ntodorov написа:ША мачкаме женски цици шА мачкаме.
Уха, що да не заралийки не са за подценяване

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ntodorov написа:ША мачкаме женски цици шА мачкаме.
BRF написа:калпазанчо написа:Отивам в Слънчев бряг по работа, ако ми остане време ще направя едно следобедно плажче
Тук съм,като минаваш обади се ако имаш време!
калпазанчо написа:Пичуи, смятам, че за днес свърших предостатъчно работа и мисля да си бия камшика![]()
0:2 за нас, идеално! Абе то резултат в контрола срещу отбор, воден от Гонзо не е мн показателен, но 2:0 си си е 2:0
калпазанчо написа:BRF написа:калпазанчо написа:Отивам в Слънчев бряг по работа, ако ми остане време ще направя едно следобедно плажче
Тук съм,като минаваш обади се ако имаш време!
Късно, сега го видях. Всъщност минах два пъти покрай тебОтидох до Сл. бряг, свърших си работата, повъртях се, повъртях, отидох гледах един мач на стадиона на Несебър (от колата ест паркрал удобно с добра видимост към помощния терен), минах през Кондорчето - хапнах. Тъкмо да си ходя и на табелата светофара ме върнаха в един офис. Свърших и там и си тръгнах. На Сарафово обаче пак получих обаждане и трябваше да се връщам до Сл. бряг
Ако ти се обях обадил да се видим щях да пропусна и второто връщане, ама карай. Утре или вдругиден па ще идвам, направо ще ти звънна предварително да се уговорим и да пием по едно кафе някъде
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта