МОЛБА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

МОЛБА

Мнениеот Искам си Акаунта » 23 ное 2012 09:42

Не знам към кого точно трябва да си адресирам "молбата" , затова я излагам тук .
Някои скорошни решения на ръководството на клуба ме накараха де се замисля . В резултат на което стигнах да извода , че категорично не съм съгласен с начина по който клуба е управляван и начина по който се извършват назначаването и уволнението на персонала в него . Установих също така , че Обединения клуб на привържениците на Черноморец , възнамерява да се придържа към "официалната доктрина" за историята на клуба , написана от ПР-ите на Събев .
Фундаменталните различия в начина на мислене и опасенията ми , че фенклуба ще се превърне в казионна организация към самия клуб , ме накараха да помоля за следното - ако има техническа възможност , моля името ми да бъде заличено от списъците изготвени на Учредителното събрание .

п.п. Ако Модераторския екип реши , че темата няма място тук ... може да я изтрие .

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Re: МОЛБА

Мнениеот калпазанчо » 23 ное 2012 10:11

Обединения клуб на привърниците на Черноморец, Миро, както имаше шанс да установиш сам се състои от фенове, които в никакъв случай не биха допуснали фенклуба да се превърне в казионна структура към самия футболен клуб. Тяхната цел и мисия е само и единствено подкрепа за футболистите и треньорите. Без никакви други странични цели! Както също имаше възможността лично да се увериш, същия смята да проведе срещи с Ивайло Дражев да се опита да си върне историята (по документи) чрез Председателя или чрез Управителния съвет. Радвам се, че все пак реши да споделиш своите тревоги, защото след като един има подобни опасения, може и други да имат такива. А замисълът не е такъв, и ако има неизяснени и неизказани неща по-добре да става публично и прозрачно. Относно "доктрината за годината 1919" - много хора знаят, че мн клубове са пререгистрирани и т.н. през годините, като нямат точно юридическото основание да се смятат за наследници на клубове от началото на 20ти век (да не ги изброявам сега). Тук става въпрос за усещане и принадлежност към дадена идея..
п.п. Колкото до молбата ти да бъдеш заличен от списъците - ще бъде отправена още днес до лицата, които могат да го сторят. Не мисля, че ще има някаква пречка за това.
[center]Member of Old School Boys [/center]

Върни се в “Черноморец”