Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Neftochimik
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот Neftochimik » 06 ное 2012 20:22

И в кое мнение специално в темата след мача ви с Лудогорец е заслужавало да се трие ? Нито имаше обидни думи,цинизми и темподобни работи.Опитах се да пиша в реда нещата,колкото и трудно да ми беше :D Мнението беше по темата,а било изтрито защото не било..... Просто след неадекватното мнение на субзеро ви бръкнах малко надълбоко и решихте че не е необходимо другите да четат едно напълно коректно мнение спрямо правилата на форума.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 06 ное 2012 20:37

Веднагически ти казвам ,че обективно мнение , ТИ не можеш да дадеш . Всичко написано от теб е в сферата на фантастиката и пожеланията . Ти можеш обективно да напишеш нещо за твоя отбор , но за ЧЕРНОМОРЕЦ си безгласна буква или по-точно "ер малък" .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 06 ное 2012 21:05

Просто след неадекватното мнение на субзеро ви бръкнах малко надълбоко и решихте че не е необходимо другите да четат едно напълно коректно мнение спрямо правилата на форума.

Без да имам идея за, какво говориш след това изречение ми е стана ясно, защо са ти трили мнение.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 06 ное 2012 22:16

Neftochimik написа:И в кое мнение специално в темата след мача ви с Лудогорец е заслужавало да се трие ? Нито имаше обидни думи,цинизми и темподобни работи.Опитах се да пиша в реда нещата,колкото и трудно да ми беше :D Мнението беше по темата,а било изтрито защото не било..... Просто след неадекватното мнение на субзеро ви бръкнах малко надълбоко и решихте че не е необходимо другите да четат едно напълно коректно мнение спрямо правилата на форума.

Ах тиииии. Бил си на мача нали ?? И понеже не си бил с нас,остава да си бил в зелената агитка. Или си от Разград или си тотално объркан. Всъщност мога да го кажа по много други начини и не ми пука. Ама не искам. Не виждам какво те е обидило в мнението ми за мача с Лудогорец ?? Вероятно това,че феновете на Лудогорец са надути. А ти в тоя мач си бил такъв. ;) Или визираш това
Тук искам да благодаря на съгражданите ни от Нефтохимик,които вместо да подкрепят своя отбор,подкрепяха този на Лудогорец. Заради вас "бургазлии" победата е още по-сладка.
Ако е така,става още по-забавно..... И смешно. :mrgreen:
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 06 ное 2012 22:28

Bourgas написа:Събираме се утре 19:00-19:30 в кръчмата.

Поради каква причина ??? :roll:
Тоше,оздравявай !!! :(
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 07 ное 2012 11:38

Neftochimik написа:
Bourgas написа:Събираме се утре 19:00-19:30 в кръчмата.

Да идваме ли и ние :lol:

Иначе на харабия трийте мненията,които са ви меко казано неудобни.

Не знам за какви изтрити мнения става дума, но едва ли е било без причина. Доколто мога да преценя и от стила ти на писане не пращиш от акъл, а доколкото познавам и модераторите съм склонен да приема, че е имало защо.
п.п. Като не те кефи форума ,или не ти харесва, че ти се трие мнението що се пъхаш постоянно. Май "шоуто" на вашите мачове не ти е достатъчно :roll:
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 07 ное 2012 12:21

NEFTOCHIMIK 1962 написа:Нейчо,тук наистина се трият много мнения при това доста безобидни.Ако мерим с "еднакъв аршин" 90% от мненията на Ел Греко не трябва да ги има

Да де Дизел, така е. И ти си прав. Той Ел греко обаче си ги пише в този форум - на Черноморец, нали? Не идва да се натрапва във вашия форум, каквато е целта на онзи горния зеления фен. Като не ви кефи, защо влизате, четете, пишете? Аз не знам наши фенове така усърдно да чете вашите форуми :roll: Ти примерно си добре дошъл, от време на време и твоя клапан изпуска, от време на време ставаш досаден с пускането на теми или линкове за твоя отбор, ама на - всички си имаме кусури., Както виждаш ние сме толерантни и приемаме всички със своите недостатъци. Но да влизаш да дразниш и да си мислиш, че ще мине номера - няма да стане. Задай си въпроса първо защо това е най-големия спортен форум във България? Защото е плод на упорит модераторски труд на сериозни хора. Най-лесно е след някой мач афектиран да влезеш и да попсуваш на воля. Само дето има едни съвестни хора дето до късно вечерта седят да четат всичко и да трият подобни неща. Ефекта от тяхната работа е виден - форума е най-четения и най-посещавания. А ефекта от такива като колегата Neftochimic също е ясен...Всеки си има глава на раменете и си носи отговорсност за своите действия или бездействия. Точка, запетая, удивителна. Отивам в Слънчев бряг. Вальо, в базата ли си днес?

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 07 ное 2012 12:39

Може ли някъде да се гледа пресконференцията?

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 07 ное 2012 12:55

Евентуално от официалния сайт, по принцип от там става.

Върни се в “Черноморец”