Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Parmalat

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот Parmalat » 23 ное 2012 17:48

Краен резултат 5-0.Два гола на Милчо Ангелов по един на Боли,Трифанов и уж освободения Педро Мендеш. :)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
invader10
Контакти:

Мнениеот invader10 » 23 ное 2012 17:53

Честита поредна победа Акули. Колкото повече - толкова повече. Бий за да те уважават. Успех Хери!

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 23 ное 2012 18:05

Това е осма поредна победа за Черноморец. ;)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 23 ное 2012 18:23

Искам си Акаунта написа:
NEFTOCHIMIK 1962 написа:
subzero написа:Не,че нещо,ама фенката на Нефтохимик повече ме кефи. ;)

Абе тя и "акулата" не е за изхвърляне-едра риба в буквалния смисъл-точно кът за бат ви Миро-и той едър кът бик-ш си паснат идеално :mrgreen:

В знак на взаимното разбирателство и уважение между отборите и феновете им съм готов да се жертвам и да "правя любов ( и с двете едновременно ) , а не война " 8-)

Я виж ти! Да не би зад коравото сърце на "белият горделивец" всъщност да се крие неждата душа на скрит хипар?! :mrgreen:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 23 ное 2012 18:35

petkan написа:
Искам си Акаунта написа:
NEFTOCHIMIK 1962 написа:Абе тя и "акулата" не е за изхвърляне-едра риба в буквалния смисъл-точно кът за бат ви Миро-и той едър кът бик-ш си паснат идеално :mrgreen:

В знак на взаимното разбирателство и уважение между отборите и феновете им съм готов да се жертвам и да "правя любов ( и с двете едновременно ) , а не война " 8-)

Я виж ти! Да не би зад коравото сърце на "белият горделивец" всъщност да се крие неждата душа на скрит хипар?! :mrgreen:

Дори напротив ... нещо не мога да го разбера "хипи движението" , но сигурно е заради невръстната ми възраст 8-) Но съм напълно наясно , че аз като "независим семкаджия" , ако изявя явни предпочитания към едната от двете фенки , ще породя излишно напрежение в противниковия лагер . :roll:

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 23 ное 2012 19:43

Колкото до самия мач - трудно може да се вадят някакви генерални заключения с оглед класата на съперника , но все пак останахме доволни . И от резултата и най-вече от изявите на тези от футболистите които най-много ни интересуваха . От титулярите играха само Димов и Венко Филипов ... с известни уговорки към тази категория може да добавим и Балтанов и Боли . Оценки няма да давам защото смея да кажа че Черноморец дори и в този си вид игра много под възможностите си .
Янко Георгиев - нямаше грешна намеса . При 3:0 отбора заигра с голяма доза аристократизъм и плевенчани отправиха няколко опасни удара . Янко се намеси много сигурно ... имаше и едно много добро излизане когато пресрещна противников нападател .
Пехливанов , Николов , Димов , Филипов и Балтанов - изиграха един рутинен мач . Свършиха си работата без да блестят ... както казах при 3:0 имаше известно отпускане в отбора .
Румен Трифонов - игра с не повече от 40% от потенциала си , но мога да кажа че беше един от най-добрите на терена . Стабилен в защитен план , с много добри включвания в атака . Вкара най-красивия гол в срещата със страхотен прехвърлящ удар от около 30 метра ( е , може и да бяха 25 :lol: ) , създаде 1000% ( не е грешка) положение за Боли .
Дрянов - беше пренавит да се докаже . Огромно желание за игра , но допусна много брак в действията си . Но като цяло се справи със задълженията си .
Лола - засега е загадка , но в този мач си пролича че има качества . Много се движи , имаше някои добри отигравания .
Милчо Ангелов - играч на мача . Не само заради двата му гола . Това момче си е готово за първия отбор . Движи се много , постоянно търсеше празните пространства , много добро чувство за пласиране и най-вече показа завидно самочувствие и хладнокръвия пред гола . Егоизма на Боли и добрите намеси на вратаря на Спартак му попречиха да запише хеттрик .
Боли - определено най-слабия играч на Черноморец в този мач . В него стил пропусна най-чистото положение в мача . Румен Трифонов му даде перфектна топка на границата на малкия пеналт , фронтално срещу вратаря ... и Боли не можа да я уцели . Топката мина или под крака му , или между краката му . Да вкара много красив гол ... но също толкова случаен и вратарски . Но точно тази ситуация подкрепя тезата ми , че присъствието му не е от полза на отбора . В момента в който Боли получи топката , Милчо беше абсолютно сам на точката на дузпата ... най близкия играч на Спартак беше на поне 4 -5 метра от него . Боли пое топката ... и тръгна да се надиграва със защитник . След това си нагласи топката на десния крак и стреля . За него късмет се получи красив гол ... но отиграването му беше висша форма на егоизъм . Почти не се движеше без топка и от цялостното му поведение личеше че няма желание за игра . След почивката почти не пипна топката и в средата на полувремето явно нервите на Херо не издържаха и го смени .
Смените :
Гаел - игра 15-на минути , направи 2-3 характерни за него слалома с топката .
Младенов - заигра на мястото на Филипов като халф-бек . Направи няколко остри пробива .
Педро Мендеш - първите 5 минути след появата му на терена се чудехме кой е играча , защото последната информация за него беше че е освободен от отбора . Той явно усети нашето недоумение , защото докато то траеше , той нищо не правеше по терена и услужливо ни изкача да се концентрираме върху играта му . Смело мога да заявя , че за тези 20-на минути ( след първите 5 ) за мен бе удоволствие да наблюдавам играта му . Има невероятен поглед върху играта , завидна бързина , прилична техника ... и за разлика от Боли , "води" топката с вдигната глава . Преди да отбележи гола имаше още една възможност . Изскочи на скорост сам срещу вратаря но се засуети . Единствения му минус е , че "няма" десен крак ( макар да вкара гола с него ) . Ще е грешка ако той бъде освободен .

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 23 ное 2012 21:12

Ето го и моя разбор за мача.
За Херо това беше една контрола или тренировка да види какво е състоянието на резервните играчи, да им тества качествата и самият той да си направи сметка на кого да обръща повече внимание и кой ще му е идеален за първия отбор.
Милчо изигра невероятен мач, същото мога да кажа и за Дрянов. От тях ще станат добри футболисти. Милчо си е перде, трябва му още малко физика и е идеален. Влиза мъжки е единоборствата, има добро позициониране. Играе със хъс и увереност което също много му хареса. Другото което ми направи впечатление е, че винаги гледа последния в защита на гостите и движи със него, играе на ръба на засадата. Станислав също много добро представяне. Изпълни всички корнери, но трябва да поработи още малко при центриранията. Негова беше асистенцията за четвъртия и съответно втория гол на Милчо. Боли изобщо не ми хареса. Освен че вкара гол, нищо друго не направи. Спира топката с гърди, еми то като му се удари в гърдите топката след това отскача на 5 метра и той трябва да е догонва. При едно центриране в наказателното поле по земя, топката отива точно при Боли, но той вместо да я вкара така си оплете двата леви крака, че неразбра каде е топката. За резерва става, но за титуляр не. Лола е другия който ми направи впечатление, но в лошия смисъл. Това момче е като муха без глава, едва вързва паса, когато изнасяме топката, той все бяга от нея като дявол от тамян. Незнам какво е видял Херо в него. Доволен съм от Румен и Лъчо. Особено Румен изигра невероятен мач. Много хубави включвания по фланга, също така и много добри разигравания на къс пас със Милчо. Гола му беше невероятен от около 25-30 метра със падащ лист точно в горния ъгъл на вратата, никакъв шанс за вратаря. Защитата също беше на ниво. Не пуснаха нито една топка да мине, камо ли за противников играч. Ники Николов беше капитан(аз лично за пръв път го виждам с капитанската лента). Пламен имаше 2-3 объркани отигравания, но си личи, че и той е израснал. За Янко какво да кажа. Можеше да отидем още трима да врътнем едно белотче за да не му е скучно. Имаше 2 единствени точни и опасни удара към нашата врата, но и при двата Янко се намеси подобащо. Като цяло си мисля, че ако излезем със този състав срещу Славия ще вземем мача.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 23 ное 2012 21:46

Рутинен мач. Без зор и без напъни. Доволен съм. Персоналните оценки колегите са ги дали, но...Педро Мендеш е много добър. За сефте го гледам и определено ми допадна. Чува играта. Играе на скорост и обработва топката и идеите си в движение. Имаше няколко момента в края на мача, когато Педро успя да ни "понесе" в играта. Перде е и ще ни е нужен. Дано е здрав.
Радвам се за младите Дрянов, Милчо Ангелов, Пламен Димов, Яни Пехливанов и Венко Филипов.
Милчо е роден голмайстор. Просто е изпипан в това отношение. Липсваше му повече твърдост в началото, но в последните минути вече нямах и тази забележка към него. Отбеляза гол със завидно самочувствие и лекота. Втория му гол беше след добър отскок и удар с глава. Дрянов му асистира след добро центриране от корнер.
ПС: И ако Спартак Пл е водещ отбор в А група не ми се мисли за нивото на футбола във втория ни ешелон...Та Черноморец ги би с 30 -40 % от възможностите си и то без титулярите си. Иначе головете на Боли и Трифонов трябва да се видят.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 23 ное 2012 23:16

Нейчо,Миро и Ники са написали всичко за мача. Доволен съм от младите и от Мендеш. Говорихме си с Нейчо,Тошко и Владо,че или Черноморец са много силни или Б групата ни е много слаба. Спартак бяха като боксова круша. С този отбор Черноморец ги разцепи. Някой си пожела Нефтохимик в следващия кръг. Ако втория ни ешелон е толкова слаб,ще отнесат и те 3,4,5. ;)
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 23 ное 2012 23:31

Дано Спартак Плевен не е мерило...Що се касае за Нефтохимик. Навсякъде чета, че и те много желаят да им се падне Черноморец за купата. :roll:
То туЙ тяхното е, като да си избираш оръжие за самоубийство...Хем да е бързо, хем да е безболезнено. :P
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Върни се в “Черноморец”