Искам си Акаунта написа:ivo_gf написа:Няма какво да се заблуждаваме, нашия отбор не иска да играе, то се видя и в мачовете до сега. Всичко различно от загуба с 2 гола + ще ме очуди, ама ми се струва че феновете ще ги потърпим още малко и няма да се учудя публиката да извади отбора от А група преди те да са го направили сами. Единственото което е ясно, е че нещата така няма да останат, като не им се играе да си ходят, какво като са добри футболисти, като нямат желание, нека дойдат такива, които имат, та дори и по слаби футболисти от настоящите...
Нов треньор , доколкото чувам ще има и промени в клуба ... повече голмайсториНе виждам как ще загубите мача ( ако се играе нормално ) .
Тези промени не се правят с цел промяна и по добро представяне на отбора, а поради безизходица след напускането на Стоев, а иначе без пари знаеш колко нормално е възможно да се играе... Друг е въпроса, че има много клубове в А група с повече неизплатени заплати от тези в нашия отбор, ама изглежда някой (и ми се струва че това беше Стоев, на всяко интервю го повтаряше)постоянно набива в главите на футболистите че е налице финансова неяснота около бъдещето на отбора, ама вече стана ясно, че преди Нова година решение няма да има, и да играят, и да не играят положението си остава същото...