Черноморец (Бургас) - Ботев (Пловдив) FT. 1-2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Re: Черноморец (Бургас) - Ботев (Пловдив) 15.03.2013 от 17:00

Мнениеот Raoul_Duke » 11 мар 2013 20:45

Искам си Акаунта написа:Тоя мач се е изиграл още преди Нова Година в офиса на Цветан Василев ... победа за Ботев :!:

В какви ли не схеми ни вкарват от началото. Победа на Овча Купел и после "лягане" на сините гугутки. След равния "лягането" продължи да е в сила, но щяло да се компенсира от Черноморец. Втори кръг поред хората с "инфо от кухнята" не могат да нацелят, а ако все някога се случи, тогава ще има: "Ама аз нали ви казах" :lol:
Колкото до мача, очаквам да е много по-труден, отколкото срещу "столичаните" от Стамболийски и Дуванлии, които никога през живота си не са употребявали наркотици. Х-че според мен, макар че се надявам да измъкнем 1-2 както в контролата февруари.
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 11 мар 2013 21:37

Raoul_Duke написа:
Искам си Акаунта написа:Тоя мач се е изиграл още преди Нова Година в офиса на Цветан Василев ... победа за Ботев :!:

В какви ли не схеми ни вкарват от началото. Победа на Овча Купел и после "лягане" на сините гугутки. След равния "лягането" продължи да е в сила, но щяло да се компенсира от Черноморец. Втори кръг поред хората с "инфо от кухнята" не могат да нацелят, а ако все някога се случи, тогава ще има: "Ама аз нали ви казах" :lol:
Колкото до мача, очаквам да е много по-труден, отколкото срещу "столичаните" от Стамболийски и Дуванлии, които никога през живота си не са употребявали наркотици. Х-че според мен, макар че се надявам да измъкнем 1-2 както в контролата февруари.

На тва наш'то момче "Искам си Акаунта", не му се сърди. Той си е такъв - конспиратор от класа. Все ни убеждава, че някакви пиленца му говорят отгоре, ама то не били пиленца, а бръмбъри му бучали в главата ;)

За мача - ще победи по-добрият естествено...
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 11 мар 2013 21:57

ivan56 написа:Първи записани точки за новия полусезон.Само незнам дали 3 или 1.

Не избързваш ли малко ... мача с Монтана е в петия кръг . ;)

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 11 мар 2013 21:59

калпазанчо написа:
Bartolomej написа:И да паднем и да бием и равен да направим , най-важното е ,че се вижда вече облика на отбора .
Жалкото е ,че три основни фигури липсват иначе класата ни се дига доста и отборите тогава гледат много сериозно на нас . Сега сме отбор без изпълните , които да правят разликата , но пък младите играят с желание .
Пореден мач , в който излизаме и подобряваме класата си .

Абсолютно на същото мнение съм! Дори и да не вземем точки, отбора върви нагоре.

:roll: :roll: :roll:

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 11 мар 2013 22:08

Raoul_Duke написа:

Пич , аз това го повтярям от два месеца поне . А на мен ми го казаха в края на миналата година . А човека който ми го каза има около 90% успеваемост в новини свързани с Черноморец ...
Отделно че като потенциал Ботев превъзхожда всички отбори в "А" група , без Лудогорец . Но нямате треньор . При цялото ми уважение към него , Мъри също не е решение ... По скромното ми мнение ви е нужен някой като Иван Глухчев .

Потребителски аватар
factotum
Контакти:

Мнениеот factotum » 12 мар 2013 01:40

Искам си Акаунта написа:...Но нямате треньор . При цялото ми уважение към него , Мъри също не е решение ... По скромното ми мнение ви е нужен някой като Иван Глухчев .

А ти като какъв хвърляш това мнение? Със същата сили би звучало и "Земята е кръгла, защото така ме кефи".
По въпроса за мача: Дано по-добрият победи.
По трибуните: за любов, преданост и всеотдайност, отдавна няма за какво и с кой да се състезаваме... поне в България.
Красота, вяра, борба. Използвам високата трибуна да честите 101 годишнина на всички ботевисти.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Гу100, майна!
Контакти:

Мнениеот Гу100, майна! » 12 мар 2013 10:53

Удряме акулите 0:2 и се прибираме с чартър :)
Само Ботев!

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 12 мар 2013 16:50

Искам си Акаунта написа:
калпазанчо написа:
Bartolomej написа:И да паднем и да бием и равен да направим , най-важното е ,че се вижда вече облика на отбора .
Жалкото е ,че три основни фигури липсват иначе класата ни се дига доста и отборите тогава гледат много сериозно на нас . Сега сме отбор без изпълните , които да правят разликата , но пък младите играят с желание .
Пореден мач , в който излизаме и подобряваме класата си .

Абсолютно на същото мнение съм! Дори и да не вземем точки, отбора върви нагоре.

:roll: :roll: :roll:

:? :? :?
[center]Member of Old School Boys [/center]

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 12 мар 2013 21:47

Колеги , някакви новини , кой от големите отсъстващи до сега ще са на линия за мача с Ботев ? Чули ли сте нещо ?

Върни се в “Черноморец”