. Оня ден си говорих с един колега от този форум, че
НЕТ-а е убийствено нещо и разваля кефа от едно чисти човешко и мъжкарско хоби - да ходим и да гледаме мач на любим отбор на стадиона.
Заплахи, обругаване, снимки, фолклор, насъскване и, каквото се сетиш - бол. Лично за себе си съм решил да се дистанцирам
от него ( Нет-а), като форма за комуникация. Препоръчвам го на всички. Тук ( във виртуала) нещата изглеждат нечовешки. Иначе тук се кучим, а гледайки запис от мача на няколко пъти чувах от коментаторите, че на стадион Лазур е хубаво и се е усещал празника с типичния за дерби мач заряд. Това никой не го коментира. Защо от кефа си трябва да правим война, а да загърбваме хубавите работи. Имаше деца с разплакани от радост очи, които ги даваха по ТВ, имаше и такива с разплакани от мъка очи, които пък не ги даваха по ТВ, но така е в спорта и съревнованието - за да има победител трябва да има и загубил. Макар и мача да не се разви добре за моя отбор - аз останах
удовлетворен. И ти, и аз и третия, и четвъртия сме предубедени. Няма лошо. Напротив. Хубаво е,
но пък предубедените в Бургас ставаме все по-малко. Дали сте днес 700, 1000, 2000 или ние 20, 200, 400 - все сме хора, на които да
ни пука за футбол и, които ще ходим на стадиона. Мен ме питат - "Бой ли е имало на стадиона" и очакват да чуят екшън. С такива люде в Бургас бол , а на стадиона никога не са ходили и нямат намерение да ходят. Същите те ОБАЧЕ имат и оправдание за това... ТВ воайори им викам. А за битите. Какво се постига с тези побоища ? - Физическа болка и породена в пъти повече омраза и мерак за мъст. Нито вашите двама, за които пишеш, нито пък нашите двама ще спрат до тук... Има си вече сцени за битки. Който иска там да ходи и да се доказва. Да ходят да си се бият на воля, но на футбола и интереса на обикновения фен - да не пречат.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Elland
Контакти:

Мнениеот Elland » 07 авг 2013 16:46

Дотук добре. Разбрах те. Другото, което остана да доплъня е,че единственото нещо, което искаме е да спрем да бъдем провокирани и всяка вандалска проява да се свързва с името на Нефтохимик. Точно това каза и председателят на нашия фен клуб Ники Тодоров на вашият председател Събин Попов, когато излизаха от студиото на Скат преди 2-3 дни.

Ще ти дам пример. Преди 1-2 седмици тук във вашия форум се появи мнение на този Bartolomej, в което пишеше, че туристи в Слънчев бряг били ограбени от фенове на "мазута". Извинявай, но как реши той, че крадците са наши фенове? Този форум тук го четат хиляди, после с какво впечатление да останат?? Грозно е! Грозно е защото с такива мнения, залъгвате хората, а като се кача с шал в рейса и хората ме гледат все едно съм камикадзе. Личи си, че си голям и мисля, че ще ме разбереш правилно!

За Херо също да довърша. Може да бъдеш сигурен, че си имаме причини да го нареждаме. Въпроса е вие да разберете, че може би наистина има причина да го правим, а не сляпо да вярвате, че той е едва ли не Месия и е безгрешен. Въпроса е защо вие го защитавате, освен че ви е треньор? Причините да го нареждаме са ни повече от основателни, повярвай ми. Може да се запиташ защо нареждахме примерно него, а никой не обели и дума за Чиликов? И той е бил при нас, после отиде в ЦСКА, сега накрая е помощник при вас, но запитай се защо него никой не го нарежда? Защото той дори и да си има мнение, си държи езика зад зъбите и просто си върши работата в Черноморец, трупа опит и т.н. След това защо никой не каза защо нареждате Пламен Киряков? Ще кажете - "Ами защото ви искаше висок наем и имате причина", едва ли не. Искрено се надявам някой ден да видиш, че сме прави, защото това не е мнение само на 18-20 годишните момчета в агитката и да кажеш, че го нареждаме ей така, защото си нямаме друга работа. Мнението ни за него е всеобщо.

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 07 авг 2013 16:58

Elland написа:Дотук добре. Разбрах те. Другото, което остана да доплъня е,че единственото нещо, което искаме е да спрем да бъдем провокирани и всяка вандалска проява да се свързва с името на Нефтохимик. Точно това каза и председателят на нашия фен клуб Ники Тодоров на вашият председател Събин Попов, когато излизаха от студиото на Скат преди 2-3 дни.

Ще ти дам пример. Преди 1-2 седмици тук във вашия форум се появи мнение на този Bartolomej, в което пишеше, че туристи в Слънчев бряг били ограбени от фенове на "мазута". Извинявай, но как реши той, че крадците са наши фенове? Този форум тук го четат хиляди, после с какво впечатление да останат?? Грозно е! Грозно е защото с такива мнения, залъгвате хората, а като се кача с шал в рейса и хората ме гледат все едно съм камикадзе. Личи си, че си голям и мисля, че ще ме разбереш правилно!

За Херо също да довърша. Може да бъдеш сигурен, че си имаме причини да го нареждаме. Въпроса е вие да разберете, че може би наистина има причина да го правим, а не сляпо да вярвате, че той е едва ли не Месия и е безгрешен. Въпроса е защо вие го защитавате, освен че ви е треньор? Причините да го нареждаме са ни повече от основателни, повярвай ми. Може да се запиташ защо нареждахме примерно него, а никой не обели и дума за Чиликов? И той е бил при нас, после отиде в ЦСКА, сега накрая е помощник при вас, но запитай се защо него никой не го нарежда? Защото той дори и да си има мнение, си държи езика зад зъбите и просто си върши работата в Черноморец, трупа опит и т.н. След това защо никой не каза защо нареждате Пламен Киряков? Ще кажете - "Ами защото ви искаше висок наем и имате причина", едва ли не. Искрено се надявам някой ден да видиш, че сме прави, защото това не е мнение само на 18-20 годишните момчета в агитката и да кажеш, че го нареждаме ей така, защото си нямаме друга работа. Мнението ни за него е всеобщо.

Aма естествено,вие все си имате причини да нареждате този или онзи,ако нямате ще си намерите,дали ще е Херо,Митко Стойчев или някой друг няма значение.Чиликов що да го нареждате като е от тези в Черноморец с поведение отъждествявано на женски полов орган.На друго място го писах също,след активното мероприятие,на което Събин ви се върза,дали интервюиращите ще имат смелоста да дойдат на пресконференция на феновете на Черноморец,където ще присъстват само последните и ще им задават неудобни въпроси,защото подготовката и изпълнението беше с цел Събин да бъде разпънат на кръст.Няма да нужда да отговоряш,вие сте силни,когато сте много иначе сте като Чиликов :arrow:
С всеизвестните само вам причини предполагам,че по същия начин ще определиш и телевизия САКАТ(ментално) за обективна телевизия за разлика от Гонг и един Ники Александров(понеже последния добре ви определи),в която журналистите въобще не са предубедени към Черноморец и хич не са обвързани с Нефтохимик :lol: :lol:
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
Elland
Контакти:

Мнениеот Elland » 07 авг 2013 17:27

Devian написа:
Elland написа:Дотук добре. Разбрах те. Другото, което остана да доплъня е,че единственото нещо, което искаме е да спрем да бъдем провокирани и всяка вандалска проява да се свързва с името на Нефтохимик. Точно това каза и председателят на нашия фен клуб Ники Тодоров на вашият председател Събин Попов, когато излизаха от студиото на Скат преди 2-3 дни.

Aма естествено,вие все си имате причини да нареждате този или онзи,ако нямате ще си намерите,дали ще е Херо,Митко Стойчев или някой друг няма значение.Чиликов що да го нареждате като е от тези в Черноморец с поведение отъждествявано на женски полов орган.На друго място го писах също,след активното мероприятие,на което Събин ви се върза,дали интервюиращите ще имат смелоста да дойдат на пресконференция на феновете на Черноморец,където ще присъстват само последните и ще им задават неудобни въпроси,защото подготовката и изпълнението беше с цел Събин да бъде разпънат на кръст.Няма да нужда да отговоряш,вие сте силни,когато сте много иначе сте като Чиликов :arrow:
С всеизвестните само вам причини предполагам,че по същия начин ще определиш и телевизия САКАТ(ментално) за обективна телевизия за разлика от Гонг и един Ники Александров(понеже последния добре ви определи),в която журналистите въобще не са предубедени към Черноморец и хич не са обвързани с Нефтохимик :lol: :lol:

Аз ти казвам, ние си имаме причини да си го нареждаме, ти вярвай, на когото искаш, въпроса е после да не ни изкарвате нас грешниците. Явно си доста ограничен, щом не можеш да погледнеш другата страна на медала, свали си сините очила, пий 1 студена вода и седни пак.

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 07 авг 2013 17:30

Въобще не ми се влиза в този мазен тон , но четейки многото глупости изписани не се сдържах и ще напиша някой ред . В качеството на какъв ти даваш оценки , кой бил дебил и кой не ? Ти навярно си представител на цвета и интелекта на нацията ?! Дори не си усетил тънкия хумор в думите на Гълъба . но то си е за твоя сметка . Да те попитам във вашата агитка на парфюм ли миришеше или никой от вас не изпи по една - две бири преди мача или вие всички сте от кръжока на трезвениците и не кусвате грам алкохол , пък може и религията да не ви го позволява , знам ли ? Ще ти кажа , че при нас нямаше нито един видимо пиян човек и това е разликата между нас сега и преди 7 години .
Съдията , слаб , много слаб съдия . При 11- метровия наказателен удар - никакво съприкосновение между вратар и онзи палячо в зелено , никакво !!! Можеш да го видиш поне на 10 места . При победния ви гол фаул срещу Преслав , никакво отсъждане и от там тръгва контрата . Но съдията не беше решаващия фактор за загубата ни . Загубихме мача заради един много , ама много аристократичен подход от страна на Херо и играчите , а трябваше да ви разгромим . Едва ли ще ни се падне друг път да играем с толкова слаб отбор .Но за това футбола е феномен защото не винаги логиката надделява .
Много е глупаво да сравняваш не сравними стойности . Какво знаменца имало от страни на голямото ви знаме и т. н. Ще има , та нали размера му е 2 - пъти по - малък от нашето или това не го забеляза . И доста живо бяхте се поинтересували какво подготвяме ние като хореография , защо ли ????
Ето това постяно навиране на носа на всякъде , това дразни и отвращава .
Предаването в СКАТ , най - голямата глупост на земята и апотеос на избиващите комплекси , че сте втория по - значимост отбор в града . Много пъти съм го казвал и пак ще повторя . Няма как отбора на завода - причинител на най - много ракови заболяване да бъде символ на Бургас . Противно е на всякаква логика . Противно на всякаква логика е и подкрепата на кмета , но сигурно има нещо , което не знам. Сигурно фирма ЕМУ са му обещали процент от печалбите при залаганията .
Да, неоспорим е факта , че вие имате повече активни фенове , подчертавам активни фенове , но това не ви прави по - обичания отбор на Бургас . Вашите фенове са основно от онова чалга поколение , което израстна без ценности и уважение към човешката личност , това обяснява отношението към Херо . Та ако не беше Херо за вас никой нямаше да е чувал ... не си ли даваш сметка за това . Не да го освирквате ,а паметник трябва да му направите . И накрая относно наема , защо да не е редно да плащате наем ??? Този стадион е купен от Събев . Той решава какво да прави с него . Той определя какъв е наема . Какво лошо има в това ???
Имам чувството , че тази победа ви е като все едно сте спечелили шампионска лига и , а за нас това е един просто изгубен мач .

Потребителски аватар
Elland
Контакти:

Мнениеот Elland » 07 авг 2013 17:41

El greco написа:Въобще не ми се влиза в този мазен тон , но четейки многото глупости изписани не се сдържах и ще напиша някой ред . В качеството на какъв ти даваш оценки , кой бил дебил и кой не ? Ти навярно си представител на цвета и интелекта на нацията ?! Дори не си усетил тънкия хумор в думите на Гълъба . но то си е за твоя сметка . Да те попитам във вашата агитка на парфюм ли миришеше или никой от вас не изпи по една - две бири преди мача или вие всички сте от кръжока на трезвениците и не кусвате грам алкохол , пък може и религията да не ви го позволява , знам ли ? Ще ти кажа , че при нас нямаше нито един видимо пиян човек и това е разликата между нас сега и преди 7 години .
Съдията , слаб , много слаб съдия . При 11- метровия наказателен удар - никакво съприкосновение между вратар и онзи палячо в зелено , никакво !!! Можеш да го видиш поне на 10 места . При победния ви гол фаул срещу Преслав , никакво отсъждане и от там тръгва контрата . Но съдията не беше решаващия фактор за загубата ни . Загубихме мача заради един много , ама много аристократичен подход от страна на Херо и играчите , а трябваше да ви разгромим . Едва ли ще ни се падне друг път да играем с толкова слаб отбор .Но за това футбола е феномен защото не винаги логиката надделява .
Много е глупаво да сравняваш не сравними стойности . Какво знаменца имало от страни на голямото ви знаме и т. н. Ще има , та нали размера му е 2 - пъти по - малък от нашето или това не го забеляза . И доста живо бяхте се поинтересували какво подготвяме ние като хореография , защо ли ????
Ето това постяно навиране на носа на всякъде , това дразни и отвращава .
Предаването в СКАТ , най - голямата глупост на земята и апотеос на избиващите комплекси , че сте втория по - значимост отбор в града . Много пъти съм го казвал и пак ще повторя . Няма как отбора на завода - причинител на най - много ракови заболяване да бъде символ на Бургас . Противно е на всякаква логика . Противно на всякаква логика е и подкрепата на кмета , но сигурно има нещо , което не знам. Сигурно фирма ЕМУ са му обещали процент от печалбите при залаганията .
Да, неоспорим е факта , че вие имате повече активни фенове , подчертавам активни фенове , но това не ви прави по - обичания отбор на Бургас . Вашите фенове са основно от онова чалга поколение , което израстна без ценности и уважение към човешката личност , това обяснява отношението към Херо . Та ако не беше Херо за вас никой нямаше да е чувал ... не си ли даваш сметка за това . Не да го освирквате ,а паметник трябва да му направите . И накрая относно наема , защо да не е редно да плащате наем ??? Този стадион е купен от Събев . Той решава какво да прави с него . Той определя какъв е наема . Какво лошо има в това ???
Имам чувството , че тази победа ви е като все едно сте спечелили шампионска лига и , а за нас това е един просто изгубен мач .

Айде да се уговорим, да ти докарам това момиче да говориш с нея като си толкова отворен? Приятелят ѝ каза същото! Да не говорим за групата ви във ФБ Alkosharks, в която се хвалите кой е изпил повече водка, песничката за търкалянията в тревата, няма да я коментирам. Сега пък подхода на Херо бил аристократичен, айде намери 1 футболист на черноморец и го питай да ти каже честно какво им е казал преди мача? Паметник на Херо ама друг път, с тия двулични номера _!_

Върни се в “Черноморец”