1. Юсуф Уатара
2. Гаел Нлундулу
3. Траян Дянков
4. Стоян Колев
5. Георги Терзиев
Футболист на полусезона за Черноморец Бургас.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- White Fang
- Контакти:
Re: Футболист на полусезона за Черноморец Бургас.
ВЪН МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ! НА БЕСИЛОТО БАТКОФ,ТОНЬО,ПЕРУКОВ,СЪБЕФ И ДРАЖЕВ!
Явно няма да се гласува повече....
Ето го крайното класиране:
1. Уатара- 65т.
2. Терзиев -51т.
3. Гаел -28т.
4. Венци- 21т.
5. Паланков - 17т.
фо-Поре - 17т.
6.Филипов - 16т.
7. Дянков - 15т.
Димов - 15т.
8. Стоян Колев -8т.
9.Боли - 7т.
10. Милчо Ангелов - 1т.
Надявам се изчисленията да са верни. Но дори и да има грешка,тя едва ли ще попречи на Уатара да грабне титлата със сериозна преднина. Мисля си,че трябва да има някаква награда за футболиста от името на фен клуба.
Ето го крайното класиране:
1. Уатара- 65т.
2. Терзиев -51т.
3. Гаел -28т.
4. Венци- 21т.
5. Паланков - 17т.
фо-Поре - 17т.
6.Филипов - 16т.
7. Дянков - 15т.
Димов - 15т.
8. Стоян Колев -8т.
9.Боли - 7т.
10. Милчо Ангелов - 1т.
Надявам се изчисленията да са верни. Но дори и да има грешка,тя едва ли ще попречи на Уатара да грабне титлата със сериозна преднина. Мисля си,че трябва да има някаква награда за футболиста от името на фен клуба.
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Във фейсбук също убедително води Утара с 22 гласа,втори Пламен Димов с 19 и трети е Венци Христов с 16.
[center]Черноморец Бургас !
[/center]
[/center]
- Искам си Акаунта
А аз ги сметнах така :
1. Уатара - 68т
2. Терзиев - 49т.
3. Гаел - 27т.
4. Венци - 21т.
5. Паланков - 18т
6. Филипов - 16т.
7. Фо Поре - 15т.
7. Димов - 15т
7. Дянков - 15т.
10 . Боли - 7т.
11. Ангелов - 1т.
Заб. Стоян Колев е изваден от класирането ... идеята беше да се гласува само за полеви играчи , поради факта , присъствието на Колев в анкетата щеше да я обезсмисли . Който желае , може да посочи друг играч на мястото на Колев .
Мисля , че има още от редовните съфорумци които не са гласували , така че предлагам за момента това да е временно класиране
1. Уатара - 68т
2. Терзиев - 49т.
3. Гаел - 27т.
4. Венци - 21т.
5. Паланков - 18т
6. Филипов - 16т.
7. Фо Поре - 15т.
7. Димов - 15т
7. Дянков - 15т.
10 . Боли - 7т.
11. Ангелов - 1т.
Заб. Стоян Колев е изваден от класирането ... идеята беше да се гласува само за полеви играчи , поради факта , присъствието на Колев в анкетата щеше да я обезсмисли . Който желае , може да посочи друг играч на мястото на Колев .
Мисля , че има още от редовните съфорумци които не са гласували , така че предлагам за момента това да е временно класиране

Ми изчисленията ни не се разминават особено.
Съмнявам се някой още да гласува,ама аре.....

[center]
[/center]

а сега в този ред на мисли както са подредени всички на сергията
каква е тая моита участ .. и двата ми отбора ( този на сърцето и този на градът ми ) да са в такива кризи .. 

- калпазанчо
- Контакти:
tyranta написа:а сега в този ред на мисли както са подредени всички на сергиятакаква е тая моита участ .. и двата ми отбора ( този на сърцето и този на градът ми ) да са в такива кризи ..
Така е брат, ама като гледам останалите отбора пък на какъв хал са....Той целия ни футбол е пред закриване. Аз поне не виждам светъл лъч в края на тунела...
[center]Member of Old School Boys [/center]
калпазанчо написа:tyranta написа:а сега в този ред на мисли както са подредени всички на сергиятакаква е тая моита участ .. и двата ми отбора ( този на сърцето и този на градът ми ) да са в такива кризи ..
Така е брат, ама като гледам останалите отбора пък на какъв хал са....Той целия ни футбол е пред закриване. Аз поне не виждам светъл лъч в края на тунела...
абе не трябва да на успокоява това бе човек ... типично по български не е вайно аз да съм добре вайното е че и другите са зле ... маината им на другите НИЕ ТРЯБВА ДА СМЕ ДОБРЕ !!! когато всички са добре тогава ще се вдигне нивото , ще има конкуренция и т.н а не сега щом и другите са зле значи сме спокоини не е само при нас ...

cena62 написа:Във фейсбук също убедително води Утара с 22 гласа,втори Пламен Димов с 19 и трети е Венци Христов с 16.
Ами то, ако се гледа това класиране излиза, че сме останали без отбор за пролетния полусезон

[center]
[/center]

Мился, че и тази тема се изчерпа откъм съдържание. Нека я оставим да се движи...
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.