Старокин в ЦСКА ???

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Re: Старокин в ЦСКА ???

Мнениеот Converse » 07 сеп 2009 13:58

ntodorov написа:Айде народе. Купувайте, че не остана. Даваме ги на килограм. За Борел ще искаме повече, че бая тежи.
ПС: Митко Събев тази сутрин ( след тежка вечер) е решил да спонсорира Нефтохимик 1986. Дори по непотвърдени данни Събев ще прави симбиоза между двата отбора. Цветовите решения на екипите обаче будят недоумение. В унисон с традициите на двата тима екипите най -вероятно ще бъдат синьо-зелени фланелки на вертикално рае, черни шорти, сини чорапи. Този екип е одобрен от дизайнера Бай Мангал, който се е допитал до известни бохеми и разбирачи на кич в квартал Победа. Очаква се новата рожба на Събев да се казва:
"Чернохимик" или "Нефтоморец". Играчи ще се взимат от килера в Поморие. Офисите обаче ще бъдат в Щутгарт, Бургас, Поморие, Долно езерово и Горно езерово. Мачовете си "сборная" ще играе на Готлиб Даймлер щадион. 9-ти септември, Лазур, Солница (Поморие) и При бай Иван ( Долно езерово)

Май и ти си имал тежка нощ..
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 08 сеп 2009 12:51

Да. Имах тежка нощ...Но измислих далеч по добри неща в личен план...Ти май вярваш в ТАШАКА наречен БГ футбол или го вземаш насериозно. Я заеби - иде зима, идват истинските мачове по Диема...
За да не се откланям от темата: Старокин ще ходи ли в ЦСКА или не ? Ако ходи - отивам с него...
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 08 сеп 2009 14:53

Аз пък няма да предам отбора и дори в най-големия студ ще съм на стадиона.Мисля, че темата е изчерпана ;)
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Черноморец”