Черноморец (Бургас) - Левски (София) FT. 0-2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Черноморец (Бургас) - Левски (София) FT. 0-2

Мнениеот kartago » 05 мар 2013 16:41

Мисля, че още има какво да се каже по този мач, особено до следващия. А ако се видите и с Траян и Тяната ще има нова информация.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 05 мар 2013 21:19

Искам си Акаунта написа:При първия гол Трифонов направи шпалир на Карвальо , а атаката за втория започна от грешно подаване ( едно от многото ) на Траянов . .

Гледах отново мача. За първия гол грешката е на Траян, неумела намеса и леко бе подминат. След това Гошо не успя да блокира Карвальо и той вкара.
За втория гол, елементарна грешка на Венко - пас към никой от ъгъла на нашето наказателно поле към тъча, след която започва атаката на Левски. Траянов въобще не е докосвал топката. Между впрочем, макар че аз не бях очарован от него, може Петьо да се окаже прав. Най-красивото нещо, направено от нашия отбор, красивия извеждащ пас към Крум, след който той подаде към намиращия се в голова позиция Балтанов, оказва се бе дело на Ванчо. Но в другите му отигравания имаше доста брак.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 06 мар 2013 01:20

Съмнения винаги ще има, вярвам в морала на футболистите ми, каза Димитър Димитров
Старши треньорът на Черноморец - Димитър Димитров-Херо, се включи директно в ефир в дебюта на новото предаване по Канал 3 - "Сектор БГ", с безспорните доайени в българската спортна журналистика Георги Атанасов и Жаклин Михайлов.
"Винаги ще има съмнения, когато падам от Левски. Свикнал съм да чувам подмятания, когато ми предстои мач с Левски, макар че балансът ми срещу тях говори друго. Истината е, че на фона на играта и класата, логичното се случи. По време на всяка пауза правим селекция, този полусезон мога да кажа, че тя е провал, но това е положението".
"Напуснаха ни 7-8 класни футболисти, така че няма нищо неестествено в това да загубим от Левски. Лично аз не се съмнявам в морала на играчите ми. Категорично, нямам персонални упреци към футболистите ми за двата гола", коментира Херо загубата от Левски с 0:2 на "Лазур".
"При нас се получава така, такава е ситуацията. Принудени сме да продаваме, постоянно да взимаме нови играчи, а така отбор трудно се гради. На този етап обаче друг избор нямаме", добави още специалистът.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 06 мар 2013 03:54

k.dimitrov написа:
Искам си Акаунта написа:При първия гол Трифонов направи шпалир на Карвальо , а атаката за втория започна от грешно подаване ( едно от многото ) на Траянов . .

Гледах отново мача. За първия гол грешката е на Траян, неумела намеса и леко бе подминат. След това Гошо не успя да блокира Карвальо и той вкара.
За втория гол, елементарна грешка на Венко - пас към никой от ъгъла на нашето наказателно поле към тъча, след която започва атаката на Левски. Траянов въобще не е докосвал топката. Между впрочем, макар че аз не бях очарован от него, може Петьо да се окаже прав. Най-красивото нещо, направено от нашия отбор, красивия извеждащ пас към Крум, след който той подаде към намиращия се в голова позиция Балтанов, оказва се бе дело на Ванчо. Но в другите му отигравания имаше доста брак.

Казах го вече, наистина за първия гол Траян сгреши, но кой не греши?! Получи му се на тоя "чукването" и изпревари Траян! Ооооообаче за втория гол ще ме прощавате ама мина през ръцете на вратаря! И аз още веднъж го гледах мача, факт е! Даже един приятел тука от форума сподели, че си е чист вратарски гол!

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 06 мар 2013 11:38

k.dimitrov написа:

И аз изгледах записа и съм съгласен с теб . Траян изпусна Карвальо ( Трифонов беше незнайно къде ) . За втория гол - грешен пас на Венко ... но атаката започна 10-на секунди по-късно от полето на Левски . Тук огромна вина на Трифонов който беше на 2 метра пред Карвальо , а той беше човека който трябваше да посрещне центрирането . Това , че Траянов е направил един случаен далечен пас не може да му промени статистиката - подаваше точно единствено назад и заобикаляше единоборствата поне на метър . Каква оценка трябва да получи един дефанзивен халф , който за цял мач няма спечелено единоборство .

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 08 мар 2013 15:08

Слабо играхме,но и 6 основни футболисти не играха заради травми.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Върни се в “Черноморец”