Черноморец (Бургас) - Левски (София) FT. 0-2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Re: Черноморец (Бургас) - Левски (София) 03.03.2013 от 16:00

Мнениеот 1Neutralen » 03 мар 2013 16:53

Май всичко свърши в този мач...сега при 0:2 ще е много трудно. Черноморец са доста ялови в атака, не че и Левски правят нещо супер. Те разчитат адски много на Базил да им прави головете.

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 03 мар 2013 17:05

Неубедителен Стоян Колев за втория гол !!
Все пак този Черноморец не са онзи от есента, и ще бъдат бити много лошо и от други тимове !
Базил де Карвальо го изкараха едва ли не Роналдо...
Победата на Левски ще ни постави под напрежение, сега трябва да чакаме да сбъркат или в Пловдив или във Варна, защото ние паднахме в Бургас !
Левски са си все същите но тоя Гари им придава малко повече острота
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 03 мар 2013 17:06

Ще ходя бе , след малко тръгвам :Д . Разград не е София и за 10 минути мога да отида :)

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 03 мар 2013 17:14

С този състав сме 3 класи,под това,което бяхме миналата година и поне класа и половина под това,което бяхме есента :? Щом резервата Балтанов ни е най-добрия играч до момента за какво говорим :roll: Левски са медийно надути,доколкото се вижда 8-)
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 03 мар 2013 17:20

snakebite написа:Неубедителен Стоян Колев за втория гол !!
Все пак този Черноморец не са онзи от есента, и ще бъдат бити много лошо и от други тимове !
Базил де Карвальо го изкараха едва ли не Роналдо...
Победата на Левски ще ни постави под напрежение, сега трябва да чакаме да сбъркат или в Пловдив или във Варна, защото ние паднахме в Бургас !
Левски са си все същите но тоя Гари им придава малко повече острота

Не се притеснявайте,срещу вас ще изглеждаме по друг начин.Има играчи,които липсват в момента като Жереми,Гаел се контузи,а и Арно ще е на линия до няколко кръга,така че ще изглеждаме по съвсем друг начин идните кръгове 8-)
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 03 мар 2013 17:23

Еее какво се правите, бе "бате" ? Къде сме медийно надути? Вие бяхте отбора, който медиите превъзнасяха едва ли не имате стила на Реал и Барса в едно. Левски се опитва да пресирва Черноморец, владее повече топката, имаше по- добри голови възможности и накрая успяха да вкарат. Да, Карвальо ни е надеждата, но вкарва, нали затова е взет? Не е взет за украса.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 03 мар 2013 17:42

ralka_levskarka написа:Еее какво се правите, бе "бате" ? Къде сме медийно надути? Вие бяхте отбора, който медиите превъзнасяха едва ли не имате стила на Реал и Барса в едно. Левски се опитва да пресирва Черноморец, владее повече топката, имаше по- добри голови възможности и накрая успяха да вкарат. Да, Карвальо ни е надеждата, но вкарва, нали затова е взет? Не е взет за украса.

Е при нас никой не разправя,че имаме селекция за един милион,даже Херо си го каза в прав текст,че селекцията му е под всякаква критика.А колкото до прехваления Родригес,че този е класа под Лоривал Асис,който играеше при нас,иначе в средата сте си същата мъка и накрая чакаме пак Карвальо да има ден,но после идват разни туристи и до там :lol:
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 03 мар 2013 18:01

Devian написа:
ralka_levskarka написа:Еее какво се правите, бе "бате" ? Къде сме медийно надути? Вие бяхте отбора, който медиите превъзнасяха едва ли не имате стила на Реал и Барса в едно. Левски се опитва да пресирва Черноморец, владее повече топката, имаше по- добри голови възможности и накрая успяха да вкарат. Да, Карвальо ни е надеждата, но вкарва, нали затова е взет? Не е взет за украса.

Е при нас никой не разправя,че имаме селекция за един милион,даже Херо си го каза в прав текст,че селекцията му е под всякаква критика.А колкото до прехваления Родригес,че този е класа под Лоривал Асис,който играеше при нас,иначе в средата сте си същата мъка и накрая чакаме пак Карвальо да има ден,но после идват разни туристи и до там :lol:

И това ли е прехвалено? Като пишат селекциите на големите отбори колко струват, медийно надути ли са?
Какво ме интересува мен Асис? Днес игра наистина добре, двама от вашия отбор срещу него и ги минава, и надиграва. Споко да е слаб.
Чакаме Карвальо да има ден? Вземи разбери колко гола има тогава пиши ;)

Лек ден от мен, честита да ни е победата, време беше, аз като говоря не приказвам :lol: .
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 03 мар 2013 18:07

ralka_levskarka написа:
Devian написа:

И това ли е прехвалено? Като пишат селекциите на големите отбори колко струват, медийно надути ли са?
Какво ме интересува мен Асис? Днес игра наистина добре, двама от вашия отбор срещу него и ги минава, и надиграва. Споко да е слаб.
Чакаме Карвальо да има ден? Вземи разбери колко гола има тогава пиши ;)

Лек ден от мен, честита да ни е победата, време беше, аз като говоря не приказвам :lol: .

Говори на есен,че сега приказките са без съдържание :mrgreen: Както беше с момчурляците коментирали по нагоре миналата година :mrgreen:
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,

levski.1914

Мнениеот levski.1914 » 03 мар 2013 18:08

Безпроблемна победа за Сините над практикуващия анти-футбол 4-ц! На Херо номерата с умрелия защитен футбол не сработиха този път. Искам и дизелите в А група да ги...... и тях! Само Левски!

Върни се в “Черноморец”