Монтана-Черноморец FT. 1-0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Монтана-Черноморец 15.09.2012
Краен резултат 1:0 .. не знам нямам думи !
rukrom ,
Кое е прогнозата? Каква е темата? Пишеш нещо по темата ли? Коментирай мача или си мълчи! Това за шефове все едно, че не съм го прочел! Глупостта шефове няма!
Кое е прогнозата? Каква е темата? Пишеш нещо по темата ли? Коментирай мача или си мълчи! Това за шефове все едно, че не съм го прочел! Глупостта шефове няма!
kartago написа:rukrom ,
Ти пишеш за прогнози не аз. И да! Не си ми шеф А по темата: Черноморец явно се е отървал с малко. Поне така пише де

- m.unaited forever
- Контакти:
Най-смешният тото мач !!! И двата отбора нямат място в А група
[rimg]http://33.media.tumblr.com/1b7000e73e593eb4359e2120e518a1e8/tumblr_n3zonb8ahn1tvlp0no3_250.gif[/rimg]
И вторият отбор на МС започна началото на края! Този човек, обърка футбола в града, насади омраза и разби два тима ..., които си знаеха мястото в града!
-
- Контакти:
m.unaited forever написа:Най-смешният тото мач !!! И двата отбора нямат място в А група
Ти пък как го реши , че Черноморец няма място в А група бе ? Мога да ти кажа , че точно Черноморец играе най-честно от всички отбори ...
xapdyep написа:И вторият отбор на МС започна началото на края! Този човек, обърка футбола в града, насади омраза и разби два тима ..., които си знаеха мястото в града!
Не, до там няма да се стигне, но нещата не са добре...това е.
Еб@ти злобата.Някой хора живеят само да злобеят.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:Еб@ти злобата.Някой хора живеят само да злобеят.
Много точно казано! И се чудя що за мазохисти има?!