ЦСКА (София) - Черноморец (Бургас) FT. 2-0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- калпазанчо
- Контакти:
Re: ЦСКА (София) - Черноморец (Бургас) 10.03.2013 от 15:45 часа
2:0 определено сме супер зле. Надежда нямам никаква за този мач. И за следващия го 

[center]Member of Old School Boys [/center]
the_blue_fan написа:subzero написа:2:0 най-малко. Ама вече не ми пука.
Поредното доказателство, че отборите от А група живеят само с мисълта за мача с Левски :D :D
Нямах това предвид,ама ти си вярвай.

[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

- NEFTOCHIMIK 1962
- Контакти:
По принцип един отбор много рядко губи две поредни домакинства.С ЦСКА пък е почти изключено-3:0 ако Черноморец е в такъв състав като вчера или 2:1 ако се върне оня от майната си и другите дето не играха вчера
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.
Не и дреме, ще отида, но и ще цитирам един приятел: "Загубите са част от играта . Падаш , ставаш и продължаваш . За да не допускаш пак същите грешки трябва да минеш през това . Можем да паднем още много пъти и какво от това .Не само победите те правят фен . Имаме най-добрият треньор в България и ще дойде момента когато той пак ще ни поведе към победите ."
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

Bourgas написа:Не и дреме, ще отида, но и ще цитирам един приятел: "Загубите са част от играта . Падаш , ставаш и продължаваш . За да не допускаш пак същите грешки трябва да минеш през това . Можем да паднем още много пъти и какво от това .Не само победите те правят фен . Имаме най-добрият треньор в България и ще дойде момента когато той пак ще ни поведе към победите ."
Ми прав е твоя приятел.

[center]
[/center]

subzero написа:Bourgas написа:Не и дреме, ще отида, но и ще цитирам един приятел: "Загубите са част от играта . Падаш , ставаш и продължаваш . За да не допускаш пак същите грешки трябва да минеш през това . Можем да паднем още много пъти и какво от това .Не само победите те правят фен . Имаме най-добрият треньор в България и ще дойде момента когато той пак ще ни поведе към победите ."
Ми прав е твоя приятел.
Той е и твой

[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

-
- Контакти:
esenta e zapo4nahme po sastiq na4in,ne gubete nadejda pak 6te pobejdavame.spomnqte li si ,4e gael i uatara pasnaha na otbora sled 5-6 krag.dali novite nqma da sa i po dobri.dano!samo 4ernomorec!
Bourgas написа:subzero написа:Bourgas написа:Не и дреме, ще отида, но и ще цитирам един приятел: "Загубите са част от играта . Падаш , ставаш и продължаваш . За да не допускаш пак същите грешки трябва да минеш през това . Можем да паднем още много пъти и какво от това .Не само победите те правят фен . Имаме най-добрият треньор в България и ще дойде момента когато той пак ще ни поведе към победите ."
Ми прав е твоя приятел.
Той е и твой
Ми мойте приятели сички са умни.

[center]
[/center]

subzero написа:Bourgas написа:Не и дреме, ще отида, но и ще цитирам един приятел: "Загубите са част от играта . Падаш , ставаш и продължаваш . За да не допускаш пак същите грешки трябва да минеш през това . Можем да паднем още много пъти и какво от това .Не само победите те правят фен . Имаме най-добрият треньор в България и ще дойде момента когато той пак ще ни поведе към победите ."
Ми прав е твоя приятел.
След падането има и момент на близане на рани. Аз вече го преодолявам. Остава ми да стана и да продължа

Ай Акули!!!
[center]
[/center]