Черноморец-Миньор (Перник) FT. 2-0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

zidarowo77
Контакти:

Re: Черноморец-Миньор (Перник) 23.09.2012

Мнениеот zidarowo77 » 16 сеп 2012 23:26

ок за кирилицата,ама за живко мога и да поспоря ,че е преотстъпен,даже е несправидливо да постапят така с него без да му се даде шанс...преминал е през всички национални гарнитури все пак

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 16 сеп 2012 23:27

Искам си Акаунта написа:
k.dimitrov написа:
Искам си Акаунта написа: Че дразни се ... кой те спира . Дали всички са един дол дренки , можем да говорим когато ВСИЧКИ получат равни шансове за изява . За Херо ... поне на мен ми е малко странно , да тръгнеш да обръщаш мача ...с Венко . Като направим 10-12 точки за 5 мача , тогава ще видим какви ще са коментарите . Желаещ да поеме финансово отбора има доколкото съм чувал . Ама щял да издържа отбора , когато той станел 100% негова собственост . Това че ти не си чул , не ме изненадва . Забелязал съм , че твърде избирателно достигат новините при теб . Всеки си има право на избор - ти си решил да си траеш . Други може да имат нещо различно наум . Но съм забелязал , че истинските фенове , при такава поредица на любимия им отбор , реагират . Понякога малко по-буйно . Последен пример - Левски . Аз лично за себе си прецених , че към този момент не си заслужава да правя някакви усилия да посещавам мачовете на отбора . Ако се случи да почивам ... и преценя че нямам нищо по-интересно за правене , може и да гледам някой мач .

Няма как да стане 100% негова собственост, Общината държи 50%. А и на него много не може да му се вярва.

Може ... при това съвсем законно . Управителния съвет взима решение за вдигане на уставния капитал с примерно още 50 млн лева . Това означава , че ако общината иска да запази 50% от акциите , трябва да внесе 25 млн. ;)

Е тогава я втасахме, чакай от умрял писмо, знаеш ли колко го е еня калмикина за Черноморец.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 16 сеп 2012 23:30

zidarowo77 написа:ок за кирилицата,ама за живко мога и да поспоря ,че е преотстъпен,даже е несправидливо да постапят така с него без да му се даде шанс...преминал е през всички национални гарнитури все пак

И Живко и Патев са преотстъпени. Това се обяви официално в началото на сезона, аз тогава се бъзиках с Ваньо, Дизела, че Нафтата става сателит на Черноморец.
Херо не хареса и Георги Костадинов и той премина в Лудогорец.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 16 сеп 2012 23:49

k.dimitrov написа:
Искам си Акаунта написа:
k.dimitrov написа:Няма как да стане 100% негова собственост, Общината държи 50%. А и на него много не може да му се вярва.

Може ... при това съвсем законно . Управителния съвет взима решение за вдигане на уставния капитал с примерно още 50 млн лева . Това означава , че ако общината иска да запази 50% от акциите , трябва да внесе 25 млн. ;)

Е тогава я втасахме, чакай от умрял писмо, знаеш ли колко го е еня калмикина за Черноморец.

Колкото и Събев ( пък може и малко повече ) ... ама аз предпочитам първо да го видя какво ще направи Илюмжинов ( ако ще прави нещо ) и тогава да му давам оценка . Събев вече го видяхме - близо 47 млн загуби за 3 години :!:

mazut
Контакти:

Мнениеот mazut » 17 сеп 2012 07:25

Аз пък съм готов да спря,че и Живко,и Мишо Георгиев,въобще всички които бяха изброени са юноши на Черноморец.
[offtopic]Живко,Патев и Мишо Георгиев са преотстъпени.[/offtopic]

Потребителски аватар
truegreen
Контакти:

Мнениеот truegreen » 17 сеп 2012 17:56

k.dimitrov написа:
Живко Петков е футболист на Черноморец, преотстъпен е на Нафтата. Очаквам много от него. Днес той прави дузпата за Нафтата, но и пропуска сам срещу вратаря. Не знам защо Херо не хареса Манев и Благов, втория беше на проби при мъжете зимата. Не знам какво е положението с Мишо Георгиев.

Манев и Благов са наши долу ръцете от тях особено от Манев. :twisted: Жикво и Мишо Георгиев са под наем при нас от ПСФК-то. В момента Мишо Георгиев е контузен до сега още не е направил официален дебют за Нефтохимик. А сега по Темата 0:1 за чуковете и мощна засилка на ПСФК-то към БРФГ.
Последна промяна от truegreen на 17 сеп 2012 22:27, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 17 сеп 2012 18:34

truegreen написа:
k.dimitrov написа:
Живко Петков е футболист на Черноморец, преотстъпен е на Нафтата. Очаквам много от него. Днес той прави дузпата за Нафтата, но и пропуска сам срещу вратаря. Не знам защо Херо не хареса Манев и Благов, втория беше на проби при мъжете зимата. Не знам какво е положението с Мишо Георгиев.

Манев и Благов са наши доло ръцете от тях особено от Манев. :twisted: Жикво и Мишо Георгиев са под наем при нас от ПСФК-то. В момента Мишо Георгиев е контузен до сега още не е направил официален дебют за Нефтохимик. А сега по Темата 0:1 за чуковете и мощна засилка на ПСФК-то към БРФГ.

Твоето долО ме убеждава за пореден път, че сегашните ученици са по-неграмотни и от децата в Сомалия. ДолО неграмотността, чалгата и всичко, свързано с падението на българите в България. Срам сте!
По темата, бием.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 17 сеп 2012 19:44

Искам си Акаунта написа: Че дразни се ... кой те спира . Дали всички са един дол дренки , можем да говорим когато ВСИЧКИ получат равни шансове за изява . За Херо ... поне на мен ми е малко странно , да тръгнеш да обръщаш мача ...с Венко . Като направим 10-12 точки за 5 мача , тогава ще видим какви ще са коментарите . Желаещ да поеме финансово отбора има доколкото съм чувал . Ама щял да издържа отбора , когато той станел 100% негова собственост . Това че ти не си чул , не ме изненадва . Забелязал съм , че твърде избирателно достигат новините при теб. Всеки си има право на избор - ти си решил да си траеш . Други може да имат нещо различно наум . Но съм забелязал , че истинските фенове , при такава поредица на любимия им отбор , реагират . Понякога малко по-буйно . Последен пример - Левски . Аз лично за себе си прецених , че към този момент не си заслужава да правя някакви усилия да посещавам мачовете на отбора . Ако се случи да почивам ... и преценя че нямам нищо по-интересно за правене , може и да гледам някой мач .

Всъщност точно тази новина съм я чувал. То май всички са я чували. Ама май само ти й вярваш. И последно щот оспамихме темата.....при положение,че "не си заслужава да правиш някакви усилия да посещаваш мачовете на отбора" смяташ ли,че трябва да правиш усилия да критикуваш когото и да било за това,че не пуска Венци или,че си трае ???
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 17 сеп 2012 22:55

subzero написа:
Искам си Акаунта написа: Че дразни се ... кой те спира . Дали всички са един дол дренки , можем да говорим когато ВСИЧКИ получат равни шансове за изява . За Херо ... поне на мен ми е малко странно , да тръгнеш да обръщаш мача ...с Венко . Като направим 10-12 точки за 5 мача , тогава ще видим какви ще са коментарите . Желаещ да поеме финансово отбора има доколкото съм чувал . Ама щял да издържа отбора , когато той станел 100% негова собственост . Това че ти не си чул , не ме изненадва . Забелязал съм , че твърде избирателно достигат новините при теб. Всеки си има право на избор - ти си решил да си траеш . Други може да имат нещо различно наум . Но съм забелязал , че истинските фенове , при такава поредица на любимия им отбор , реагират . Понякога малко по-буйно . Последен пример - Левски . Аз лично за себе си прецених , че към този момент не си заслужава да правя някакви усилия да посещавам мачовете на отбора . Ако се случи да почивам ... и преценя че нямам нищо по-интересно за правене , може и да гледам някой мач .

Всъщност точно тази новина съм я чувал. То май всички са я чували. Ама май само ти й вярваш. И последно щот оспамихме темата.....при положение,че "не си заслужава да правиш някакви усилия да посещаваш мачовете на отбора" смяташ ли,че трябва да правиш усилия да критикуваш когото и да било за това,че не пуска Венци или,че си трае ???

Нямам причини да не вярвам на Илюмжинов ... на 100% процента съм убеден че няма да дава пари , ако не зависи единствено от него как ще се изразходват . А само луд човек би давал пари , като знае , че Събев може да се разпорежда с тях ...
За в бъдеще , когато цитираш някого , старай се да не изпускаш определени части от изречението , защото се променя неговия смисъл . НО след като питаш , елементарната култура изисква да получиш и отговор ... Да смятам , че мога да критикувам всеки и всичко , когато съм на мнение че критиката е заслужена . Всъщност всеки един , който си е купил билет , дори и само за 1 мач , ИМА ПРАВО да критикува . Херо може да е голям треньор ... но нито е бог , нито е безгрешен . Нито пък си няма кусури . И се случва да прави неща , не защото са правилни , а защото така е решил . Понякога и напук . Това е негово право , но след като тези му решения носят негативи , ще трябва да приема и критиката която върви с тях . От мача с Левски насам се говори , че отбора не може да реализира положенията си . И че "се работи по въпроса" . Ефекта както се вижда е нулев . Нападателя ( единствения в схемата ) , който трябва да е основен реализатор , не го прави ... но е неизменен титуляр . Явно и той "работи по въпроса" . Не съм забелязал да се търси някаква промяна ... Явно се чака момента в който топката ще започне да удря Боли по правилния начин .
Обаче ми се струва малко странно ... и леко весело , точно ти да ми говориш за "усилия" при посещаване мачовете на отбора .

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 17 сеп 2012 23:27

Искам си Акаунта написа: Нямам причини да не вярвам на Илюмжинов ... на 100% процента съм убеден че няма да дава пари , ако не зависи единствено от него как ще се изразходват . А само луд човек би давал пари , като знае , че Събев може да се разпорежда с тях ...
За в бъдеще , когато цитираш някого , старай се да не изпускаш определени части от изречението , защото се променя неговия смисъл . НО след като питаш , елементарната култура изисква да получиш и отговор ... Да смятам , че мога да критикувам всеки и всичко , когато съм на мнение че критиката е заслужена . Всъщност всеки един , който си е купил билет , дори и само за 1 мач , ИМА ПРАВО да критикува . Херо може да е голям треньор ... но нито е бог , нито е безгрешен . Нито пък си няма кусури . И се случва да прави неща , не защото са правилни , а защото така е решил . Понякога и напук . Това е негово право , но след като тези му решения носят негативи , ще трябва да приема и критиката която върви с тях . От мача с Левски насам се говори , че отбора не може да реализира положенията си . И че "се работи по въпроса" . Ефекта както се вижда е нулев . Нападателя ( единствения в схемата ) , който трябва да е основен реализатор , не го прави ... но е неизменен титуляр . Явно и той "работи по въпроса" . Не съм забелязал да се търси някаква промяна ... Явно се чака момента в който топката ще започне да удря Боли по правилния начин .
Обаче ми се струва малко странно ... и леко весело , точно ти да ми говориш за "усилия" при посещаване мачовете на отбора .

Именно заради последното ти изречение не мога да имам претенции. Не отричам,че не съм от тези,които следват отбора навсякъде. Със сигурност обаче не съм и от тези,които само си приказват конспирациите винаги и за всичко. На Илюмжинов му е през оная работа за Черноморец. Когато Черноморец вървеше ти пак намираше кусури за да стигнеш до "продадения" мач с Локо (Сф). Верно е,че трябва да си казваме кусурите,но трябва и да се усещаме понякога.
П.П. Едва ли отбора ще загуби от това,че ти няма да ходиш на мачове. Ще загубим обаче ние. Щото си забавен и да се гледа мач с теб е удоволствие. А на нас само това ни остана-забавлението !!!
П.П.2 Що си мисля,че проблема на Черноморец не е Боли ??? Ама като си го захапал...давай!! ;)
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Върни се в “Черноморец”