Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот petkan » 02 окт 2012 16:21

ntodorov написа:
petkan написа:Относно новите инциденти - явно срещата ни с феновете на Нефтохимик е била напразна :( Вижда се, че и те са безсилни да се справят с вандалите си... или по-лошо - не им пука, а вероятно някои от тях дори поощряват подобни действия! Това ме кара да се чувствам малко гузен пред съфорумниците тук, тъй като аз бях главният инициатор за онази среща, вярвайки че с общи усилия бихме могли да променим нещата в положителна насока, но явно съм бил прекалено голям оптимист и мечтател :(
Нещата няма да се променят! Ясно е! Затова предлагам да направим нова среща, този път само на наши привърженици и да решим как ще процедираме занапред. Според мен трябва да се организира среща с Ръководството на Черноморец, което от своя страна да инициира срещи с представители на Общината (Кмет, Зам. Кмет), Полиция, Прокуратура и т.н., но този път нещата трябва да се изведат докрай! По законов ред! В противен случай може да се стигне до реваншизъм, който само ще задълбочи проблема!
Ако сте съгласни, посочете удобен ден и час през седмицата.

Да. Инициирана е такава среща. Трябва само да се уточним на лични или по телефоните.

ОК
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 02 окт 2012 16:39

petkan написа:
Искам си Акаунта написа: Ок , спираме диалозите , няма проблем ... Марш тогава в Долно Езероо , или където ви приемат . Още на следващата среща с Киряков ще искаме да постави пред Събев въпроса с прекратяване договора за наем на Нефтохимик за стадиона в Лазур . А кмета да внимава с изявите си по медиите по въпроса , че идват избори .

Проблемът е, че от това ще пострадат най-вече нормалните привърженици на Нефтохимик :( Едва ли го заслужават, само заради някакви лумпени, решили да се правят на бабаити! Точно те трябва да го отнесат и то с цялата строгост на Закона!

И ... след като нямат желание да си изчистят мършата сами , какво да направим ние . Покрай сухото гори и мокрото . Като стана предния инцидент ние тръгнахме ли да бием наред който хванем ??? Някои от нас дори се извиняваха , че са нарочили грешен човек . И още нещо - излезе информация , че има бити фенове на Черноморец , след това в една точно определена медия излиза статия , че има бит фен на Нефтохимик . И веднага се вменява вина на Черноморец . И ти беше във Варна и не по-зле от мен знаеш , че този път както се шегувахме , бяхме повече отколкото на домакинските мачове . Включително и хората които биха се забъркали в подобна простотия . Така че , може да съм параноик ... но не вярвам че въпросния Кристиян е бит на фенска основа .

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 02 окт 2012 16:53

Искам си Акаунта написа:
petkan написа:
Искам си Акаунта написа: Ок , спираме диалозите , няма проблем ... Марш тогава в Долно Езероо , или където ви приемат . Още на следващата среща с Киряков ще искаме да постави пред Събев въпроса с прекратяване договора за наем на Нефтохимик за стадиона в Лазур . А кмета да внимава с изявите си по медиите по въпроса , че идват избори .

Проблемът е, че от това ще пострадат най-вече нормалните привърженици на Нефтохимик :( Едва ли го заслужават, само заради някакви лумпени, решили да се правят на бабаити! Точно те трябва да го отнесат и то с цялата строгост на Закона!

И ... след като нямат желание да си изчистят мършата сами , какво да направим ние . Покрай сухото гори и мокрото . Като стана предния инцидент ние тръгнахме ли да бием наред който хванем ??? Някои от нас дори се извиняваха , че са нарочили грешен човек . И още нещо - излезе информация , че има бити фенове на Черноморец , след това в една точно определена медия излиза статия , че има бит фен на Нефтохимик . И веднага се вменява вина на Черноморец . И ти беше във Варна и не по-зле от мен знаеш , че този път както се шегувахме , бяхме повече отколкото на домакинските мачове . Включително и хората които биха се забъркали в подобна простотия . Така , че може да съм параноик ... но не вярвам че въпросния Кристиян е бит на фенска основа .

Така де, аз също имам съмнения, че това е изфабрикуван повод, за да бъдат нападнати фенове на Черноморец, но нека да оставим на съответните органи да преценят това. А самите ние да съдействаме и най-вече да не се отказваме от искането си, до пълното изясняване на случаите.

Потребителски аватар
truegreen
Контакти:

Мнениеот truegreen » 02 окт 2012 16:55

Искам си Акаунта написа:
Bourgas написа:

Поръчкова статия на Черноморски фар. Няма нищо истинско в нея. Но мисля, че точно на теб и да ти обясня, няма да ме разбереш.

[/quote]
Ок , спираме диалозите , няма проблем ... Марш тогава в Долно Езероо , или където ви приемат . Още на следващата среща с Киряков ще искаме да постави пред Събев въпроса с прекратяване договора за наем на Нефтохимик за стадиона в Лазур . А кмета да внимава с изявите си по медиите по въпроса , че идват избори .

Ей по спокойно ве жертвите вие се не сте виновни. Ни лук яли ни лук мирисали така ли? Не виждате ли че проблема е в двата лагера. Какво са правили ваши фенове минути след нашия мач с Любимец пред стадиона и са гонили наше момче с възгласите ей мазут ела тука шИта убИем уе. Това нормално ли е? И статията хич не е платена ами си е самата истина може да питате момчето.
Последна промяна от truegreen на 02 окт 2012 16:56, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Бургас е Зелен...!!!
Контакти:

Мнениеот Бургас е Зелен...!!! » 02 окт 2012 16:56

Искам си Акаунта написа:
petkan написа:

И ... след като нямат желание да си изчистят мършата сами , какво да направим ние . Покрай сухото гори и мокрото . Като стана предния инцидент ние тръгнахме ли да бием наред който хванем ??? Някои от нас дори се извиняваха , че са нарочили грешен човек . И още нещо - излезе информация , че има бити фенове на Черноморец , след това в една точно определена медия излиза статия , че има бит фен на Нефтохимик . И веднага се вменява вина на Черноморец . И ти беше във Варна и не по-зле от мен знаеш , че този път както се шегувахме , бяхме повече отколкото на домакинските мачове . Включително и хората които биха се забъркали в подобна простотия . Така , че може да съм параноик ... но не вярвам че въпросния Кристиян е бит на фенска основа .

преди малко ти писах коментар но бързичко и незнайно защо беше изтрит ..
Можеш ли да ми обясниш , поради каква причина ще се прекрати договора за наем на Лазур ...?
Ти кой си че да гониш всички в Долно Езерово ..?
И какво общо има кмета със цялата тази история ... ( колко гласа ще му гарантираш на изборите ,,..? повече ли от нас ..?)
Взе ми си прочети още веднъж мненията от днес и си помисли хубавичко, как те ще се възприемат от феновете на НЕФТОХИМИК с оглед създалата се ситуация ..
А колкото до това, дали всичките сте биле във Варна ще кажа че , на нашия мач имаше 4-5 човека със сини тениски на една от вашите фракции които бяха на емблематичната за вас ротонда ..
Изображение

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 02 окт 2012 17:01

Бургас е Зелен...!!!, викаш имало хора със сини тениски, а ако са от "Левски" ? И да се чуди човек, как още там не сте ги запалили, разкъсали, пребили, малко на Ку-клукс-клан започва да намирисва!!! Тоя път не палихте ли знамена? Викаш едните жертви, другите като гестапо трябва да действат! Ебати простотията начи......

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 02 окт 2012 17:06

Оф взе да ми писва вече от тия работи! Сега ще прочетем и че фенове на Черноморец със сини тениски (представи си) са били на мача на Нефтохимик...То верно да обичаш теории за конспирацията ама...
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 02 окт 2012 17:08

Бургас е зелен, всички 20 шарана бяхме във Варна. А ако сте ги видяли тези ги посочете да си поемат последствията. Момчетата, които са били бити, са го направили. Така правят разумните, мислещите хора. Тези първичните, които нямат грам мозък реагират по начин, който сам можеш да се сетиш. Аз за пореден път искам да призова полицаите, които четат този форум (да, има ги), да издирят момчетата, които отправят заплахи и закани за саморазправа и прочие. Да ги осъдят по бързото производство и да се замислят следващия път. Не може да нападаш момчета непрекъснато за това, че са фенове на друг отбор. Още много неща искам да кажа, но не виждам смисъл.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 02 окт 2012 17:09

Като са ги разпознали и хванали, като не им е за първи път и като има сериозни травми - да видим какво ще направи полицията :roll:
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
Бургас е Зелен...!!!
Контакти:

Мнениеот Бургас е Зелен...!!! » 02 окт 2012 17:11

kartago написа:Бургас е Зелен...!!!, викаш имало хора със сини тениски, а ако са от "Левски" ? И да се чуди човек, как още там не сте ги запалили, разкъсали, пребили, малко на Ку-клукс-клан започва да намирисва!!! Тоя път не палихте ли знамена? Викаш едните жертви, другите като гестапо трябва да действат! Ебати простотията начи......

Стадиона след инцидента със запалените флагчета се охранява повече и от Бургаския затвор , поне едно 20 униформени и по наши сведения още толкова цивилни ..
и не се прави на ударен , няма как говеда да носят ваши тениски па макар и сини ...
Изображение

Върни се в “Черноморец”