Всички инциденти от последите 2 месеца , са в следствие на не добре обмислени коментари и квалификации по адрес на зелените .
ооооо трябва добре да си обмислям какво коментирам ,защото и мен ме очаква съдбата на битите значи .. брех брех брех
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Всички инциденти от последите 2 месеца , са в следствие на не добре обмислени коментари и квалификации по адрес на зелените .
truegreen написа:Тука в този форум уж има правила а никой не ги спазва. Аре админите малко да се задействат. Какви са тези работи някои наш като напише някъде "цаци", "шарани" или нещо от този род моментално бива баннат. А като някои нас ни обижда с изразите мазути, розови и не знам си какво това се подминава без наказание. И не ми излизайте с номера чe това бил вашия под форум а ние сме били само гости тук.
El greco написа:А, ти от истини обиждаш ли се? Че то има ли друг отбор в историята на БГ футбола, играл с розови фанелки?
Има ли други пишман участници на 2 баража, окакали се така зверски?
И като не ти харесва, не чети! Някой да те е накарал на сила...
plamenski написа:El greco написа:А, ти от истини обиждаш ли се? Че то има ли друг отбор в историята на БГ футбола, играл с розови фанелки?
Баровец,
Окакахме двата баража при един собственик и на двата отбора. Странно, нали? Окакахме два баража, за да може ПСФК-то ви да съществува. Странно нали? Окакахме два баража, защото в канцеларията на кмета на втория етаж едни хора са си хортували разни неща и са си давали големи обещания. Не го знаеш ли?. Дори и по-рано в темата бе обяснено на дълго и нашироко от " очевидци". Еми нема, как да се целуваме уста в уста докато тези големи злини за нас и за вас остават подминати и премълчавани...
El greco написа:А, ти от истини обиждаш ли се? Че то има ли друг отбор в историята на БГ футбола, играл с розови фанелки?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта