Смешник !!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Мнениеот ЗЕЛЕН ДО ГРОБ на 02 Окт 2012 21:24
Малоумник никой наш фен и още по малко гоненото момче не е казало че случката е преди да се върнете от Варна. Да разпознати са + още 2-ма които няма да пусна тук. Да има жалба . Не медицинско няма защото не е докоснато с пръст.
Bartolomej написа:Мнениеот ЗЕЛЕН ДО ГРОБ на 02 Окт 2012 21:24
Малоумник никой наш фен и още по малко гоненото момче не е казало че случката е преди да се върнете от Варна. Да разпознати са + още 2-ма които няма да пусна тук. Да има жалба . Не медицинско няма защото не е докоснато с пръст.
Така ли , че нали 10 човека били го пребили от бой и само късмета ,че бащата на гаджето му го спасил![]()
![]()
![]()
Бит ли тос Хриситиян или не е бит . Кат не е докоснат с пръст за каква саморазправа говорим ?????
ЗЕЛЕН ДО ГРОБ написа:k.dimitrov написа:ЗЕЛЕН ДО ГРОБ написа:Малоумник никой наш фен и още по малко гоненото момче не е казало че случката е преди да се върнете от Варна. Да разпознати са + още 2-ма които няма да пусна тук. Да има жалба . Не медицинско няма защото не е докоснато с пръст. Случката става след връщането от Варна , не четете глупави медии като бесове или бургас24.
Бургас е малък а вие сте жалки имайте едно наум![]()
![]()
Нали беше след вашия мач с Любимец. Нещо не се връзват около 3,5 часа.
Тъпак като всеки един шаран. Аз ти казвам че става след връщането от Варна , така е описано в жалбата , така е обявено в полицията.
не чети глупави медии като теб нещастник.
жалко за счупените носове
k.dimitrov написа:А коя е тази друга групичка?????
truegreen написа:k.dimitrov написа:А коя е тази друга групичка?????
Мисля че колегата има предвид за блуес шаркс която до колкото имам информация не посещава много мачовете на Ч-Ц.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта