Черноморец - Монтана FT. 1-0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Черноморец - Монтана FT. 1-0
E, топката квадратна и шестоъгълна за отбор, който за нищо не се бори. Кво да кажем за Монтана, за които точките беха въпрос на живот и смърт?
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
Както каза моят приятел:"Ако Монтана играха без вратар,пак щеше да е 1:0".
Мнооого слаб Черноморец. Дано това първенство по-скоро приключи.

Мнооого слаб Черноморец. Дано това първенство по-скоро приключи.
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
Както с брат ми коментирахме,,Черноморец е толкова слаб,какъвто беше по времето на Тони Велков",т.е. по слаб няма на къде.Без да се опитвам да давам акъл на Херо,който за мен е най-добрия треньор ,който сме имали,но не съм съгласен с него упорито да се мъчи да налага Преслав като централен нападател, който вече 16 поредни мача е без гол.При положение , че имаш на разположение Милчо Ангелов,който въпреки младостта си е много по продуктивен, с много по добро чувство за пласиране и по борбен.Иначе за мача.... имахме късмет,нито бяхме по-добри, нито имахме повече чисти положения.Ако отбора продължава така да играе на стадиона ще бъдат само роднините на футболистите и 20 луди, които сме облъчени от Черноморец
Бах мааму, бях решил да изразя с няколко думи впечатлението ми от мача и ...... блокирах, проблемите са толкова много че ко да пиша.... майната му 

ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС - ЗАВИНАГИ В СЪРЦЕТО МИ!
Писането на български с латиница е като писането на стена с лайно - чете се, ама не е приятно.
Писането на български с латиница е като писането на стена с лайно - чете се, ама не е приятно.
- Искам си Акаунта
Новината от вчерашния ден е БАЙЕРН Е ШАМПИОН ... останалото няма никакво значение 

- Искам си Акаунта
защо написа:E, топката квадратна и шестоъгълна за отбор, който за нищо не се бори. Кво да кажем за Монтана, за които точките беха въпрос на живот и смърт?
Как да не се боти ... Киряков на няколко пъти каза - целта е място в Евротурнирите

-
- Контакти:
toto51 написа:Както с брат ми коментирахме,,Черноморец е толкова слаб,какъвто беше по времето на Тони Велков",т.е. по слаб няма на къде.Без да се опитвам да давам акъл на Херо,който за мен е най-добрия треньор ,който сме имали,но не съм съгласен с него упорито да се мъчи да налага Преслав като централен нападател, който вече 16 поредни мача е без гол.При положение , че имаш на разположение Милчо Ангелов,който въпреки младостта си е много по продуктивен, с много по добро чувство за пласиране и по борбен.Иначе за мача.... имахме късмет,нито бяхме по-добри, нито имахме повече чисти положения.Ако отбора продължава така да играе на стадиона ще бъдат само роднините на футболистите и 20 луди, които сме облъчени от Черноморец
Оказа се, че Милчо има здравословен проблем, не го вади от строя, но е крайно неприятен, причинява му постоянна болка по време на игра. За Преслав, не си прав в едно, той е борбен, но със слаба техника и вследствие на това крайно неефективен.
-
- Контакти:
Важна победа ! Сега е важно да измъкнем 3-точки от Миньор
Ivo-Chernomoretz написа:Важна победа ! Сега е важно да измъкнем 3-точки от Миньор
Тъй ми, ко?
ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС - ЗАВИНАГИ В СЪРЦЕТО МИ!