Черноморец (Бургас) - Ботев (Пловдив) FT. 1-2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Черноморец (Бургас) - Ботев (Пловдив) 15.03.2013 от 17:00
Гаел ще е на линия
- Raoul_Duke
Искам си Акаунта написа:Тоя мач се е изиграл още преди Нова Година в офиса на Цветан Василев ... победа за Ботев
В какви ли не схеми ни вкарват от началото. Победа на Овча Купел и после "лягане" на сините гугутки. След равния "лягането" продължи да е в сила, но щяло да се компенсира от Черноморец. Втори кръг поред хората с "инфо от кухнята" не могат да нацелят, а ако все някога се случи, тогава ще има: "Ама аз нали ви казах"

Колкото до мача, очаквам да е много по-труден, отколкото срещу "столичаните" от Стамболийски и Дуванлии, които никога през живота си не са употребявали наркотици. Х-че според мен, макар че се надявам да измъкнем 1-2 както в контролата февруари.
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg
[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
[/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]

Raoul_Duke написа:Искам си Акаунта написа:Тоя мач се е изиграл още преди Нова Година в офиса на Цветан Василев ... победа за Ботев
В какви ли не схеми ни вкарват от началото. Победа на Овча Купел и после "лягане" на сините гугутки. След равния "лягането" продължи да е в сила, но щяло да се компенсира от Черноморец. Втори кръг поред хората с "инфо от кухнята" не могат да нацелят, а ако все някога се случи, тогава ще има: "Ама аз нали ви казах"![]()
Колкото до мача, очаквам да е много по-труден, отколкото срещу "столичаните" от Стамболийски и Дуванлии, които никога през живота си не са употребявали наркотици. Х-че според мен, макар че се надявам да измъкнем 1-2 както в контролата февруари.
На тва наш'то момче "Искам си Акаунта", не му се сърди. Той си е такъв - конспиратор от класа. Все ни убеждава, че някакви пиленца му говорят отгоре, ама то не били пиленца, а бръмбъри му бучали в главата

За мача - ще победи по-добрият естествено...
[center]
[/center]

- Искам си Акаунта
ivan56 написа:Първи записани точки за новия полусезон.Само незнам дали 3 или 1.
Не избързваш ли малко ... мача с Монтана е в петия кръг .

- Искам си Акаунта
калпазанчо написа:Bartolomej написа:И да паднем и да бием и равен да направим , най-важното е ,че се вижда вече облика на отбора .
Жалкото е ,че три основни фигури липсват иначе класата ни се дига доста и отборите тогава гледат много сериозно на нас . Сега сме отбор без изпълните , които да правят разликата , но пък младите играят с желание .
Пореден мач , в който излизаме и подобряваме класата си .
Абсолютно на същото мнение съм! Дори и да не вземем точки, отбора върви нагоре.

- Искам си Акаунта
Raoul_Duke написа:Искам си Акаунта написа:Тоя мач се е изиграл още преди Нова Година в офиса на Цветан Василев ... победа за Ботев
В какви ли не схеми ни вкарват от началото. Победа на Овча Купел и после "лягане" на сините гугутки. След равния "лягането" продължи да е в сила, но щяло да се компенсира от Черноморец. Втори кръг поред хората с "инфо от кухнята" не могат да нацелят, а ако все някога се случи, тогава ще има: "Ама аз нали ви казах"![]()
Пич , аз това го повтярям от два месеца поне . А на мен ми го казаха в края на миналата година . А човека който ми го каза има около 90% успеваемост в новини свързани с Черноморец ...
Отделно че като потенциал Ботев превъзхожда всички отбори в "А" група , без Лудогорец . Но нямате треньор . При цялото ми уважение към него , Мъри също не е решение ... По скромното ми мнение ви е нужен някой като Иван Глухчев .
Искам си Акаунта написа:...Но нямате треньор . При цялото ми уважение към него , Мъри също не е решение ... По скромното ми мнение ви е нужен някой като Иван Глухчев .
А ти като какъв хвърляш това мнение? Със същата сили би звучало и "Земята е кръгла, защото така ме кефи".
По въпроса за мача: Дано по-добрият победи.
По трибуните: за любов, преданост и всеотдайност, отдавна няма за какво и с кой да се състезаваме... поне в България.
Красота, вяра, борба. Използвам високата трибуна да честите 101 годишнина на всички ботевисти.

- Гу100, майна!
- Контакти:
Удряме акулите 0:2 и се прибираме с чартър 

Само Ботев!
- калпазанчо
- Контакти:
Искам си Акаунта написа:калпазанчо написа:Bartolomej написа:И да паднем и да бием и равен да направим , най-важното е ,че се вижда вече облика на отбора .
Жалкото е ,че три основни фигури липсват иначе класата ни се дига доста и отборите тогава гледат много сериозно на нас . Сега сме отбор без изпълните , които да правят разликата , но пък младите играят с желание .
Пореден мач , в който излизаме и подобряваме класата си .
Абсолютно на същото мнение съм! Дори и да не вземем точки, отбора върви нагоре.
![]()
![]()

[center]Member of Old School Boys [/center]
Колеги , някакви новини , кой от големите отсъстващи до сега ще са на линия за мача с Ботев ? Чули ли сте нещо ?