Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

k.dimitrov
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот k.dimitrov » 29 окт 2012 23:55

В Черноморец днес за 22-ия си рожден ден почерпи младият защитник Пламен Димов. Той се представи на много високо ниво в срещата с Лудогорец и някои медии дори го включиха в своите импровизирани класации за отбор на кръга. Димов е син на бившия футболист и треньор на акулите Диян Петков. Неговият брат-близнак Галин, в момента е футболист на Нефтохимик, също празнува днес.

Честито на Пламен и Галин!

Потребителски аватар
blueshark
Контакти:

Мнениеот blueshark » 30 окт 2012 00:08

Кирсан Илюмжинов: Скоро ставам едноличен собственик на “Петрол”

Още не е завършена напълно сделката за купуване на дела на Дешис Ершов в “Петрол”, заяви пред “24 часа” новият купувач Кирсан Илюмжинов. Той допълва, че е подписал договора, като парите са вече платени.
Имало обаче довършителни работи, които били изцяло в полето на правото и дори самият Илюмжинов не ги разбирал съвсем. Ставало въпрос за спорове около собствеността на пристанищните терминали.

Нещата се бавили допълнително и заради исковете, подадени от един от акционерите. При сключването на договора за прехвърлянето на процентите на Ершов, било записано най-подробно как трябва да бъде извършена сделката – за да не се появят после скелети, изскачащи от гардероба под формата на различни съдебни искания, за които не са знаело предварително.

Илюмжинов се е срещнал и с другия акционер Митко Събев. Двамата подписали протокол, за да установят каква ще е справедливата цена на неговите 48 процента. Така че скоро председателят на Световната шахматна федерация ще бъде 100 процента собственик. Илюмжинов отказва да коментира цената на сделката и дали е вярно, че е изплатил на Денис Ершов 1 милиард долара. Същото важало и за Събев.

Калмикът твърди, че никой не стои зад гърба му и сам ще бъде едноличен собственик на “Петрол”. Пред премиера Бойко Борисов той обещал, че ще приведе компанията в пълен порядък. Възнамерявал да вложи много пари в нея, да плаща много данъци и да създава още работни места.

Сред новостите ще бъде пълната смяна на дизайна на всичките 361 бензиностанции, които скоро щели да изглеждат много по-съвременни. Той проявявал интерес и към други сектори в България и вече имал още два почти готови проекта. Единият бил в сферата на телекомуникациите, а другият – на недвижимите имоти.

Като основен съветник за бизнеса му в България Илюмжинов посочва баба Ванга. “Тя постоянно ме питаше защо не правя нещо в България. А аз й отговарях, че имам много работа като президент на Калмикия. Но ето сега съм тук и намирам, че има изгодни възможности за правене на бизнес,” завършва Кирсан Илюмжинов./БЛИЦ
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
blueshark
Контакти:

Мнениеот blueshark » 30 окт 2012 00:18

Засега милиардерът няма да налива пари в клуба, оставя ги сами да се оправят

Собственикът на "Петрол холдинг" Кирсан Илюмжинов е отправил директива всички дружества в структурата да подобрят значително своите финансови резултати, пише "Меридиан мач". В това число влиза и Черноморец (Бургас), който е част от империята "Петрол холдинг", макар че в него 50% от акциите притежава община Бургас.

Илюмжинов обаче е поискал от всичките фирми рязко да променят финансовата си политика и да покажат положителни резултати. Специално за Черноморец условието на милиардера е клубът в никакъв случай да не харчи повече, отколкото е заработил. На този етап шефът на шахматната федерация няма намерение да налива пари в клуба. Така, въпреки незавдиното си положение, "акулите" ще трябва да се оправят сами и с помощта на президента Митко Събев.

За да се подсили бюджетът, вече изцяло ще се разчита на трансфери, маркетинг, спонсори, тв права и приходи от входни билети. За тази година очакваните средства от собствените дейности са в размер на 3 милиона лева. С тези пари клубът може да покрива разходите си, но проблем остават огромните дългове.

sportline.bg

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 30 окт 2012 00:32

Спортлайан, лайвспорт... Несериозно е :)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

anker1878
Контакти:

Мнениеот anker1878 » 30 окт 2012 09:41

Доста нескопосани съчинения .

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 30 окт 2012 12:14

ОБЩИНА БУРГАС СИ ИМА ФОРУМ.
http://forums.burgas.bg/index.php?sid=2 ... d44b5c1049
Сред нас има будни момчета, мъже и жени. Пишете за проблемите на града ни. Всичко се чете и достига, където трябва. СИГУРНО Е.
Аз се регистрирах. Имам за, какво да пиша. До сега съм пращал лични мейли , но тук ефекта е същия, че и по-голям.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 30 окт 2012 12:32

ntodorov написа:ОБЩИНА БУРГАС СИ ИМА ФОРУМ.
Сред нас има будни момчета, мъже и жени. Пишете за проблемите на града ни. Всичко се чете и достига, където трябва. СИГУРНО Е.
Аз се регистрирах. Имам за, какво да пиша. До сега съм пращал лични мейли , но тук ефекта е същия, че и по-голям.

Бях влизал в този форум много отдавна, имаше 3-4 теми с по 1-2 мнения. Сега се е позасилил малко. Може и аз да се регна. (Естествено ника ми ще б ъде: калпазанчо :mrgreen: )
Нейчо, твоят какъв е там :roll:
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 30 окт 2012 13:12

калпазанчо написа:
ntodorov написа:ОБЩИНА БУРГАС СИ ИМА ФОРУМ.

Бях влизал в този форум много отдавна, имаше 3-4 теми с по 1-2 мнения. Сега се е позасилил малко. Може и аз да се регна. (Естествено ника ми ще б ъде: калпазанчо :mrgreen: )
Нейчо, твоят какъв е там :roll:

NTT. Сега се регнах и аз, но писах на имейла на Общината.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 30 окт 2012 13:18

kak върви записването за ексКурзията до Плевен :?
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 30 окт 2012 13:26

Bartolomej написа:kak върви записването за ексКурзията до Плевен :?

Не си ли ти отговорника по този въпрос?

Върни се в “Черноморец”