ntodorov написа:petkan написа:Относно новите инциденти - явно срещата ни с феновете на Нефтохимик е била напразнаВижда се, че и те са безсилни да се справят с вандалите си... или по-лошо - не им пука, а вероятно някои от тях дори поощряват подобни действия! Това ме кара да се чувствам малко гузен пред съфорумниците тук, тъй като аз бях главният инициатор за онази среща, вярвайки че с общи усилия бихме могли да променим нещата в положителна насока, но явно съм бил прекалено голям оптимист и мечтател
![]()
Нещата няма да се променят! Ясно е! Затова предлагам да направим нова среща, този път само на наши привърженици и да решим как ще процедираме занапред. Според мен трябва да се организира среща с Ръководството на Черноморец, което от своя страна да инициира срещи с представители на Общината (Кмет, Зам. Кмет), Полиция, Прокуратура и т.н., но този път нещата трябва да се изведат докрай! По законов ред! В противен случай може да се стигне до реваншизъм, който само ще задълбочи проблема!
Ако сте съгласни, посочете удобен ден и час през седмицата.
Да. Инициирана е такава среща. Трябва само да се уточним на лични или по телефоните.
ОК