Черноморец - Монтана FT. 1-0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Черноморец - Монтана 06.04.2013 от 17:00 часа
4-0 и Монтана отписват първенството. Изобщо не може да се коментира друго освен голяма победа за Черноморец.
ntodorov написа:2-0. Твърдо.
[offtopic]Не знам, кой ще вкара обаче...[/offtopic]
Аз ще вкарам

[offtopic]Две големи за победата. Само не знам все още от къде ще са родом дали от Тенеси или Кентъки

Сега конкретно за мача отборът на Монтана ни превъзхожда единствено в .... забавянето на заплатите, но информацията ми е от преди нова година,така че има вероятност и там да ги бием,въпреки че доста ме съмнява.
Предвид наказаните се очертава мач на една врата, защото ние ще излезем без защита, а Монтана без средна линия,предвид и липсата на качествен нападател от тяхна страна е ясно,че Монтана ще играят напред за 0:0,а отзад каквото стане,затова очаквам Херо да заложи на схема с 3 нападатели Милчо,Преслав и Арно, които да мачкат при непрекъснатите центрирания занижената от отсъствието на Лахчев защита на Монтана.Очаквам също така всички наши играчи под 1,85 метра да са на пейката,докато постигнем необходимия за нас резултат и след това да довършат противника с убийствени контри

Схемата:
Ник Дашев (помагащ активно при центриранията от статични положения в наказателното поле на Монтана)
Около централния кръг в нашата половина:
Трифонов
Венко,Крум
В половината на Монтана:
Лола и Паланков в средата
Милчо и Балджийски по крилата
Яни
Арно и Преслав
Преса и мачкане през цялото време!
Няма начин някоя крива глава от нашите да не оплете топката в мрежата на Монтана

В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
- Искам си Акаунта
Ако Черноморец има шанс 0:0 ... ако няма 5-та пролетна загуба . Това вече не е отбор , а боксова круша ... от най евтините . Единствения въпрос е , кога ще се скъса съвсем . 

Мисля че новият футболяга Арно ще вкара първия си гол, и Черноморец ще победи с 2:0. 

Аз прогноза няма да дам. Надявам се да победим. Единствено съм сигурен,че съм на стадиона.
Живот и здраве.

[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

shark_91 написа:Мисля че новият футболяга Арно ще вкара първия си гол, и Черноморец ще победи с 2:0.
Арно един,ми втория ???

[center]
[/center]

-
- Контакти:
subzero написа:shark_91 написа:Мисля че новият футболяга Арно ще вкара първия си гол, и Черноморец ще победи с 2:0.
Арно един,ми втория ???
Е, пак той, може и Уатара да добави накрая на контра.
- Искам си Акаунта
Арно ... евентуално в края на месеца ще има сили да играе едно полувреме на ниво . Сега се вижда че за 20-на минути свършва въздуха . А да се очаква той да реши проблемите в нападение е несериозно ... след като до този момент бележи голове 2 пъти по-рядко от Преслав .
Ти па отде знаеш, че му свършил въздуха?
Игра 20 мин., щото съдията свири край на мача. Иначе верно вкарва два пъти по-малко от Преслав

[center]
[/center]

Черноморец може да вземе този мач,но и заплати и премии трябва да се плащат...Х/2.Ако зависи от Херо,никой няма да вземе точки от Черноморец,но това е игра за живи хора, не е плейстейшън
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ