Коледен турнир по футбол за фенове на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Re: Коледен турнир по футбол за фенове на Черноморец

Мнениеот Искам си Акаунта » 04 яну 2013 16:37

калпазанчо написа:Наско, аз лично те познавам (вече) много добре и повярвай ми споделям по-голяма част от вижданията ти. Абсолютно съм съгласен, че както ти, така и ние повечето тук сме на този принцип - всичко в полза на клуба. Наистина недоброжелатели навън много, та да сме си и ние вътре такива. В случая се заехме с организацията на голямо събитие, за което може би не бяхме достатъчно подготвени. Въпреки това напоравихме всичко по силите си. Може би беше редно просто да споменем в инфото за турнира, че въпреки временните затруднения сме си взели поука за следващия турнир. В крайна сметка не е било катастрофално положението. Дори напротив - аз видях много усмивки и много емоции в тези два дни. Това което не искаме обаче е да има напрежение в този форум. Всички се познаваме и се уважаваме. Между другото градивната критика не е излишна, напротив. Тук е момента да се обърна и към Миро - пич, ама и ти го дай малко по-сериозно. Дай да не се нападаме така. Всички сме хора и не сме безгрешни. Знам, че си перфекционист, но все пак ние сме се захванали с тази дейност дето се вика от няма месец ;)
п.п. Оценявам помощта на всички както моралната, така и логистичната, както и физическата!
п.п. 2 Мир?!? :roll:

Ок ... ставам сериозен веднага ( доколкото е възможно ) ;) . Знаеш много добре , какво си говорихме с теб и с Тошко , и че в общи линии стигнахме до едно мнение . Което обаче си е само мнение на нас тримата . И понеже е крайно време да прекратим спора - нека фенклуба ( в качеството си на организатор на събитието ) да обяви Официалната си позиция - протекъл ли е турнира на "много добро ниво" или не . Всъщност в този смисъл беше и коментара ми , преди ...nasko75 да реши , че нападам персонално него . Подчертавам - не твоето мнение , а официалната позиция на Организаторите . С което въпроса за мен ще е приключен , без значение каква ще е позицията . Относно критиките - върни се назад и виж какъв е бил първия ми коментар в темата , след края на турнира .

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Коледен турнир по футбол за фенове на Черноморец

Мнениеот ntodorov » 04 яну 2013 16:53

Mир момчета. Дертите се за глупости. Има недоразумение...Всъщност много си приличате по характер и идеи...
Отдавна съм го казвал, че когато спора във виртуала прерасне в нещо по-грубо единственото спасение са...лактите на някоя маса в някоя кръчма. :P
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Върни се в “Черноморец”